mladší muži obava z trojky?

Mají mladí muži obavu z trojky? Toužím po trojce s mladým dvakrát jsme měli i schůzku ale po první schůzce řekli že nezvládaj trojku tak jak to je poradí někdo? Hodně mužů cuklo i před schůzkou asi se nedokážou uvolnit a pořádně si to užít.
najde se tu nikdo z pribramia z okoli
Questo post è stato eliminato dall'utente.
A proc ste to nezkusili ve trech. Kdo nechtel?
jsem mladý a v trojce se starším párem jsem nezkušeny ale strašně mě to láká.. nevim, rajcuje mě ta představa se prostě s někym sejit, popovidat si.. a přitom si už tu dotyčnou představovat jak si to sni rozdavam.. chtěl bych to zažit :)
jsem již zralá žena a sex s mladými muži jsem prožila mnohokrát, je to jak ským, ale mám již raději muži nad 30 roků
Díky za radu asi taky začnu hledat trochu starší a zkušenější ale láká mě právě ta nezkušennost některých mladých.
No nevím musím oponovat, není se čemu divit když mladý má možnost se zkušenou tak chápu že se ostýchal, já se také pokaždé ostýchám když jde o zralou ženu. Je to přirozený respekt ke kráse kterou oplývá. Tak se nám nedivte:ú
je to pouze ostych. Dost mozna se ptas v nespravnou chvilku. Chtelo by to asi trochu zabavy, trochu alkoholu a pak s tim prijit.
Nevim, jestli jsem ještě mladý, ale do trojky bych šel hned.