Vyrobili jsme si erotické pexeso. Hra je pro dva páry, ale dá se hrát i ve dvou nebo třech. Zhruba se jedna o to, že každý hráč má svou barvu kartiček, které zobrazují části oblečení. Pokud hráč najde dva stejné symboly, majitel dané barvy si musí vysvléct tu část oblečení co je na kartičce. Mimo symbolů oblečení jsou tam kartičky ,,úkol" a ,,otázka", kdy se zeptáte, nebo dáte úkol, který vás zrovna napadne. Vyhrává ten komu na sobě zbyde jakékoliv oblečení. Pravidla jsem popsal tak zhruba..
Celkem se nám osvědčilo,www.erotickahra.cz
Ahoj
Obecně - co jsme zkoušeli a dívali se na různé erotické hry, téměř vždy nás odradil systém nelogických kartiček/kostek.
Nejlepší je použít klasické hry a zapojit fantazii
V rámci povídky jsem zkusil upravit 2 klasické hry:
- Člověče, zasuň si (Člověče, nezlob se); pro pár/páry
- Žebřík aneb šplhej až k vrcholu (Žebříky, Hadi apod.); skupina
Dokážu si představit i třeba "nahý twister" (ale to už mi do povídky nezapadnulo)
Můžete se nechat inspirovat a změnit pravidla tak, aby Vám vyhovovala
Pro snadné nalezení přidávám odkaz + prosím přečíst můj komentář pod povídkou (dochytání chyb apod.)
amateri.com/cs/povidky/22247/snehurka-a-vanoce-soutezni
(úplně dole) (edited)
Obecně - co jsme zkoušeli a dívali se na různé erotické hry, téměř vždy nás odradil systém nelogických kartiček/kostek.
Nejlepší je použít klasické hry a zapojit fantazii
V rámci povídky jsem zkusil upravit 2 klasické hry:
- Člověče, zasuň si (Člověče, nezlob se); pro pár/páry
- Žebřík aneb šplhej až k vrcholu (Žebříky, Hadi apod.); skupina
Dokážu si představit i třeba "nahý twister" (ale to už mi do povídky nezapadnulo)
Můžete se nechat inspirovat a změnit pravidla tak, aby Vám vyhovovala
Pro snadné nalezení přidávám odkaz + prosím přečíst můj komentář pod povídkou (dochytání chyb apod.)
amateri.com/cs/povidky/22247/snehurka-a-vanoce-soutezni
(úplně dole) (edited)
Co se týče v obchodech dostupných erotických her, tak nám vše připadá směšné až trapné.
Proto jsme vymysleli vlastní hru. Lze ji hrát i ve dvou, ale ideální je pro větší počet lidí, 2 nebo 3 páry, ale klidně i více. Dokonce ani nemusí být stejný počet žen a mužů. Jen s otestováním hry je to slozitejsi. Zatím jsme ji hráli s jedním párem, ale jen zhruba do poloviny, což je nic moc, když je hra navržena s vzestupnou eroticnosti. Zpočátku poměrně pohoda, postupně více a více vzrušující až sexisticka.
Kdyby jste měli někdy cestu k Brnu, klidně se ozvěte a můžeme zahrát.
Proto jsme vymysleli vlastní hru. Lze ji hrát i ve dvou, ale ideální je pro větší počet lidí, 2 nebo 3 páry, ale klidně i více. Dokonce ani nemusí být stejný počet žen a mužů. Jen s otestováním hry je to slozitejsi. Zatím jsme ji hráli s jedním párem, ale jen zhruba do poloviny, což je nic moc, když je hra navržena s vzestupnou eroticnosti. Zpočátku poměrně pohoda, postupně více a více vzrušující až sexisticka.
Kdyby jste měli někdy cestu k Brnu, klidně se ozvěte a můžeme zahrát.
Ahoj, doporučujeme tady 😉 za 59 ,- jen si musíte herní pole zalít. Jsou tam hry pro párové a i pro dva
http://www.origame.cz/sexyaktivity.php
http://www.origame.cz/sexyaktivity.php
Taky jsme zkoušeli ve čtyřech tyto hry: Sexy aktivity, Sexy hrátky pro všechny, Nekonečnou párty. Nakonec jsme si vytvořili vlastní pravidla a kartičky s úkoly, které průběžně doplňujeme a vylepšujeme. Vytištěné úkoly jsou nalepené na starém pexesu. Některé jsme převzali z her výše, jiné jsme posháněli na intenetu. Rádi se necháme inspirovat.

Erotická hra pro páry
Jakou doporučujete erotickou hru?