vlhká kundička

jak na to?

ne, že by mě to bavilo, ale ani vadilo. Jen mi přijde, že moje současná partnerka nevoní. Spíš naopak. Navíc čím víc vzrušená tím intenzivněji. Rád si nechávám kouřit, ale nechce se mi to dělat pusou jí. Nějak si teď nepamatuju jak byly cítit ty předtím. Jakou máte zkušenost? Co s tím?
pH - nech si zajde ku gynekologovi na vysetrenie (mozno kvasinky) a pouziva pH neutralny sprchac alebo pripravok pre intimnu hygienu
Nojo. Docela blbe se to rika. Zajdi si k doktorovi. Smrdí ti.
Nejvic nedavno byla na běžný prohlídce a vse Ok. Ikdyz urcite nezkoumal jak tece kdyz je vzrusena..
Že se vám, chlapci, do toho pletu :) Co tak nadhodit, že v práci kolegyně rozdávala intimní mýdla Chilly ( u metra hostesky..) - a jedno prostě koupit a zkusit to takto..
Kámo a zkoušel si ochutnat ve sprše či ve vaně pod vodou?
Proc? Nebo jsk to myslis? Tomu nerozumim
Myslí asi tak že ve sprše voda odvede dámský sekret...prostě nebude co by nevonělo
Já měl štěstí na samé voňavky a nejradši bych z rozkroku nevylezl, jak mě to bavilo. Až teda ta poslední, se kterou jsem se stýkal poslední cca dva roky..tam to prostě nešlo, takže se poměr lízání vs kouření otočil z 5:1 na 1:30. Připisuju to tomu, že byla zatím jediná kuřačka (cigaret), ale nevím, možná se pletu..🤷
Ještě u jedné se mi stalo, že jsem to radši předem ukončil. Když jsem ji dělal chvilku rukou, tam ten odér byl opravdu nepříjemný. Zajímavé je, že to byla ze všech největší fiflena, navenek.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jenze jinak je po vsech stranach skvela. A telo úžasný..