My sme tam boli pred dvomi týždňami , všetko oplotené , pláže zostal kúsok , boli tam dve baby a asi 30 chlapov , čumeli ako vyorané myši , lepšie sú Zlaté Piesky ....
Tak aby som dal report k jazeru Reca. Cez víkend komplet nudistické …. Cez týždeň komplet textil. Ovplyvňujú to karavanisti s Piešťan a Trnavy keď prídu tri štyri partie textilaci tam už nejdú. Keď sú tu neni prídu textilaci. Dnes by sa tu na mňa samotného chlapa s holým vtákom tých 20 oblečených divno pozeralo 🥴
Ja som tam dnes bol na tom menšom jazierku vzadu medzi jednou a treťou. Boli tam tri baby, z toho dve hore bez. Jeden pár tak po päťdesiatke a jedna pani okolo štyridsať. Plus dvaja dvaja páni čo sme sa tam nudili. Až okolo tretej prišiel mladý párik v plavkách. Tak to treba len navštevovať. Miesto je to fajn.
Pocujte a co tie dve male jazera smerom na Recu tusim oni susedia so Slnecnymi jazerami ale je tam klud a textilaci mozu byt na jednom a nudisti mozu na druhom
Alebo páry na jednom a sólo na druhom 😆
Tak ved prave ze je to mensie textilaci by to tam vzdali keby sme tam zacali chodit vo vqcsom pocte si myslim
Questo post è stato eliminato dall'utente.

Nudaplaž Gulaška
Nudapláže Slovensko