Spis je super ze si zaplatim VIP abych se mohl podivat na videa a ejhle - uz jsou ty lepsi uz taky za kredity...
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ty prachy ale nevyžaduje ten web, to vyžadují někteří "amatéři", kteří si myslí, že na svých fotkách něco vydělají. Tak je prostě - stejně jako já - ignorujte a je to.
Tak já se bez zpoplatněných alb obejdu,at si je zaplatí kdo chce.Nepotřebuji se na ně podívat za každou cenu.Více mi vadí to,že mi nějaký cenzor tvrdošíjně odmítá naše fotky nebo videa zveřejnit.Je to o amatérských fotkách a stále řeší,že nesplňují jakási pravidla (málo erotické,je vidět moc obličej,je tam kousek jiné osoby...).Až budu umět ty fotky pořídit profesionálně,tak budou zase pro spoustu lidí moc dokonalé a málo amatérské.
Mám stejnou zkušenost. Dvakrát jsem dával schválit alba, splnil jsem podmínku minimálně 6 fotek. Pokaždé mi to neschválili, že na fotkách je málo erotiky. Nevím, holý zadek a na jedné fotce i předek je pro zdejší adminy asi málo. Takže jsem se rozhodl zde galerie nedávat...

Zpoplatnění amatérských fotek
Obchod s fotkami??
amatéři z celé republiky i od jinud!! Nikdo za to peníze
nechtél a nechce.. Ale najednou web vyžaduje i na některá alba prachy!!(kredity, což je stejné!!) Je to ještě
amatérismus??????🤔🤔🤔