Môj bývali mal podobný problém ako ty. Pol roka som ho prehovarala že nech ide , veľmi sa bál, ako decko. Nakoniec sa odhodlal a ďakuje mi dodnes. Choď do toho, určite ti to skvalitny sexuálny život!
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ja som obriezku absolvoval pred par rokmi, uz v dospelosti a zatial som spokojny. Penis vyzera krajsie, zalud je menej citlivy ale nemozem povedat, ze tam je velka zmena, za mna urcite odporucam, ak mas nejake otazky, kludne napis.
Skus sa spytat gitaristov, ako dopadnu ich konceky prstov, ktorymi chytaju struny na gitare. Bruska prstov stvrdnu a znecitliveju. Pri obriezke je to rovnake. Zalud obtieranim stvrdne, resp. znecitlivie.
To je blbost to si kde zobral?
Ja mám obriezku až v dospelosti. Hygiena je super, na výdrž je to individuálne. Manželke vadí že sa mi to ťažko robí rukou, ale orál je super. Treba si zvyknúť na sex po obriezke. Pocitovo je to úplne iné a ďalšia vec. Žena musí byť vlhká inak máš problém vniknúť do nej. Ja som spokojný. Niektorý pozerajú v sprchách čo to máš. Stretol som sa aj s tým, že keď mladí odchádzali zo sprchy, tak zahlasili, že aha úchylak čo chodí so stiahnutiu predkozkou.
Obriezku som absolvoval par rokov dozadu zo zdravotnych dovodov a teraz si bucham hlavu o stenu, ze som nesiel este skor. Okrem neporovnatelne lepsej hygieny je aj mensie riziko prenosu chorob (pozor - minimalizovane, nie eliminovane) a teoreticky aj lepsia vydrz a esteticky vzhlad (toto je ale individualne).

Obriezka?
Šli by ste do toho?