kdyz sem mel pritelkyni ona ve 30. byla pannou ja se ji pokusil odpanit a jen sem ji natrhl, pak kdykoli a to sem se ji dotkl treba jen prstem dole se ode me odtahla, az to ve mne vybudovalo neco jako, ze je to ma neschopnost a kdyz uz teda malem k necemu doslo, nebyl schopen fungovat.
Pritom sem to s ni i resil a sel i na sex. poradnu i na gyndu, abychom zjistili kde je problem.
Pritom sem to s ni i resil a sel i na sex. poradnu i na gyndu, abychom zjistili kde je problem.
Nejhorší sex, s neumytou,smradlavou kundou.A bylo jich dost ,to už nikdy víc .
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Můj ne nejhorší, ale určitě největší zklamání. Bylo to tenkrát někde na západě, krásnej kluk, uplnej Jack Sparrow, uhrančivé oči, postava že by z fleku mohl mít fotku na titulní stránce časopisu pro hravé feny.
Než se vysvlékl, byla jsem jak studánka. Ale matka příroda umí bejt taky pěkná mrcha, nepotřebuji žádný mega bimbas, jenže Sparrow ho měl asi jako můj palec na ruce, takže předem prohraný boj o nasazení gumičky už se proměnil v tragikomedii, byla prostě moc velká. Jinak byl Jack strašně milej a mazlivej, prostě takovej mačkací typ...
Než se vysvlékl, byla jsem jak studánka. Ale matka příroda umí bejt taky pěkná mrcha, nepotřebuji žádný mega bimbas, jenže Sparrow ho měl asi jako můj palec na ruce, takže předem prohraný boj o nasazení gumičky už se proměnil v tragikomedii, byla prostě moc velká. Jinak byl Jack strašně milej a mazlivej, prostě takovej mačkací typ...
Kdysi jsem někde ulovil takovou krásnou zrzku... pár drinků a byli jsme u ní doma ...
A tam mi začala vyprávět svůj životní příběh, a o jejím EX , tak jsem na to vlítnul :) Lízat ne, kouř ne, zezadu jí to bolí, na kozách to šimrá, a že se stejně nikdy neudělá a sex jí nic neříká .... Jenže já se jen tak lehce nevzdávám tak jsemfakt předvedl všechno, co jsem v tý době dokázal a fakt nic... ale vůbec :)
A tam mi začala vyprávět svůj životní příběh, a o jejím EX , tak jsem na to vlítnul :) Lízat ne, kouř ne, zezadu jí to bolí, na kozách to šimrá, a že se stejně nikdy neudělá a sex jí nic neříká .... Jenže já se jen tak lehce nevzdávám tak jsemfakt předvedl všechno, co jsem v tý době dokázal a fakt nic... ale vůbec :)
Jednou večer jsem skončil u jedné holky u ní doma, po rozbalení se mi okamžitě na něj vrhla a nacpala si ho do pusy, říkal jsem si, že to je asi její parádní disciplína a byl nadšený. A pak to přišlo , brousila ho zuby ,
jak když řeže pilkou , no nic , každá nemá vlohy , erekce se nedala udržet, tak jí povídám , pojď půjdeme na to , jenže ona trvala na tom , že mi dokouří. Povídám promiň, ale bolí mi to a bylo zle , začala mi nadávat do impotentů , debilů a tak. Takže jsem posbíral hadry a šel po svých.
jak když řeže pilkou , no nic , každá nemá vlohy , erekce se nedala udržet, tak jí povídám , pojď půjdeme na to , jenže ona trvala na tom , že mi dokouří. Povídám promiň, ale bolí mi to a bylo zle , začala mi nadávat do impotentů , debilů a tak. Takže jsem posbíral hadry a šel po svých.
Nejhorší sex... s typkem, který mne ukecaval fakt šíleným způsobem víc jak půl roku a abych se ho definitivně zbavila, tak jsem svolila k sexu.. prostě jednou a dost...pominu-li fakt, že mne nepřitahoval, neměl rád orál, neměl rád vůbec nic...jen jeho super truper misionáře ve fuskach... započal..minuta uběhla..odvalil se.. dal si 3 minuty pauzu, kdy já jsem stihla spočítat všechny kytky na záclonách... zasunul..a do další minuty bylo po srandě. Tento dvouminutový rychlík byl ze svého výkonu tak nadšený, že mi i přes vyslovený zákaz napsal, jestli si to zopakujeme... vylezla jsem z toho jako nevděčná, zlá mrcha, protože žádná si nestěžovala, tak jako já, že bývá i horší. Nikdy!!!
mel velmi ale velmi malinkaty penis. necejtila sem nicc. on se asi pobavil. dodneska se chce brecet
Taky jsem zažil to samé, ruka v ní zmizela jedna radost, ale šuk stál za...

Váš nejhorší sex.
Kdy se to opravdu nepovedlo...
Na to mi hned odpadla erekce, a ona se pozvracela že měla můj chlup v krku...
Dá se zažít i něco horšího??