Prvo nebi bio nepoznat ako bi odnosi dosli dotle da mu da picke,drugo moja zena nije moje vlasnistvo da je dajem nekome ali ako bi joj se neko svidio podrzao bije.
Kada se oboje slazete ili ona sto da ne
Itekako da, vec to i radi godinama, stalno s drugima
To je dobar cuckold odnos..
A jel bi ti svoju jebao s nekime još?
Jedino da i ja sudjelujem ili u cetvero s parom pa zamjena.
Moja mašta da se pojebe na redaljci i da i ja ućestvujem
Tocno tako. Nema boljeg osjecaja. :)
U potpunosti se slažem s Vama
Pa mislim da nisu rijetki,ima dosta takvih parova ali...sute i rade svoj posao. Pogrijesis kad stavis neku sliku i mjesto stanovanja...netko zbroji 2 i 2 i otkrije te. A onda ucjenjuje.To se nama dogodilo...
Mi nemamo problema s tim. Odavno rijeseno. Oboje u svakom trenu znamo sto zelimo.
Apsolutno. Uzitak prije svega. Najbolji smo si prijatelji i nemamo sexualnih tajni.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Zanimljivo,treba probat
Evo da vam ispricam jedno nase iskustvo sa jednim nasim gostom u apartmanu za iznajmljivanje preko ljeta. Crnac amerikanac 50+ godina.
Bio gost u nasem apartmanu 7 dana i svaki dan zvao moju zenu da mu nesto kao treba.
Ona isla i po dvaput dnevno i sve meni kao...sto je ovaj naporan i tako to.
A znam ja od ranije da se lozi na crne...
Ma kazem ja njoj
Ovome si bogme zapela za oko. On bi te jebo sto posto.
Ubrzo opet zove da nezna kako namjestit vešmašinu za oprat neke majice.
I jbg nema druge, treba ic i odosmo mi skupa.
Otvara on vrata ogrnut samo rucnikom oko pasa. Ova moja se malko zbunila ali ja je poticem da treba covjeku pomoc i ona sva crvena u licu pođe u banju a on zanjom. Ja sjednem u kauc i prckam bezveze po televiziji.
Prođe i 5 min a oni ne izlaze. Priđem je vratima a iznutra cujem uzdahe...E sto sad. Uzlupa se meni srce i tuce kao ludo. Uci ili ne. A primjecujem da me pere jaka napaljenost.
Vratim se ja na kauc a u banji uzdasi jos jaci. Kurac mi vec pulsira. Spustim ja šorc i pocmem lagano mazit kurac i razmisljam sam sa sobom...
Pa ludove jedan, ovaj ti jebe zenu a ti se napalio. Stvarno nisi normalan!
Sjedim ja tako sa kurcem u ruci kad u banji tisina.
Otvaraju se vrata i izlaze. Moja sva uddihana i crvena u licu. Sva postiđena a ovaj kad je vidio u kakvom sam ja stanju...prigrli moju zenicu i posjedne je na moj kurac. Ja zapanjen i ne vjerujem sto se događa. Moja odmah zamjesa guzama prigrlivsi se skroz uz mene i šapce mi...Oprosti ljubavi ali opcinio me njegov veliki crni kurac. Nisam vladala sa sobom. Ja nista vec joj odostraga prihvatim guze i stanem zestoko nabijat pomahnitalim kurcem. Ovaj sjeo preko puta nas i gleda. Vidim da mu se opet napeo kurac i uzima ga u ruku i mazi. Ja toliko napaljen da zamisljam kako ce je sad jebat odostraga dok jase na mom kurcu. Ali ne, prilazi nam i nju mazi po leđima i vratu. Dira joj velike guze dok mu se kurcina klati pored njenog lica. Ona gotova....svrsava i grabi mu kurac grcevito rukom. Nadrkava mu ga i u istom trenu i ja i on pocmemo svrsavat. On šprica sve njoj po licu a cijedi joj se i po sisama. Mi klonuli zadihani i ostali ukoceni od ugode.
On se samo diskretno povukao i usao u banju. Mi jos zbunjeni u nelagodi samo se sutke obucemo i iskrademo iz apartmana.
Bio gost u nasem apartmanu 7 dana i svaki dan zvao moju zenu da mu nesto kao treba.
Ona isla i po dvaput dnevno i sve meni kao...sto je ovaj naporan i tako to.
A znam ja od ranije da se lozi na crne...
Ma kazem ja njoj
Ovome si bogme zapela za oko. On bi te jebo sto posto.
Ubrzo opet zove da nezna kako namjestit vešmašinu za oprat neke majice.
I jbg nema druge, treba ic i odosmo mi skupa.
