Rekord nezvýšís, měl jsem 82 letou... je to mega vzrusive.
Ale už nemůže, kyčle nedovolí žádnou polohu a nedomykavost chlopně riskuje zástavu srdce
Ale už nemůže, kyčle nedovolí žádnou polohu a nedomykavost chlopně riskuje zástavu srdce
Ruku libam madam, nechcete si zaspasovat?
To je výzva :-) mě je 34 :) vypadáš výborně to se musí nechat. Pokud by byl zájem písní:)
Jsem vyloženě na starší. Měl jsem několik stalých milenek, které byly o 12-20 let starší. Nejvíc bylo ale jedné starší dámě, kterou jsem potkal při přechodu hor v jednom ubytování. Úžasný sex. Byla o 28 let starší. Mě bylo 31 a jí 59. Doteď na ní vzpomínám
Mě bylo 22 a jí 46, byla to skvělá čubka a všechno to pozoroval její přítel. Už když jsem k nim vešel, tak byla oblečená jako kurva s jasným cílem, zašukat si se mnou a svého přítele ponížit. Teď mi je 26 a pravidelně se vídám se 47 letou MILFkou, má manžela, dvě děti. Její manžel nemá tušení, že mu jeho ženu píchá minimálně jednou týdně mladej kluk. Tohle vědomí mě neuvěřitelně bere.
Ja tehdy 21, ona 48 let... byla to trojka jeste s kamosem ktery tehdy mel 37....nasli jsme ji na seznamce, chtela zkusit trojku se dvema... :)
Mně bylo 37 a jí 57, vědomosti a intelekt vynechám, to se nedá srovnávat s mladšími, starší žena díky zkušenostem atd. bude mít vždy navrch, ale i tělem by kdejakou třicítku strčila do kapsy...
Mám 29rokov chodím za jednou ktorá ma 50 rokov. Dá sa to úplne v pohode keď máte obaja radi to isté v posteli tak to funguje ako nič. Navyše ešte je pekná udržiavaná, čiže nie je žiadny problém s erekciou keď som pri nej. Stačí mi že ju vidím v tom krásnom spodnom prádle keď za ňou prídem a už sa neviem dočkať kedy dám konečne dole nohavice nech sa mi v nich môj stoporeny penis tak netlačí.
Zajímavé téma 😄 radši se do statistik nepripojuji, zhroutila bych vám tabulky 😄😄
Jsem rád, ze se tohle tema líbí 😃 Jen povidej … 😃
Proc bys měla bourat tabulky??? Pochybuji, že jsi měla starší dámu, než ja...
Nebo staršího pána?
Nebo staršího pána?
Plně s tebou souhlasím. Mě je 48 ,kámoška 69 a je to super. Krásně si to užívá, soulož do všech dírek a stříkat můžu kam chci.
76 - 82...
Proc se ptáš? Máš taky nějaké podobné zážitky?
Proc se ptáš? Máš taky nějaké podobné zážitky?

Vaše nejstarší žena na sex
Jakou jste měli nejstarší ženu v posteli?