Moja priatelka tiez pouziva ten maly [url=www.topsexshop.sk]vibrato r[/url] na klitoris, a je velmi velmi spokojna. Prisla s tym sama takze asi mala s tym skusenosti aj predtym. Ten vibrator co je aj vo v nej sa mi nepozdava, mne by to urcite vadilo.
ma niekto skusenosti s magic wand massager,kde sa da kupit lacnejsie
nikto nic nehovori na vibrator MAGIC WAND MESSAGER je kvalitny oplati sa kupit dik
To co píšeš, mě naučila kdysi moje milenka, bylo jí 23 let, měla problém s dosažením orgasmu, tak to vyřešila takhle. Už jsem to naučil já několik mých známostí, včetně manželky a všechny jsou nadšené, manželka na něj nedá dopustit, tvrdí že s vibrátorem na klitorisu a penisem, který jí pěkně projíždí, je to nejlepší. Probíral jsem to i se známou, která zkoušela ten vi-wibe nebo jak se to jmenuje, ale nebylo to prý ono a chlapovi to vadilo. Ženská si ho musí držet přesně tam kde ona nejlíp ví, kde to je nejlepší a navíc s ním většinou pohybuje a mění místo, sice jen malinko, ale je to i pro chlapa fajn, když vidí tu ženu jak si to jakoby dělá sama. Mě se to líbí moc, a krásně si užiju ten její orgasmus, nezáleží vše totiž tolik na mě a můžu ji víc sledovat. Z 95% máme orgasmus současně, což dřív byla vyjímečná věc, takže po všech stránkách spokojenost, ale s klasickým vibrátorem. Pokud se jedná o ženu, která má problém s dosažením óčka, vybírej spíš opravdu silně vibrující, na to je dobrý ten masážní dvourychlostní, ten ji udělá i napotřetí, když už ona tvrdí, že už se neudělá.:-)
A máš zkušenost s tím motýlem s popruhama, nepřekáží to? Ten we-wibe, je dost drahej a myslím, že bych s tím taky dlouho nevydržel.
Nemám, holky jsou s tím jak to je velice spokojené, tak nevymýšlím. Minulý týden jsme byli v sexshopu, dal jsem jí na výběr cokoli bezohledu na ceny a neměla chuť nic vymýšlet, řekla mi že tak jak to děláme je to nejlepší a že momentálně nemá potřebu nic dál řešit. A to je na sex jak divá. Tak jsem byl svým způsobem i rád.

Vibrátor na klitoris