Otvara on vrata ogrnut samo rucnikom oko pasa. Ova moja se malko zbunila ali ja je poticem da treba covjeku pomoc i ona sva crvena u licu pođe u banju a on zanjom. Ja sjednem u kauc i prckam bezveze po televiziji.
Prođe i 5 min a oni ne izlaze. Priđem je vratima a iznutra cujem uzdahe...E sto sad. Uzlupa se meni srce i tuce kao ludo. Uci ili ne. A primjecujem da me pere jaka napaljenost.
Vratim se ja na kauc a u banji uzdasi jos jaci. Kurac mi vec pulsira. Spustim ja šorc i pocmem lagano mazit kurac i razmisljam sam sa sobom...
Pa ludove jedan, ovaj ti jebe zenu a ti se napalio. Stvarno nisi normalan!
Sjedim ja tako sa kurcem u ruci kad u banji tisina.
Otvaraju se vrata i izlaze. Moja sva uddihana i crvena u licu. Sva postiđena a ovaj kad je vidio u kakvom sam ja stanju...prigrli moju zenicu i posjedne je na moj kurac. Ja zapanjen i ne vjerujem sto se događa. Moja odmah zamjesa guzama prigrlivsi se skroz uz mene i šapce mi...Oprosti ljubavi ali opcinio me njegov veliki crni kurac. Nisam vladala sa sobom. Ja nista vec joj odostraga prihvatim guze i stanem zestoko nabijat pomahnitalim kurcem. Ovaj sjeo preko puta nas i gleda. Vidim da mu se opet napeo kurac i uzima ga u ruku i mazi. Ja toliko napaljen da zamisljam kako ce je sad jebat odostraga dok jase na mom kurcu. Ali ne, prilazi nam i nju mazi po leđima i vratu. Dira joj velike guze dok mu se kurcina klati pored njenog lica. Ona gotova....svrsava i grabi mu kurac grcevito rukom. Nadrkava mu ga i u istom trenu i ja i on pocmemo svrsavat. On šprica sve njoj po licu a cijedi joj se i po sisama. Mi klonuli zadihani i ostali ukoceni od ugode.
On se samo diskretno povukao i usao u banju. Mi jos zbunjeni u nelagodi samo se sutke obucemo i iskrademo iz apartmana.
Tacno, ja sam jedan od sretnika koji je uzivao u carima grupnog sexa, uvijek sa drugim parovima. Nesretnik sam sto nikako da upoznamo damu koju bih rado dijelio, da skratim: svaki brak postane dosadan, zar ne.
Totalno krivo razmišljanje s ovim da brak postane dosadan, nikada pa ni tada, nema to veze s dosadom, zasićenjem ili bilo čime , znamo da mnogi tako razmišljaju i baš ih žalimo, jer ne razumiju da swingati mogu samo oni koji imaju čistu i neiskvarenu ljubav nešto što na žalost mnogi nikada neće doživjeti.
I ja bi svoju rado podijelio s drugim muškarcem i gledao
I ja bi rado svoju podijelio. To me posebno uzbuđuje.
Lijepo je podijeliti suprugu i kad svi troje uzivamo, ali kod nas ima uvijet da je taj treći s nama , dakle da je bisex jer 99 posto muških se nudi kao velikih jebača tuđih žena......i onda nam je najslađe kad se nađe pacijent koji nam se javlja s riječima "jel bi ti željela" pravi se lud i ne vidi da smo par......ili kad pitamo za bisex opciju 99 posto njih lažu daaaaaa jesam ili imam veliku želju probati hehehe, a u profilu im ne piše bisex.....jednom smo tako već bili goli i kaže lik da ne bi pušio ovaj put nego sljedeći........hahahah......nasmijali smo se obukli i pozdravili ga.......poslije nam je desetke poruka slao kako se promjenio heheheh......ali prošla baba s kolačima.....ima svakakvih anegdota....hehehe
Također maštam da mi netko obdaren izjebe ženu. Ali ona to ne želi više.
Bez imalo grižnje savjesti. Samo bih gledao i drkao.
Ovo je istina muž mora voljeti i poštivati svoju suprugu.
Podržao bi ju. Ispunio bi joj svaku želju
Nije mi bila supruga,nego partnerica,u vezi smo bili 5.5 kodina,cesto smo se znali poigrati u trojci s jos jednim muskim.Jedne godine na ljetovanju nasao sam joj dva mlada decka,i obdarena,ludilo kako su je sevili,doslovce rasturili...

Uh to je to ,užitak za pamćenje!!!
Cesto ja i supruga prakticiramo
Dao bih ju i bez kondoma da ju posevi ,više puta

Suprugu podijeliti
Suprugu da jebe netko drugi