Jo mi máme fotky vprofilu i videjka znudaplaze
Questo post è stato eliminato dall'utente.
No realita je bohužel taková, že na swingers si nás ještě nikdo nikdy nefotil. Na nudě ano. Na swingers dokázali lidé respektovat odmítnutí, na nudě se některých pánů fakt nedalo zbavit. Na swingers si nad náma (bez svolení) nikdo nehodil. Na nudě z křoví ano. Na swingers nikdo neřešil, když se partnerka osmělovala a hned u vstupu nesvlékla. Na nudě, když jsme měli v partě kámošku, která si spodek nechala, tak se z toho mohli lidé okolo zbláznit.
Takže ano, srovnávat se nedá, ale možná z jiného pohledu, než myslíš. Zkušenost je taková, že ač všichni (pánové) tvrdí, jak na nudu chodí jen aby je nestudili plavky a nic jiného za tím není, tak swingers je paradoxně o dost bezpečnější prostředí :-/ (edited)
Takže ano, srovnávat se nedá, ale možná z jiného pohledu, než myslíš. Zkušenost je taková, že ač všichni (pánové) tvrdí, jak na nudu chodí jen aby je nestudili plavky a nic jiného za tím není, tak swingers je paradoxně o dost bezpečnější prostředí :-/ (edited)
Nevím kde jste byli, ale pokud si žena nechá spodní díl plavek, tak to nikomu nevadí a už vůbec z toho neblázní
Všimni si, o co jde místním tazatelům na nudapláže. Hlavně očumovat, u toho pohonit a na závěr se ideálně na nějakou ženu vycákat. V tomto úhlu pohledu se to od swingers zas tak moc neliší. Že je nudismus o něčem úplně jiném nemají ani páru.
Přes léto jezdíme často na Hrádek. A když jdeme od parkovací louky přes hráz, vždy se tam potulují tyhle typy, rozuměj chlapi. Naštěstí jsme objevili partu a místo, kde nuda je pořád ještě nudou.
Přes léto jezdíme často na Hrádek. A když jdeme od parkovací louky přes hráz, vždy se tam potulují tyhle typy, rozuměj chlapi. Naštěstí jsme objevili partu a místo, kde nuda je pořád ještě nudou.
No jo doba jde do předu a sex je sex,ty už asi na to nehrajes
Někoho nebere soukromí a někomu je to úplně fuk když někdo kouká...jako každý to má jinak samozřejmě,ale my si užíváme sex vždy a všude a se vším všudy
A jestli někdo kouká absolutně nevnímáme.. kdybychom koukali kolem sebe tak jak bychom si to mohli užít
A jestli někdo kouká absolutně nevnímáme.. kdybychom koukali kolem sebe tak jak bychom si to mohli užít
Kdo nechce ať nekouká ,kdo chce ať kouká jednoduchý
Minulej rok jsem byl poprvý na dovolený. Je to super, vy máte výhodu, že jdete spolu ani jeden z vás tam nebude sám a nebudete se tolik stydět. Říkám si, že letos budu chodit i u nás, akorát se stále nemůžu odhodlat a zase se "stydim" 😂
Ja Chodivám na Nuda Plaž v Ostravě Antošovice
Zdravím všechny naháče..... Pod navrhované Ejpovické jezero se podepisuji. Mám to tam nejraději. JARO30 vám jezero věrně popsali a oproti Borské nebo snad Boleváku je to sice menší a horší vstup do vody, ale krásná příroda, možnost klidu a soukromí. Myslím, že začít zde s nahotou je nejlepší varianta v okolí. Já začal naopak na Borské a i když chodím i na ní, tak Ejpovice jsou prostě pro mě numero uno.
No ale nejseš ošklivá, jak to můžeš psát, jseš hezká a hlavně sexy ženská 😋 💋
Ano, máte pravdu, mimochodem jste taky sexy 💋

Poprvé v životě na nudapláž
Rady, Tipy, Zkušenosti, Zážitky
Chystáme se letos poprvé v životě navštívit nudistickou pláž.
Má to někdo stejně jako my?