Naplacani

Naplacani

Peklo123
Peklo123 Inattivo 3 anno fa
Ahoj vsem, asi kazda nebo skoro kazda zena ma rada dostat naplacano. U mladsich je to za trest, ale u starsich je to spise za odmenu a me by zajimalo, kdy se to zlomi, kdy nastane ten bod zlomu.
Zdravim, moje zena objevila kouzlo BDSM az ted v 50 a zamilovala si to, ma dobreho milence, ktery to umi
Peklo123
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Plácnutí po zadku se mi při sexu líbí, je to rajcovní... ale každého vzrušuje něco jiného
Peklo123
Názor na co? Že nevíme, odkud čerpáte své názory na ženy? U věty: "kazda nebo skoro kazda zena ma rada dostat naplacano" se mi otevírá kudla v kapse *11*
Za trest? Za co? Že si pustila k tělu toho, komu věřila???
Za odměnu? To má být jako masáž nebo co???

Naštěstí jen jednou v životě jsem musela milování stopnout proto, abych doyčnému vysvětlila, že plácání FAKT NE! Nejsem kobyla!
Ale třeba najdete takovou, které se to bude líbit. Nicméně pokud to nevíte předem, doporučuji zkoušet opatrně. Pokud žena získá pocit, že má muž násilnické sklony, další schůzka pravděpodobně nebude.
Hodně štěstí!
Peklo123
Takže...jsem starší ročník a ne, nic mi to neříká.
Jo souhlas. Za mě to pozoruju u žen tak od 40 let výš
Z jakých dat vychází tahle informace, že to má ráda skoro každá? Ono se to nezdá, ale mezi holkama existují dominy i vanilky a není jich úplně málo...