Nudaplaze ČR

Info

Zdravím asi blbý dotaz, zajímá mě jak člověk pozná na slečně že ji nevadí, když si prilehnu v rámci třeba tří metrů a pohraju si se sebou s tím že by ona na mě koukala?
Ptát se jí mi přijde hloupé nehledě na stud který by mi to asi nedovolil 😄 existují nějaká nepsaná znamení podle kterých se to dá poznat?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Měl jsi mu tam hodit to čím fotil. Teď nad ní honí doma...
Jj, jestli je trochu šikovnej, tak si fotky obnoví... smazat nic neznamená. *24*
A kvůli takovým idiotum má žena už nechce chodit na nudu... ....
V noci cokoliv .. a přes den v lesiku
Ahoj někdo dneska do Pasohlávek? ATC Merkur 🌞
Ano, souhlasíme. Máme to stejně.
Trochu bych vás s dovolením poopravil: "Na nudapláži se dělá přesně to, co na textilní pláži (tzn. že se tam občas i nenápadně honí, kouří a šuká), akorát tam při tom lidi na sobě nemají plavky." *4*
Lhota nej nuda už se těšíme až bude teplo
Když jsi stydlín, pořiď si nějakou brožurku na nonverbální komunikaci. Jsem si jist, že z výrazu její tváře, držení těla a neverbálních fonických projevů toho určitě můžeš mnohé vyčíst, pokud jsi tedy pozorný, vnímavý a citlivý "čtenář". *4*

Jinak se v takových situacích obvykle používá několik ustálených frází, jako třeba:
"Slečno, nevadilo by vám, kdybyste pro mě chvíli plnila funkci jen kusu masa?"
"Mohu se vám vystříkat na kotníček?"
"Toužíte po tom stát se obětí mužského chtíče?"
"Snila jste někdy o _znásilnění?" (Cože _znásilnění je nepovolené slovo? Tady si někdo dělá prdel, ne?! *9*)

Ale bacha, ne vždy se takové jednání setká s úspěchem a pochopením tvé vyvolené. *24* Navíc ti při tom hrozí i nebezpečí ze strany dalších rekreantů... loni dokonce nějaký nasraný geront takhle vodprásknul loveckou flintou honiče na nudapláži u francouzského Lyonu, tak abys náhodou nepřišel k podobné úhoně třeba na naší Lhotě. Ostatní honiči by ti potom udělali takový malý pomníček a nosili ti tam plyšáčky, umělý vagíny, vakuový pumpy, nafukovací panny atd. ... *22* (edited)
"Slečno, nebojte, nechci vás zvát do kina. Chci si jen v klidu vyhonit."
Také se doporučuje recitovat básničku Šípková Růženka od dr. Cimického. Zkušené ženy z toho snadno vytuší, že začíná jít do tuhého... *4*
Musíš být na oficiální masturbační pláži občanského spolku honičů. Tam to mají ve stanovách...
Zkus to udělat a pojedeš jak namydlenej blesk že si nestačíš ani sbalit utěrku. Nuda pláž neni žádnej prc honi plac. Pokud něco, tak jen tajně a nenápadně, když je tam minimum lidí . Jinak si dost koleduješ.
Na Nuda Plaži se mužeš jen Kochat a Pozorovát nic Vic,jedině pak kolem nuda paži kde je klid a je soukrome mista kde se da opalovat nahy,koupat a ji něco popřipadně i vice my mame nuda plaž take v Koblově Antošovicich vetšinou tam chodivaji Gay kluci,bud s Česka,nebo Polaci