Ahoj ja 30 let nebude na dobrini dnes par,pro koho neni nahota cizi a rad by se mi ukazal?
Je tady ted 26.5 je tu nekdo v 11:00
Ahojky klidne se necham ja od tebe
Nekdo semnou 29.5 budu tam
Napis a muzem spolu❤️
Napis a muzem spolu❤️
Jedu se vyvalit. Trošku se opálit a schladit 😊 kdo také máte nekam namířeno?😊
Ne tam se projdi a uvidíš. V pátek tam možná budeme:))) a to jestli, tak to je show... Díky
Začal jsem jezdit na Dobříň a jsem šmírák. Myslím že jsem slušný , když mě někdo vysloveně nechce jdu jinam a neotravuji. Jsem moc rád viděn jak si honím péro a vím že jsem byl hodně krát pozorován, a dělám že nevím že jsem pozorován. Musím přiznat že ze všech míst kde jsem byl na šmírování je Dobříň top a dá se tam hodně vidět. Také je tam nejméně lidí kterým vysloveně vadim, spíš naopak.
Nevím jestli oficiální, ale už tam někdo prdnul ceduli “zde začíná nudapláž”. A to je jak se jde od brány do práva a spodem kolem vody. Dneska tam jedu 😊
Ahoj všem. Jak jsem psal mám rád šmírování a už jsem toho zažil opravdu hodně. Někdy si třeba pár nepřeje abych se koukal tak jdu pryč. Jindy naopak začnou dovádět ještě víc. Samozřejmě mladé holky, páry jsou super ale rád se podívám i na starší páry. Ovšem vidět jednu zdejší paní co pasla sem do fóra mám asi po erekci. A vlastně bych asi nic neviděl. Pak je teda docela úsměvné jak dotyčná reaguje zde ve fóru.

Nuda Dobříň
Nudapláž Dobříň