Zaplať si raději kurz českého jazyka.
Tak sem ted zkusil zesnamku na FB no tak uvidime.
no cikani se mnozej jako krysy nechapu proc dostavaj odskodneni za sterilizace.
Ale k tematu. Ne nenasel a ani sem tu nenasel nikoho na sex zati, bud sou to zlatokopky, namyslene kravky, ktere cekaj na prince se zamkem nebo prostitutky.
Ale nasel sem tu doufam par kamaradu/kamaradek se kteryma si pisi, muzu se jich zeptat napr. na nejakou radu, kdyz si nejsem jisty nebo me zajima nazor druhe strany, protoze jako zena uvazovat neumim.
Ale k tematu. Ne nenasel a ani sem tu nenasel nikoho na sex zati, bud sou to zlatokopky, namyslene kravky, ktere cekaj na prince se zamkem nebo prostitutky.
Ale nasel sem tu doufam par kamaradu/kamaradek se kteryma si pisi, muzu se jich zeptat napr. na nejakou radu, kdyz si nejsem jisty nebo me zajima nazor druhe strany, protoze jako zena uvazovat neumim.
Kdo hledá partnera musí hledat všude, nespolehat na náhodu na ulici. Mě loni dohodili kamarádi 3 ženy, v průběhu říjen - prosinec , dámy byly jedna vdova, dvě samy, rozvedené a do té poslední jsem se dokonce zamiloval.Nikdy neměla auto ani partnera s autem, bral jsem ji na výlety , adventní neděle na různá náměstí, prostě bez sexu jsme se poznavali. A ..... den před štědrým dnem mi napsala, že se necítí se s někým pratelit, chodit s někým nebo dokonce travit dny i noci. /// Vánoce jsem chlastal, straaaašne chlastal.
Tak to byly smutné Vánoce. Možná na ni dolehla nějaká předvánoční deprese a v nějakém náhlém hnutí mysli se vynořil strach z vážnějšího vztahu... Zoufalé ženy dělají pitomosti 
Pleteš se, ale zřejmě to není úplně běžná věc. Vím o tom své.... 12Let spolu. Sex byl při prvním setkání, ale s měsíční předehrou.🤣
Všichni muži chtějí sex a ty city přichází, až později. Jen jsi nenarazila, nebo nedala šanci tomu pravému, ale rozhodně, je tu fůra dobrých chlapů.
Moje první slova byla upřímná, jednoduchá a pravdivá.
Zněly takto: Ahoj, jsem mladý a přesto starý na to být stále panic. Chtěla by jsi mě poznat a pomoct mi. ,,Jmeno ''
Upřímně vlastně ani nechápu, proč mi tenkrát odpověděla, ale stalo se tak.
Dala mi šanci a já jí nepromarnil.😁
Moje první slova byla upřímná, jednoduchá a pravdivá.
Zněly takto: Ahoj, jsem mladý a přesto starý na to být stále panic. Chtěla by jsi mě poznat a pomoct mi. ,,Jmeno ''
Upřímně vlastně ani nechápu, proč mi tenkrát odpověděla, ale stalo se tak.
Dala mi šanci a já jí nepromarnil.😁
Chápu, výběr veliký a většinou se nejspíš ozývají ti, kteří nestojí ani za odpověď. Smutná realita oni ti rozumní, nebudou podle mě tak moc vidět.
Je to jako být ve stádu volů a křičet ,,jsem tu" a říkat si... Proč mě neslyší?
Rozumím tomu, že nechceš mít vedle sebe vola, ale rozumného může.
Běžně v životě to funguje, že muž loví ženu, ovšem zde bych ti doporučil jedno.
Pokud se ti někdo líbí, třeba jen tím co tu píše, tak se neboj ho oslovit.
Byť jen třeba takto....
Věř mi, hodně rozumných mlčí, kvůli řvoucí většině.
Je to jako být ve stádu volů a křičet ,,jsem tu" a říkat si... Proč mě neslyší?
Rozumím tomu, že nechceš mít vedle sebe vola, ale rozumného může.
Běžně v životě to funguje, že muž loví ženu, ovšem zde bych ti doporučil jedno.
Pokud se ti někdo líbí, třeba jen tím co tu píše, tak se neboj ho oslovit.
Byť jen třeba takto....
Věř mi, hodně rozumných mlčí, kvůli řvoucí většině.
Ahoj já tu potkal 64l etou ženu s kterou sukanm do teď jsem mladší od ni o 25 let...moc rád ji to dělám do zarostlé kundicky a ji se líbí když ji pořádně vystříkal dírku...sukame i 4x denne
Láska se mi vyhýbá obloukem a je jedno kde.
Věřím, že i tady se mohou lidé do sebe zamilovat. Proč jsme tady, protože máme sex, milování a různé druhy rozkoše velmi rádi. Za mě je těžké najít někoho stejně či podobně zaměřeného. A ano každý si umí udělat dítě, ale dát mu veškerý čas, věnovat se už je velký problém vidím to kolem sebe. Zastrčit a udělat se umí každý, ale uspokojit ženu, vyslechnout ji, poradit umí málokdo 🤔
Ale jo, vše je možné. Akorát že jsou tu holky buď ostražitý, nebo placený....
