Manželka to ví a s chlapem ji to nevadí.
Ahoj, moje o tom neví a uvidíme jak dlouho to tak zůstane. Naposledy jsem se setkal s ženáčem a při kouření mi přidržel hlavu a vystříkal se mi rovnou do krku. Zvláštní pocit, ale s ženou to nikdy nezažiji 😚
Chudák žena. .
Nevi Protože Manželku a Přitelkini nemám,ani mamku ani tatku a když někdo má tak sem v tom diskretní anevytrubuju to do okolí když se sněkim potkam venku tak ho neznám to je vše jde jen o diskretností
Občas se objeví poznámka o pravopisu. Pokud pominul učitele češtiny, což je diagnóza i mezi učiteli, je to jako by názor toho kdo neumí psát byl méněcenný než toho kdo se tím živí. Překřičet názor a vyhejtovat umí každý pubescent že 4 té třídy. Tohle není diskuse o krásách češtiny, nebo pletení svetrů podle Burdy. Smysl vyjádřeného má větší váhu než jeho forma. Buďte rádi že na vás někdo reaguje a nebuzerujte ho jako debilní gumy na vojně. A nebo si polibte prdel a jděte si udělat test na shodu podmětu s přísudkem.
Mas pravdu. Také mě to štve tohle.Ono to pak o nich něco vypovídá když tak reagují... chybku udělá každý i v běžném životě a hned ho urazit a poukazovat nato, jaký to je blb že? Je mi jedno když někdo udělá chybku,jeziš no... tak ji udělal a co jako... potkal jsem v životě spoustu lidí a mám zkusenost, že právě vysoce študovaní lidé jsou arogantní,nedá se s nimi povídat, jen JA a JA a JÁ ... jsou namyšlený a myslejí si,že jsou něco více.
Abys uměl psát česky nepotřebuješ 3 tituly a obří ego. Kór v dnešní době kdy ti pravopis kontroluje např. telefon
Jo, moudrost, inteligence a vzdělanost jsou tři úplně rozdílné věci. I debil s poruchou dokáže vystudovat vysokou. Pokud se na něj včas nepřijde dokáže otrávit celý obor na dekádu. Obráceně inteligentní jedinec v pomocné profesí pozvedne úroveň celé skupiny alespoň co se týká volnočasových aktivit, což není málo.

BI zálety ženáčů
Ahoj, má někdo podobný koníček?