Questo post è stato eliminato dall'utente.
TPČ, ty jsi fakt naprostý zoufalec.
Byl sem domluvenej s mim kamošem na zitrá sobotu 29.7.V dopoledne v 10,hodin sme Oba Bi Muži s Ostravska ale počasi nema vyjít ma pršet tak kamoš jde ke mně do meho bytu kde si to spolu budeme pěkně vše v sexiku rozdavat sem už snim domluvenej kamošovi je 36(170/60/20cm ma pěkne velke pero on už umně byl nekolikrat tak se zase uvidim snim rad neni problem knam přibrat dalšiho muže nebo klukakterej je bi a ma pero minimalně 18cm
Rád tam zajdu, k výjezdu... jen rak vytáhnout péro večer.
Samozřejmě, že spletli. Nebo to hnědozelené kalné někomu přijde ok..
Nespletli se ja už byl tam 5,krat a voda suprova aji tepla na plavani,jsetli bude přišti sobotu pěkne počasi a najdou se nějaci typci kteři zajdou semnou tak v přišti sobotu zajdeme ja vždy sebou beru deku,pivka vychlazene aji rum kořalku at je nalada,snad se přišti sobotu nebudu sam nudit a budou nějaci kluci,či chlapy
Peosím už nepiš a vysaď ten alkohol, je to hrůza...
Děláš všem nadržencům jen ostudu. (edited)
Děláš všem nadržencům jen ostudu. (edited)
Ano za mně take fajně v antoškach ja si vozim sebou opčerstveni pivka,kokakolu sebou vychlazene pokažde mam sebou chladici tašku s ledem tak mně to vydrži studene napoje aš do večera jezdivam s druhe strany plaže kde se da i sexovat jinak sem bi
Ahoj take jezdim na Nuda Plaž do Antošek už sem byl letos dvakrat ja chodivám s druhe strany Plaže jak je ciklotrasa tak sem dole ležim vždy u vody na dece jestli bude pěkně zitra tak zase zajedu jezdim autobusem ze sadu boženy němcove mam sebou i vychlazene pivka tak se budu těšit jestli se ke mně někdo přida at tam nebudu se nudit sam u vody
Ja Jezdivam autobusem s Ostravy ze Sadu Boženy Němcove autobusem 52,je tam centralni Nuda Plaž Kde se Plati vstupne,tam se jen opalujou lidi do naha koupou se a kecaji tam se na te plaži nesexuje jedině bys musel jit mimo plaž někde do křovi,nebo na druhou stranu plaže kde chodivam ja poležet na dece a dat si par vychlazenych piv

Nuda pláž Antošovice
Postřehy