Chodi niekto v poobedňajších hodinách do wellness v Magnuse …. Chcel by som ísť dnes okolo 14:00 no nechce sa mi ísť samému …. Bývajú tam v tom čase ľudia ?
Nepojde sa so mnou nejaká žena alebo pár dnes ponahotit do wellnesu v Magnuse okolo 14:45???
Ahojte ja by som šiel dnes do magnusu no nemám s kým medzi 14:00 a 17:00…. Nenájde sa tu niekto ? Zena alebo pár ?
Hľadám tu kratkovlasu potetovanu blondinku s umelimi prsiami, ktorá bola dnes medzi 14:00 a 16:00 vo wellness v hotely Magnus v Trenčíne ,,, nájdem ta tu ??? Trenčin ?
A su tam niekde zukutia pre par? Resp. ci su tam take moznosti.
Áno je to tam veľmi príjemný wellness
Velmi dobry, 95% ludi chape, ze je to bezplavkove, sauny, virivky vsetko bez plaviek. Ba dokonca sa najdu aj taki, co plachty ani vobec nepouzivaju a chodia vsade naostro. Je tam jemne svetlo, fakt parada.
Nechystá sa zajtra okolo 14:30 nejaký pár alebo zena do wellnes v Magnus …. Dá sa tam niečo zažiť ?
Ty musíš byť riadne zúfalý keď tu stále vypisuješ či niekto nepôjde s tebou do wellnes. Asi máš mylnú predstavu o wellness je to o relaxe a oddychu a nie Swinger párty sa uvedom.

Wellness Magnus
Skúsenosti