V mém případě nastala změna o 100% bez změny jídelníčku 😄 dokument na Netflixu (Pravidla rozkoše), kéžbych ho viděla už v pubertě , pak podcast Šimrání a zase Netflix (Sex, láska a goop)
Všechny ty informace strhly vlnu zvídavosti, která zatím trvá 3 měsíce a už nás to posunulo někam, kam jsme se za 10 let nedostali 😁
Samozřejmě je k tomu potřeba ta správná povaha, muž ochotný vyzkoušet kdejakou blbost a hlavně stoprocentně otevřená komunikace. Od te doby co se nestydím říct si, co mám rada, dostalo to úplně jiné grády 😎
Takže za mě, není to o obsahu žaludku ale stavu mysli 🙂
Držím palce, sexu zdar 😜
Všechny ty informace strhly vlnu zvídavosti, která zatím trvá 3 měsíce a už nás to posunulo někam, kam jsme se za 10 let nedostali 😁
Samozřejmě je k tomu potřeba ta správná povaha, muž ochotný vyzkoušet kdejakou blbost a hlavně stoprocentně otevřená komunikace. Od te doby co se nestydím říct si, co mám rada, dostalo to úplně jiné grády 😎
Takže za mě, není to o obsahu žaludku ale stavu mysli 🙂
Držím palce, sexu zdar 😜
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Proč se rovnou ne zeptáš, když po sobě pokukujete? Určitě se jeden druhému líbíte. Podíváš se jí z očí do očí, usměješ. A koukej co dělá její tělo, jak se tváří, jestli si hraje s vlasy atd...... Změn téma a uvidíš jak bude reagovat?
Kdepak, souhlasím s Vámi v tom smyslu, že člověk má být upřímný co chce..... Ženy mi říkají Petře u tebe se mohu bavit o čemkoliv a to je velmi důležité. A v párech to platí dvojnásob.
Souhlasím s VikyJohny když má člověk mysl otevřenou tak druhý je též bez zábran a otevřený. Je nutné si ovšem v klidu povídat. A ne odsuzovat člověka za to jaký je. Každý má svoje sny, touhy.......
Klíčky od sportovního auta mi zabraly vzdy…
U nás teda naprosto fanózně funguje Lambrusco ;) Dá lahev a chce to všude a pořád ☺️☺️

Jak zvýšit nadrženost u žen
Jak zvýšit nadrženost u holek nějaký nápady