I ja sam sa svojom o tome otvoreno, jedino sto je prihvatila je dildo.
Jos cudnije, kad je jebem negdje na javnom, zadnji puta u sumi, to je pali i voli ali ako spomenem da neko naleti, gotovo je.
Neka mi dame oproste, to sam radio sa muskacima, puse mi isto u sumi i svaki je bio spreman na trojku.
Zene nisu takve...
Jos cudnije, kad je jebem negdje na javnom, zadnji puta u sumi, to je pali i voli ali ako spomenem da neko naleti, gotovo je.
Neka mi dame oproste, to sam radio sa muskacima, puse mi isto u sumi i svaki je bio spreman na trojku.
Zene nisu takve...
Samo razgovor nenametljiv bez presije iskren sa povjerenjem ,mislim da su zene sa naseg govornog prostora pod jakim konzervativnim uticajem jos tome dodajte religiju lazno moralisanje onda imamo to sto imamo,kod nas dvoje razgovori na ovu temu su trajali dugo godina u pocetku i moja draga je reagovala isto tako ali kako su se sabirale godine i zrelost odvazili smo se probati a posle toga je kod nas dosla druga dimenzija ,istina najteze mi je bilo objasniti da je silno volim a zelim da je neko drugi jebe ali se uverila kada smo imali prvo druzenje
Da, mene također pali ista stvar. Mi o tome otvoreno komuniciramo i ona me prihvatila kao cucka. Njoj ta ideja nije odbojna no ona nikako ne želi doći na chat i takvo nešto planirati. Pa čak ni pričati o tome sa drugima. Ona mi je otvoreno rekla: "Kao sex maštarija mi je to hot. Ako se nađem(o) u nekoj spontanoj situaciji, gdje bi mene netko privukao, ne bih pobjegla od toga. Ali to planirati - nikako".
Tako da mi samo ostaje nada u slučajnost 😀
No, bar pričamo o tome otvoreno.
Tako da mi samo ostaje nada u slučajnost 😀
No, bar pričamo o tome otvoreno.
Isto tako i ja sa svojom, znam da ona to isto zeli samo nece priznati. Pricali smo o tome i palila se na to jako ali nece probati
Ja svojoj zeni u toku sexa spomenem kako ju zelim viditi s drugim muškarcem napali se osjetim kako jace uzdise stenje i brze svrsi, ali nikako da se oslobodi da nekog pronađemo da nam se pridruži.
(edited)
Da to sam doživio dok sam živio s jednom curom živjeli smo skupa u stanu I onda smo prekinuli ali ostali smo živjeti jedno vrijeme zajedno dok ona jedno veče nije dovela frajera u stan I počela se sexati s njim u sobi dok sam ja bio u dnevnom boravku. Ja sam još gajio osjećaje prema njoj ali me toliko uzbudilo da sam morao drkati pred. Od tada me to jako pali I uvjek želim to ma s kim bio
Znači nije moja jedina moram biti uporan, inače imam profile na nekim stranicama gdje tražim parove I pojedince stavio I njene slike bez da ona zna jaaako puno zainteresiranih ima mogla bi birati s kim
Jako ružno od tebe da tražiš parove i pojedince bez da ona zna i još da stavljaš njene slike, prvo radi nje jer ti to ona nije dozvolila i niste skupa u tome, a drugo jer s time lažeš druge profile o tome da ste par.... Na takav način nećeš ništa dobro postić......

Kako razgovarati s dragom o sw
Swingeri