Asi nemá vaginální orgasmus, ne? Když ho žena nemá, tak se bez dráždění klitorisu neudělá. (já teda i prstěním)
Fascinuje mě, jak si mnozí myslí, že každá se udělá jen zásunem a ještě několikrát.Nebo na koníčka pokyn: udělej se! či stříkej. Dokonce mi to bylo vyčteno. Jsem ráda, že vůbec orgasmus mám, dokonce je možné prstěním i mokrý a opakovaně. Ale jak někdo čeká pouhým pichem, tak to fakt vyjímečně, tadyto očekávání bez snahy mě s.re. Sex je komplex vzrušujících her, ale chlap nesmí být tupoun. (edited)
Fascinuje mě, jak si mnozí myslí, že každá se udělá jen zásunem a ještě několikrát.Nebo na koníčka pokyn: udělej se! či stříkej. Dokonce mi to bylo vyčteno. Jsem ráda, že vůbec orgasmus mám, dokonce je možné prstěním i mokrý a opakovaně. Ale jak někdo čeká pouhým pichem, tak to fakt vyjímečně, tadyto očekávání bez snahy mě s.re. Sex je komplex vzrušujících her, ale chlap nesmí být tupoun. (edited)
dobrý sex je ten, když uspokojím partnerku. To je snad jasé, ne?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Hele. Když bude spokojená a uspokojena jen tim, ze mi dá, tak to prece bude dobrý sex a nic ji vnucovat nemusim a nebudu. Takze dik za zbytečnou reakci. Ale já naštěstí jako ty neuvazuju.
Marně přemýšlím jak hlubokou díru v zemi bych si musel vykopat abych se dostatečně zahrabal v momentě, kdy bych začal "žárlit" na hračku svoji partnerky, protože s ní má víc orgasmů. Bejt tebou, vezmu tu svou za ruku a běžím s ní do sexshopu, tam byl tak dlouhou a tolik mluvil o sexu až bych měl doma vše, čím bych ženě a tím samozřejmě i sobě udělal ze společného erotického hraní, nezapomenutelný zážitek.
Kupodivu jsou ženy, které mají i vaginální orgasmus 🤔.
Někde jsem to četl, že je o spokojenosti obou partnerů.
Řešíš kraviny ,prostě to neumíš a neumíš si to přiznat.
Kdybys měl větší IQ tak pochopíš princíp womenizeru a budeš to dělat stejně jako ta hračka . Ale tobě jde jenom o zasun a přitom myslet na to jakej jseš borec a že ji musíš udělat . Holt hračka približne za tisícovku to umí líp než ty , smiř se s tím a bude ti líp
Kdybys měl větší IQ tak pochopíš princíp womenizeru a budeš to dělat stejně jako ta hračka . Ale tobě jde jenom o zasun a přitom myslet na to jakej jseš borec a že ji musíš udělat . Holt hračka približne za tisícovku to umí líp než ty , smiř se s tím a bude ti líp

Co je dobrý sex ?....
Cus