Je to malá komunita, takže úzký výběr.
Po letech tady bych řekl že možnosti jsou tu malé, protože osobní kontakt je prostě nejvíc, buď to tam je nebo ne.
Tady se to dá brát max jako první kontakt s lidmi podobně naladěnými.
Je to malá komunita, takže úzký výběr.
Po letech tady bych řekl že možnosti jsou tu malé, protože osobní kontakt je prostě nejvíc, buď to tam je nebo ne.
Tady se to dá brát max jako první kontakt s lidmi podobně naladěnými.
Jaké mám zkušenosti? No i když někomu napíšu a zaujme mě tak stejně neodepíše. Ženy muže hází do jednoho pytle ( fuj to bude nejakej úchyl ) ale od toho jsme tady na amatérech aby jsme zažívali a hledali něco co nám chybí v normálním životě, bohužel tady to nejde ale i tak sem rád chodím se alespoň kouknout. Je to Škoda
Questo post è stato eliminato dall'utente.
To je pravda kdo by chtěl takovou kurvu, a to má doma chlapa kterého si neváží a musí ho podvádět
To máš recht ale u tohohle uživatele je to úplně jiné četl jsem hodně aji jak má zničenou a zdevastovanou duši od svého milenca a psala jak bude radči se svim přítelem, a pak zas píše jak ho podvádí s amaterem prostě kurva
Jaká morální převaha, já pocházím ze stejnyho města jak ona než sem se odstěhoval do Prahy a bohužel jí znám a šukal jí od té doby má asi 5 účet zde
Já tu žádnou nehledám, mám kolegyni z práce teď na ní čekám
Teď už jen čekám až napíše že je věřící a semnou to sekne, že to dělá jak kolega z práce chodí za sousedkou si užívat a každou neděli do kostela si chodí odpouštět hříchy že podvádí manželku
Cca rok zpětně tady něco jako láska bylo,psali jsme si z jednoho regionu,bez fotek úplně na slepo.
Nakonec to byla krásná žena,které doma chybělo obejmutí a porozumění,, románek trval cca 14 dni,bez sexu,jen čistě na základě její marnosti v životě,,(opora,chvíle pocitu bezpečí a otevřená náruč byla pro ní víc ,než cokoliv jiného),,dnes už je to pouhá vzpomínka,,
Nakonec to byla krásná žena,které doma chybělo obejmutí a porozumění,, románek trval cca 14 dni,bez sexu,jen čistě na základě její marnosti v životě,,(opora,chvíle pocitu bezpečí a otevřená náruč byla pro ní víc ,než cokoliv jiného),,dnes už je to pouhá vzpomínka,,
Něco podobného jsem zažil také ,jen je pěkně baculatá ,rozvedená a potřebovala pohladit ujistit že je k světu. Jen ten sex jsme si užívaly kdy byl čas a jak to jen šlo.Tim nechci machrovat protože pak byla sama na koncertu potkala tam známého a naší romantice byl tak rychlý konec že jsem se to dozvěděl až po týdnu co přestala komunikovat.
Tak mě by to zajímalo, z pohledu toho gaya. Jestli se dá najít láska na amterech. Prý je to vrozené, což mě uklidňuje jako matku, že na tom nemám nějaký podíl. Nedávno mi bylo 40let. Synové mi přijeli popřát, já se vyptávala jestli se jim už někdo libý. Hluboce jsem polkla, když mi starší mezi řečí oznámil, že se mu líbí spolužák na škole. Když jsem se z toho vyspala, zavolá jsem mu až si nic se spolužákem nezaciná a řídí se heslem co je v domě není pro mě, že spolužák může být heterosexuální a ještě ho tam budou nakonec šikanovat a bojím se, aby tu školu nakonec dodělal. Pak jsem mu poradila, že bývalý kolega si vždycky hledal někoho na inzerát co nejdál od známých.
Co se týká mého syna, on to právě neví jestli je spolužák gay. Spíš jsem mu radila, aby nedělal ten první krok, nechal to spíš na spolužákovi, aby nebyl sklamany. Navíc ve stejnou chvíli se to dozvěděl i jeho mladší bratr. Zbytek členů domácnosti to neví, jeho otec, jeho manželka a její tři dospívající synové. Spíš jsem asi jako matka chtěla ho chránit, aby na prvním místě měl dokončení vzdělání. Aby si pak našel dobrou práci . Protože vzhledem k tomu, že jsme se rozvedli toho moc od nás do života nedostane. Například kolega gay, právě říkal, že říct to doma a ty reakce byli ty nejhorší. Já jsem se vždycky ptala syna, zda se mu už někdo líbí, že jsem připouštěla, že to může být i kluk, proto to pro něj bylo snáší, jeho bratra jsem hned usadila až se raději stará o svůj prospěch ve škole a ne o sexuální orientaci svého bratra, že to ho živit nebude. Navíc jsem mu i zakázala, aby to doma vytruboval dřív než to řekne jeho bratr a že případě negativních reakci, že čekám od něho, že se staršího bratra zastane. Druhý syn to nakonec nějak střebal a starší, že už je prý zvyklí, že se už od první třídy do něho spolužáci naváží, že je jinej. Ale jeho otec to vždy omlouval tím, že mají autismus v rodině, a proto je prý jiný. Pro exmanzela to bude drsný až mu to takhle na tvrdo řekne.
