1. antikoncepce ,, hormonální nestabilita ,,
2. komunikace
3. má jinýho
4. nepřitahuješ jí
5. porod
6. mohla změnit orientaci
7. prostě jen nechce
8. deprese
Návštěva odborníka by pomohla a nebo nesetrvávat v něčem v čem nejsem spokojen.
A jestli nefunguje sexuální stránka , nebude ani vztah, hodí se mód stereotyp a setrvačnost .
Hodně štěstí ve vyřešení
2. komunikace
3. má jinýho
4. nepřitahuješ jí
5. porod
6. mohla změnit orientaci
7. prostě jen nechce
8. deprese
Návštěva odborníka by pomohla a nebo nesetrvávat v něčem v čem nejsem spokojen.
A jestli nefunguje sexuální stránka , nebude ani vztah, hodí se mód stereotyp a setrvačnost .
Hodně štěstí ve vyřešení
Souhlas..... takhle bych to viděl. Knížku číst nemusím. Na tyhle věci nevěří nehlede na to, že by se žena asi počurala smíchy kdybych ji řekl o knize toho typu....
Místo sexu se zaměřte na vědomé milování. Sex vyčerpává, milování nabíjí. Sex je v tenzi, milování v uvolnění. Nejste králíci, ale lidské bytosti, které touží po sdílení a intimitě. Tu v pouhém sexu nenajdeš. Kupte si knihu Vědomé milování a přečtěte si ji spolu ;).
Tak králici sice nejsme, ale šukáme úplně stejně...
Já se třeba při sexu uvolním dokonale. A víš jak to dělají takoví motýlci?!
Měla jsem na mysli svalové napětí při orgasmu namísto uvolnění především v oblasti konečníku.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ja ted prozivam neco podobneho a jsem z toho dost spatna. Uz nekolikaty mesic nemam chut ani na sex s partnerem, ani na masturbaci bez nej.
U me je nejspis zadrhel uzivani antidepresiv a pokud zena uziva neco podobneho, muze to byt od toho.
Pokud uziva leta stejnou antikoncepci, bylo by fajn prejit na jinou formu - take to muze byt kamen urazu.
U me je nejspis zadrhel uzivani antidepresiv a pokud zena uziva neco podobneho, muze to byt od toho.
Pokud uziva leta stejnou antikoncepci, bylo by fajn prejit na jinou formu - take to muze byt kamen urazu.

Žádná chuť na sex
Sex na nule.