Jsem věrný všem ženám. Chlap na mě sáhnout nesmí!!!!!
Být věrný, nepodvádět, znamená podle mne nedelat partnerce to,s čím by nesouhlasila, co by ji ublizilo, o cem nevi , proto treba obdivuji některé zdejší, když tvrdí, že nejsou nevěrní, přitom doma nepřiznají, že mají tady profil a treba jen koukaji na galerie a sem tam daji pár pismenek
My tu jsme s manželem oba a někdy i oba takhle koukáme, někdy spolu, někdy každý sám. 😊 Někdy si píšeme s někým a manželovi chodí notifikace též, tady nemáme co skrývat. Ale píše nám hodně lidí, kteří "sem chodí JEN za zábavou" a doma mají partnerku.... Achjo, je mi těch protějšků líto, sama jsem to zažila a.... prostě to bolí..
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
z mého pohledu je věrnost blbost
ono se řekne,věrnost je krásná věc,ale kam to vede?
jen tlak,frustrace a pocit zmaru a svázanosti
já ve vztahu dávám volnost,ale mám 3 podmínky:vždy použij kondom,náš vztah na 1.místě a nikdy se o tom nechci dozvědět
samozřejmě jsem se k tomu musela léty dopracovat ale takhle je líp mě i partnerovi
ono se řekne,věrnost je krásná věc,ale kam to vede?
jen tlak,frustrace a pocit zmaru a svázanosti
já ve vztahu dávám volnost,ale mám 3 podmínky:vždy použij kondom,náš vztah na 1.místě a nikdy se o tom nechci dozvědět
samozřejmě jsem se k tomu musela léty dopracovat ale takhle je líp mě i partnerovi
Věrný nebo nevěrný můžeš být jen sám sobě. Svým hodnotám a přesvědčením. Každý to má nastavené jinak, čili Ti nikdo nemůže říct, jak to máš Ty.
Tak tohle bych tesal do kamene. Super definice.
Vida, tohle moudro jsem ještě neznal.
Občas se tu člověk dozví i něco nového... No, něco na tom bude!
(edited)
Ten kdo je věrný odsuzuje nevěru a ten kdo se kurví ji naopak omlouvá. Nevěra ubližuje, pokud se na ní přijde. Každý má na věc jiný pohled, ten můj je takový, že pokud jsem věrný delší dobu, tak začínám být frustrovaný a milostný život začne uvadat. Když si někde odskočím, tak je to pak i doma o poznání lepší. Na jednu stranu mě trápí, že jsem nevěrný někomu koho miluji, ale omlouvám si to tím, že to pak doma lépe funguje. Snažím se být dobrý člověk a nedělat špatné věci, ale tohle mě prostě nejde.
Toto vlákno není o nevěře, na to je tady vláken více než dost.
Tohle je naprosto nejlepší způsob, jak spolu mít spokojený vztah. Je to tedy trochu riziko, že třeba jeden potká někoho lepšího než je partner, ale podle mě sex je taková třešnička na dortu a je mnoho důležitějších věcí, které oba musí spojovat, aby spolu byli spokojení.
Být protějšku věrný, znamená milovat ho. Pokud trpí ten, koho miluješ, trpíš také. Takže, můžeš tu mít miliardu příležitostí, nabídek a stejně žádnou nevyužiješ, pokud by tím měl ten druhý trpět. Prostě to neuděláš.
Jj, přesně tak to mám také... miluji jen jednu, ale šukám jich ještě několik!
A za přítomnosti nebo bez přítomnosti partnerky?
Tohle je docela trefná odpověd těm dvěma co reagovali před Vámi. Je to přesně o tom, jak si kdo pojem "Milovat" vykládá. Váš pohled na věc sdílím. Pokud by byla u toho, nebo s tím jasně vyslovila souhlas (bez nějakého přemlouvání atd.), tak bych to alespon já za nevěru nepovažoval. Nevěru vnímám jako něco, co se odehrává "za zády" bez vědomí toho druhého.
Co oko nevidí, to srdce nebolí. Tím nechci říct, že nevěra je v pořádku, ale milovat někoho ještě nutně neznamená mu být věrný. Jak se říká,, jeden holky, druhý vdolky " Především jde o rozmnožovací pud a ten má každý jinak silný. Je to jako s kouřením, je to špatná věc, ale někdo prostě nedokáže přestat i když chce.
Já ve vztahu věrný byl a když jsem singl , tak zadané ženy nevyhledávám a dokonce je i odmítám. Nevěru nepodporuju ani po ni netoužím. Každý to má jinak. Pro někoho to není problém, někteří to i vyhledávají. Pro mě je věrnost ve vztahu zásadní z obou stran. Ovšem nedá se to vymáhat, nebo hlídat, to musí mít každý v sobě nastavený a funguje to na důvěře. Příležitosti bývají.
Hele stejně si myslím že to co jsi napsal je buď blbě formulované nebo k zasmání protože napsat
,, Být věrný znamená vyhýbat se příležitosti,, je trochu mimo když vemu že příležitost je na každém kroku to by totiž člověk který chce být věrný podle tebe nemohl do hospody chodit do pracovního kolektivu kde je opačné pohlaví,sportovat atd ,atd, a třeba já mimo svojí hlavní práci i fotím a dle tebe budu asi velkej kurevník .
Takže za mě seš s tímto tvrzením trochu mimo mísu.
,, Být věrný znamená vyhýbat se příležitosti,, je trochu mimo když vemu že příležitost je na každém kroku to by totiž člověk který chce být věrný podle tebe nemohl do hospody chodit do pracovního kolektivu kde je opačné pohlaví,sportovat atd ,atd, a třeba já mimo svojí hlavní práci i fotím a dle tebe budu asi velkej kurevník .
Takže za mě seš s tímto tvrzením trochu mimo mísu.
Na já jsem to myslel, že to je právě nevyhýbat se příležitostem a když už by nějaká nabízela sex tak slušně odmítnout. Vyhýbat se příležitostem je prakticky nemožný a je to velmi tvrdý podpantoflákysmus
To poslední mě zajímá ,,podpantoflákysmus,, takže u tebe to je ,,jako že se nesmíš kouknout na jinou,, nic proti ale já ho beru že buď se bez ženy ani neusereš a nebo že přestaneš mít veškeré své zájmy cos měl vůči vztahu .
Ale to že si věrný a máš přitom své koule tam kde jsou a máš dál své koníčky a zájmy není dotyčný žádný podpantoflak takže za mě další chiméra která se dost plete,
Ale to je můj postoj k tomu tvému přirovnání
Ale to že si věrný a máš přitom své koule tam kde jsou a máš dál své koníčky a zájmy není dotyčný žádný podpantoflak takže za mě další chiméra která se dost plete,
Ale to je můj postoj k tomu tvému přirovnání
Já jsem to takhle i myslel, že bez svolení partnerky neuděláš vůbec nic, ale machruješ jak si věrný. Můj postoj k tomu výrazu je naprosto stejný jako tvůj.

Věrnost
Co je skutečná věrnost