Bože, děvče, kolik je vám let? Jak dlouho jste na amaterech? A kvůli čemu jste tyhle stránky vyhledala a založila si tu profil? Kam ještě jinam chodíte sbírat zkušenosti? A vám k lásce stačí, že se vám někdo líbí? Takových otázek by se dalo položit jistě víc. A všechny věcně, bez hejtování. Zkuste si na ně odpovědět a schválně mi sem pak napište, kolikrát se ve vaší odpovědi vyskytlo slovo láska. A já vám řeknu, jestli jste tu správně. (Schválně jsem se nepodíval do vašeho profilu předem)
Popravdě mi první profil v roce 2009 exmanzel. Později to použil proti mě. V dalších letech jsem tu hledala nějakou útěchu, abych nějak přežila. Rozvod dopadl hodně blbě ex byl hodně dobrý manipulátor. Našlo se tu pár utěšovatelu, ale pro nikoho jsem nebyla dost dobrá partie, potom co ex mě ripravil o děti. Ale je fakt že sex s amatéry mě zachránili od sebevraždy. Dnes mám další dvě děti, které mám v péči, ale vztah s jejich otcem byl spíš z rozumu. Bylo třeba si vylepšit sociální status ve společnosti, protože ženy bez dětí tu společnost nebere a pak jsem si konečně našla i stálou práci. Teď jsem v situaci, že otce děti živím, je bez práce, ale jsem mu vděčná za podání pomocné ruky když jsem ji potřebovala, jenže byl to vztah vždy z rozumu dohodli mi ho známí a není sním to to taky zrovna žádný med.
Tak ty jsi dobrá adeptka na Výměnu manželek
. Fakt sis pořídila další děti, aby sis vylepšila společenský status?
(edited)
Milé kuřecí stehno, i pod maskou vypadáte jako velmi sympatická ženská. Ale tady mi nějak nekoresponduje forma s obsahem. Promiň(te).
Kdo jste, že se odvažujete ji soudit, nota bene veřejně? Nedávno jsem absolvoval seminář, kde dvě psycholožky - mladá (40) a ještě mladší (26) v diskusi objasňovaly postoje klientů k nim (máš děti / nemáš děti) a výrazně lepší pozici u rodičů získávala ta, co děti měla.
Co byste té bezdětné doporučila?
Aby si hledala lásku na Amatérech? Nebo byste té starší upřela odlišný sociální status a poslala ji do Výměny manželek?
Važte slova k člověku, který přiznal určitou nestabilitu a jde s kůží na trh (nemusela, to je pravda). Dokázala byste to ustát v “jejích botách”?
Kdo jste, že se odvažujete ji soudit, nota bene veřejně? Nedávno jsem absolvoval seminář, kde dvě psycholožky - mladá (40) a ještě mladší (26) v diskusi objasňovaly postoje klientů k nim (máš děti / nemáš děti) a výrazně lepší pozici u rodičů získávala ta, co děti měla.
Co byste té bezdětné doporučila?
Aby si hledala lásku na Amatérech? Nebo byste té starší upřela odlišný sociální status a poslala ji do Výměny manželek?
Važte slova k člověku, který přiznal určitou nestabilitu a jde s kůží na trh (nemusela, to je pravda). Dokázala byste to ustát v “jejích botách”?
Pardon, ale tady není žádná psychologická poradna, takže prvně by měl člověk zvážit, co tu na sebe prozradí, a pokud je to něco kontroverzního, měl by počítat s různými reakcemi, i těmi negativními. V mojí sociální bublině si lidé nepořizují děti kvůli společenskému statusu a nevstupují do rodinou dohodnutých manželství, tak se nedivte, že příběh paní je pro mě bizarní podobně jako příběhy z Výměny manželek. Jinak jsem nic odsuzujícího nenapsala, to si tam domýšlíte vy.
Celí Amatéři jsou jeden velkej bizár.
A máte pravdu, přímo jste nikoho neodsoudila, jenom jste ji porovnávala se svou sociální bublinou. Takže nikoli odsudek ale velmi výmluvné nepřijímající hodnocení.
Nota bene prizmatem Výměny manželek. Odkopáváme se každý, jen trochu jinak.
A máte pravdu, přímo jste nikoho neodsoudila, jenom jste ji porovnávala se svou sociální bublinou. Takže nikoli odsudek ale velmi výmluvné nepřijímající hodnocení.
Nota bene prizmatem Výměny manželek. Odkopáváme se každý, jen trochu jinak.

Láska na amterech
Myslím, že se tu láska najít nedá