Žena pro mého manžela

Moc se mi to líbí

Zajímalo by mě, jestli je tady žena, které se líbí, když si její partner užívá s jinou, nebo jsem "divná" jen já? :-)) Zažili jsme to několikrát a bylo to super.Naposledy si manžel užíval v ložnici s kamarádkou a já seděla v obýváku a jen poslouchala, jak vzdychají a byla jsem z toho úplně mokrá.Většinou je kandaulista muž, ale u nás je to obráceně.Já ráda půjčuju manžela a dokonce koketuji s myšlenkou půjčit ho nějaké ženě bez mé přítomnosti a oni by mi pak poslali jen fotky z jejich akce :-)
Ahoj jsem Jana. Mě také vzrušuje když si můj muž užívá s jinou ženou buď předemnou že se dívám nebo když si můj užívá s jinou osamote a potom mi vypráví jaké to bylo. Je to pro mě hodně vzrušující.
Ráda mého půjčují jiným ženám.
ano, také mám tyto představy občas. A líbilo by se mi i kdyby mě muž půjčil jinému :)
Ahojky krasotinko. A pujcil by te jinemu?
Doma to máme podobně a vzájemně nám to vyhovuje*114*
Já kdysi dost žárlila,ale postupem času jsme si začali užívat sex s dalšími muži (manžela to dost bere) a tak jsem mu také domluvila kamarádku.Na začátku jsem nevěděla jak budu reagovat až je spolu uvidím,ale nakonec mě pohled na ně vzrušil.Chodíme spolu na swingers párty a když si tam začnu s nějakou holkou,tak jí přenechám i jemu a líbí se mi být u toho a vidět jak jí píchá.Nakonec míváme sex spolu a vždy mám orgasmus při představě,že ho měl před chvílí v jiné kundičce.
Ahoj.Manžela také vzrušuje swingers.Myslíte, že by jste se s ním mohli na nějaké akci domluvit?
Konečně někdo,,divnej,, jako já 😃🙏.!!!
Ahoj jsem na tom úplně stejně jako ty! Vzrušuje mě už jen představa manžela s jinou. My máme bohužel zkušenost jen jednu,ale úžasnou! Nevím kdo byl nadrženej víc,ale myslím že já 🫣. Svléknout a připravit mu kamarádku byla prostě nádhera. Dodnes na to oba myslíme a mluvíme, když si to děláme....
Ze začátku jsem se bála že budu žárlit,ne při tom, ale s odstupem času. Když jsem mu prvně řekla že ho chci vidět s jinou , nevěděl jak zareagovat. Moje touha stoupala víc s víc a při každé zmínce o sexu ve třech byl manžel nadrženější. Jednou jsme v hospodě narazili na kamarádku ( je lesbička, ale vím že měla i pár kluků). Dali jsme se do řeči a pak odešli každý domů. Už po cestě domů jsem mě napadlo že přesně ji hledám, protože ji muži nezajímají a tak by se do manžela nemohla třeba zamilovat. A tak jsem ji napsala jestli by nás nechtěla. Měli jsme trochu upito a tak si myslela že že mne mluví alkohol Řekla jsem manželovi s kým a co si píšu. Okamžitě se mu postavil a já hned věděla jak moc to chci. Napsala jsem ji že přijedeme k ní a ona souhlasila. Byla to neskutečna nádhera dívat se svého muže jak líže a prcá jinou kundičku. Bylo na něm vidět jak ji chce a na mě zas jak moc mě to vzrušuje... Prostě nádhera. Bohužel to bylo jen jednou.
Takže nejsi sama!!! Je nás víc 😁👍
luxus... a takovou představu o náhodném setkání mám taky... díky za zmínku o lesbickýc sklonech... to mě ani nenapadlo,hledat v těchto vodách!!! Díky a at se daří
Tedy to, co jste prožili nemá chybu.Říká se tomu kandaulismus, ale u mě je to obráceně a po pravdě je hodně těžké takovou ženu tady najít.My měli právě takovou kamarádku, kterou manžel přede mnou šukal a ani jsem nemusela být u toho.Oni byli vedle v ložnici a mně úplně stačilo slyšet je, jak vzdychají a sténají rozkoší a byla jsem vlhká.Takže teď už vím, že manžela klidně můžu poslat za nějakou ženou a bude mě to vzrušovat.Úplně mi budou stačit nějaké fotky z akce a budu spokojená.
JJ,takový podobný příspěvek jsem tu taky dala. Ta představa mě rajcuje stejně jako Tebe.. V hlavě mám tak milion scénářů..
Tak proč ty představy nezrealizujete?
protože to není zas tak jednoduché ... jde o to najít tu správnou osobu..
poradíš?
Buď v klidu; máme to úplně stejně*15*
Jsme moc rádi, že to má někdo tak jako my *4*
Ahoj, my obrácene, ja rád pujčím ženu :-)
To by se nám líbilo.Škoda, že jste z daleka.
My to taky chceme ale ještě nebyla možnost
Já toho svého klidně přenechám jiné, hlavně aby si ho už nechala natrvalo a já měla svatý klid 🤣
Nevěš hlavu, třeba Tě opustí dřív než si myslíš. 😁😁😁
Kéž by...bylo by to super 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Máme podobné zážitky a chceme je zas mít
Je sranda,když se pinďour vydává za ženu *3*
Nebudu ti to vymlouvat, protože je to zbytečné,ale pravda to není.Je to jen závist u tebe.
Jsi k smíchu ,závisti.Pohádky si nech pro zdejší honiče.Není ti co závidět blablo.
Kandaulista nejsem, ale jako zpestření a dopřát mu, co potřebuje a po čem touží ano. Jo a musela bych být u toho, žádný obývák. 🙈🤣🤣
Nejsi,taky mě to láká 😜 ale najít je těžké
Ahoj, třeba bychom se mohly domluvit. My to máme obráceně, ale za předpokladu, že o tom bude vědět a souhlasit s tím jeho manželka. *4* Chlapů se spousta, ale žádný to nevybalí na svou ženu a ještě, aby dostal její povolení...:)
Ráda bych našla pro meho manzela mladou milenku na sex ve všech jeho podobách. Napište mi do vzkazů co nejdřív, ať už tě můžu opichat*3*
Těžko uvěřitelné *1* Nejčastěji se chlap vydává za svoji partnerku a takhle loví , nebo se spíš naivně snaží lovit milenky *22*
Já tenhle pár dobře znám a opravdu to je, jak píšou.Jsem ale chlap, tak mám smůlu :-)))
Tak tohle není náš případ, viz galerie :-)
Jestli to vyhovuje oběma v páru, tak nezbývá než pogratulovat. Ne vždy se v páru podaří v sexualitě vyladit všechny sny každého z těch dvou lidiček. Nebo se na tom musí pracovat, mluvit o tom, zkoušet to. Takže hodně úspěchů.
Moc děkuji za kladný komentář.