Ja som sa objednal na preventívnu prehliadku k urologičke. Mojou podmienkou bolo, že to musí byť pani doktorka - žena, nie muž. Keďže som čisto hetero orientovaný neviem si predstaviť že by sa mojich intímnych partií mal dotýkať chlap, prípadne podrobne obzerať moje pohlavné orgány muž čo mi nepripadá ok. Prirodzene mi to pripadá od lekárky ženy. Proste mám rád ženy
Sa smejem, mne bolo jedno, či chlap, alebo baba. Objednal som sa prvému, ktorý mal presný termín, chlapovi.
Prídem do ordinácie a na moje prekvapenie tam doktorka ... mala meno bez -ová, to som si nevšimol. :D
Vyšetrenie bez problémov podľa popisu, vrátane kontroly prostaty cez konečník. Sono opakovala na dva krát, lebo si nevšimla niečo, napriek prehmataniu semenníkov, na čo som ju potom upozornil.
Prídem do ordinácie a na moje prekvapenie tam doktorka ... mala meno bez -ová, to som si nevšimol. :D
Vyšetrenie bez problémov podľa popisu, vrátane kontroly prostaty cez konečník. Sono opakovala na dva krát, lebo si nevšimla niečo, napriek prehmataniu semenníkov, na čo som ju potom upozornil.
Ahoj. Tiez hladam urologicku doktoru, nie chlapa. Kde je ta tvoja doktorka, v ako m meste?
Táto odpoveď je určená pre nick ,,mann99,,. Asi pred 2 mesiacmi som absolvoval urologické vyšetrenie. Prebiehalo presne tak, ako to opísal nick ,, choke,,. Tak tu prosím Ťa ,,mann99,, nemudruj, keď o tom prd vieš. Na urologii bola mladá doktorka, taká sympatická blondína. Najskôr mi spravila sono obličiek a močového mechúra. Potom mi vyšetrila prostatu tak, že mi vopchala prst do análneho otvoru, (samozrejme v gumových rukaviciach) aby nahmatala prostatu. Ďalej mi prehmatala semenníky, či tam nemám hrčky. Nakoniec mi stiahla predkožku zo žaľuďa a skontrolovala či tam nemám zápal . Všetko som mal v poriadku. Takže asi toľko k urologickému vyšetreniu.
(edited)

UROLOG
Urologicka pomoc