Co je dobrý sex ?....

Cus

Za 8 let jsem manželku perem udělal možná 15x , pusou se udělá rukou taky :) fakt všechny polohy ze zadu do ní bez přestávky bušim 15 minut ani nevíte jak je to fizicky náročné člověk se snaží ona Heka a stejně se neudělá , a prý se jí sex semnou líbí , s womanizerem byla do 2 minut než jsem ho vyhodil , tak co je dobrej sex ? Mám ji koupit něco aby měla větší chuť ? Nebo nějakou plastiku zmenšení vagíny nepřijde mě velká sex chce i sama ale neudělá se , mě už ani nebaví ji začít sukat protože vím jak to dopadne a pak se cítím neschopně co vám pomohlo ? A ne nemám ho malýho když ji tam strčím ptáka a prst tak ji to bolí
Asi nemá vaginální orgasmus, ne? Když ho žena nemá, tak se bez dráždění klitorisu neudělá. (já teda i prstěním)
Fascinuje mě, jak si mnozí myslí, že každá se udělá jen zásunem a ještě několikrát.Nebo na koníčka pokyn: udělej se! či stříkej. Dokonce mi to bylo vyčteno. Jsem ráda, že vůbec orgasmus mám, dokonce je možné prstěním i mokrý a opakovaně. Ale jak někdo čeká pouhým pichem, tak to fakt vyjímečně, tadyto očekávání bez snahy mě s.re. Sex je komplex vzrušujících her, ale chlap nesmí být tupoun. (edited)
dobrý sex je ten, když uspokojím partnerku. To je snad jasé, ne?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Hele. Když bude spokojená a uspokojena jen tim, ze mi dá, tak to prece bude dobrý sex a nic ji vnucovat nemusim a nebudu. Takze dik za zbytečnou reakci. Ale já naštěstí jako ty neuvazuju.
Marně přemýšlím jak hlubokou díru v zemi bych si musel vykopat abych se dostatečně zahrabal v momentě, kdy bych začal "žárlit" na hračku svoji partnerky, protože s ní má víc orgasmů. Bejt tebou, vezmu tu svou za ruku a běžím s ní do sexshopu, tam byl tak dlouhou a tolik mluvil o sexu až bych měl doma vše, čím bych ženě a tím samozřejmě i sobě udělal ze společného erotického hraní, nezapomenutelný zážitek.
To je zase blbost.Já dosahuji při misionáři orgasmus úplně snadno a opakovaně s téměř každým.A zezadu to také jde.Naopak na koníčka dojdu na vrchol jen občas.A co je poloha na milionáře?To ho jako rozvášním výběrem jeho konta?
Kupodivu jsou ženy, které mají i vaginální orgasmus 🤔.
Já se zezadu udělám.... Možná nejsnáze ze všech poloh ❤️😉
To je sex, označený nálepkou "Česká klasa"...
Podle mě je dobrý sex takový, při kterém je oběma dobře...a mi je docela fuk, jestli bych měla orgasmus nebo ne.
Někde jsem to četl, že je o spokojenosti obou partnerů.
Manželka se udělá nejlépe womanizerem.To rozhodně není důvod abych ho vyhodil.Naopak to velice obohatilo naš sexuální život.Každá nemá ten dar že se udělá vaginálně.Každá potrebuje něcoo jiného.
Když ho používala sama a já byl v práci bylo to v pohodě začalo mě to vadit az když mi ani jednou neřekla že chce sex , večer mě dala jen abych se udělal ...
Řešíš kraviny ,prostě to neumíš a neumíš si to přiznat.
Kdybys měl větší IQ tak pochopíš princíp womenizeru a budeš to dělat stejně jako ta hračka . Ale tobě jde jenom o zasun a přitom myslet na to jakej jseš borec a že ji musíš udělat . Holt hračka približne za tisícovku to umí líp než ty , smiř se s tím a bude ti líp *4*
Až ti řekne, že si to dělá ve vaně sprchou, tak taky urveš hadici i s baterií??
No vážně to myslí ,vždyť hračka to umí líp než on . To jeho ego nemůže pobrat *22*proto ji radši vyhodil a má klid . Jeho ženská je teď bez orgazmu a on je teď jedinej borec *22*
Prostě jsi poleno a neumíš to. Oceňuji, že jsi to tu tak nenápadně přiznal. Je úplně jasné, že s jiným chlapem by tvoje žena dosáhla orgasmu jako s wonaminzerem.
A co takhle použít womanizer při souloži,my si to tak občas obá užíváme.
No ten právě vyhodil jak psal.Asi mu vadilo že si manželka dokáže poradit sama.
Nedovedu si představit že bych manželcě vyhodil nějakou erotickou hračku,naopak jsem rád že je používá a je jedno zda sama nebo se mnou jako zpestření.
Je to jednoduché, sex není do někoho bušit bez přestávky patnáct minut a nic. (edited)
No vlastně už celej ten přístup je špatně
Prý pomáhá nemyslet nad hovadinama když už sis odpověděl jak to dělají jiní *4*