Tak co zadarilo se behem tech 3 let?
Este se hraje ? Rad se zúčastním
Tak jak to tu vypadá?........
Ahoj,tady sympatak Martin,wauuu ty jsi krasna zena. Ufff vase fotky nemuzeou zadneho muze ponechat v klidu. ..je mozne vas nekde potkat,nebo podniknout s vami neco zajimaveho? Spojit prijemne s uzitecnym.Dekuji moc a preji hezky vecer chtel jsem poslat foto,ale nejde mi to u vas,kdyz budete chtit me lepe poznat,budu rad za vasi reakci. Po pr.preji hezke svatky-vanoce
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Oficiálně to samozřejmě nepřichází v úvahu, to by odporovalo pravidlům. Ale jestli autor tohoto vlákna svůj záměr nezrealizuje, založím snad svoji zmiňovanou :-) Nebo že by celou sérii? Kalhotová, silonková a nějaký bonus? Bohužel nepůjde vkládat foto k logům, to jedině poslat a já mohu zveřejnit v galerii.
Záměr určitě zrealizujeme a pokud budeme spokojeni tak pravděpodobně opakovaně.Hledáme vhodnou destinaci a zájemce si samozřejmě pečlivě vybereme.Protože odměnou bude uspokojení ženy tak asi chápete že na každého se nedostane.Protože muž je kanda,budou se muži u uspokojování natáčet takže pokud to někomu vadí muže si vzít masku a nebo se samozřejmě nezůčastnit.
Zdraví a bezpečnost samozřejmě na prvním místě.Děkujeme za zájem a pochopení.

Zdraví a bezpečnost samozřejmě na prvním místě.Děkujeme za zájem a pochopení.
Moje žena byla kdysi oběť, objekt biliáru, kdy jsem domluvil s dvěma chlapy a vítěz ji stáhl kalhotky přímo u biliaroveho stolu v baru... vzrušující
Takovou kešku jsem ještě nelovil
Hlásím se na lov, podmínky hry?
Dobre je letet pres pul republiky a tam se potkat se zoufalcem co se ukaji jen u predstav, hlevne jde vzdy dobre poznat hned z profilu co je kdo zac, diky informacim a nekdy i foto hodne napovi, kdyz par napise jak maji radi kdyz je nekdo sleduje a v galerkach ma detajl frndy z obyvaku, to je vzdy jasne ze ten par provozuje dogging, sex venku atd. Vzdy tady zacne nekdo fantazirovat a ma hroznou radost jak mu to ostatni zerou, kdysi davno to melo uroven, kdyz se nekdo na necem domluvil tak to z 90% klaplo, dnes kazdy jen machruje u psani a nic z toho,
Ahoj, dobrý nápad. To by bylo super. Mám zájem. Napiš k tomu víc.
Koukám že to bude ale velký lov..
Takovouhle kešku si asi jen tak nemůžu nechat ujít. ;)
Takovouhle kešku si asi jen tak nemůžu nechat ujít. ;)
Ja chci. Jak se to hraje?

Na to by se dalo napsat spousta vtipů. Ale vážně hlavně nech souřadnice. I obývák či ložnice mají svoji polohu.
Ahoj, tvoje žena je moc pěkná. To bych hledal rád.

Geocaching dogging sex
Sex v přírode