Amatéri klamári

Rad by som založil tému klamarov.

Klamári sú podľa ti ktory si podajú inzerát a nedokážu naň odpoveď, To je jedno ci pozitívne alebo negatívne vôbec nedokážu odpovedať, to je dosť arogantne....... Ved není problém napísať ďakujem (e) není záujem.... Ale v poslednom čase sa je tu totálna arogancia! A to nepíšem o inzertujucich co ti hneď vynadaju aj po tom co im slušne napíšeš. Navrhujem take profilu označovať ako nespolahlive....
Klamar nie je ten co nezareaguje na spravu. Nikto nie je povinny odpisovat. Klamari su tu hlavne fake profily, postahovane fotky z netu a tych je tu v poslednej dobe dost. Sa cudujem, ze to tu admini neriesia ani po nahlaseni. Trosku prehodnot pojem klamar.
My si tu občas dávame inzerát, odpovieme každému, kto sa ozve, ale zase nemôže očakávať ten, kto napíše len, že má záujem, má prázdny profil, bez galérii prípadne foto a robí si nároky, že ho musíme vybrať a to isté nám vadím ak si niekto dá inzerát s prázdnym profilom - pomaly anonymný a očakáva, že niekto bude reagovať, to asi nie....
Treba si nastaviť parametre v inzerate, vek, pohlavie, overenie atd. Tým sa vyfiltruje vela "neželaných" správ.
Ja napriklad som narazil na 3 profily kde boli sithanute videa z netu. Ani som im nepisal ale rovno sa nahlasil videa / album a poskytol dokazy kde na nete to najdu... a zvdy do par dni tie videa boli odstranene.
Buď trpezlivý, neprejde dlhý čas a chatboty budú inzeráty nie len generovať, ale aj odpovedať donekonečna...prídeš si na svoje...
Profil SvudneTela sem napchal plno stiahnutých videí a keď ho človek upozorní tak mu vynadá
Inzercia je z časti určite iba lákadlom aby tu človek prišiel.. Či už je inzerent reálny alebo nie, je diskutabilné.. Ale návštevnosť stúpa....
My máme spoločný profil, takže sem chodíme obaja a keď sme si dali inzerát, že hľadáme ženu, prišlo nám minimálne 50 odpovedí od mužov a minimálne polovica z nich bol dickpick. A úprimne, úplne všetko sme odignorovali, prečo by sme mali vôbec odpísať? Ak niekto nedokáže rešpektovať jednoduchú požiadavku.
Máš divnú predstavu o pojme klamár. Ak si dám inzerát, že niekoho hľadám, a niekto mi napíše a ja neodpíšem, tak mi vysvetli, kde som klamal. Klamár je ten, ktorý nepovie pravdu a nie ten, ktorý ti neodpísal. Každú chvíľu tu niekto napíše blog alebo príspevok, ako sa sťažuje, že mu ženy neodpisujú.
No ja som si dal uz parkrat inzerat v zoznamke jasne som pisal co chcem a jedina odpoveď z druheho konca sr 30ocumovani takze neda sa tu veľmi nájsť nic
Že ťa to trápi, ja tiež odpíšem na inzerát niekomu, len musíš zobrať do úvahy že na ten inzerát môže mať aj 150 odpovedí, ale chápem ak nevie odpísať tak načo vôbec ten inzerát píšu, ja to mám inák na môj inzerát neodpise nikdy nikto. Takže ja môžem písať nekonečné veľa aj tak sa žiadna neozve 😊
150 je podla mna velmi slaby odhad. Ja som napr este inzerat nemala a denne mi pride okolo 300 sprav. Nechcem si predstavit, co by sa stalo po inzerate. A napriklad ja osobne az neznasam, ked niekomu neodpisem, ale spravu otvorim, nech vidim, ze je precitana a ten clovek mi zacne pisat jednoslovne odpovede typu, halooo, tak aspon odpis... tu foto penisu tam penisu... tak na 10tu spravu odpises nech mas pokoj, ze nie je zaujem. a konverzacia aj tak pokracuje: a preco? tak na co si tu? a si namyslena?... .atd atd... A k tomu fakt tym muzom nedochadza, ze tych sprav moze byt vela. Keby som mala (BEZ INZERATU!!!) odpisat na kazdu jednu spravu len nemam zaujem dakujem a nebodaj este aj vysvetlovat preco nemam zaujem, tak mi 24 hodin nestaci a vobec by som nemohla reagovat napr na konverzaciu, ktora ma zaujme.

Takze tak. Aj iny pohlad, z inej strany.
Nie je to tu ani horšie ani lepšie ako v reálnom živote. Tam tiež platí, že neohúri každý každú a počet princov a princezien je na Amatéroch tiež podobný ako pred obrazovkami. Kto čakal niečo iné, stále verí rozprávkam.
To je v pohode ide mi len o jednu vec. Jednoducho až si dám inzerát trebárs ze hľadám trojku a napíše mi niekto a nespĺňa moje požiadavky tak mu odpíšem, dakujem nemáme záujem....
Tak by to podľa mňa malo byť, keď nespĺňa, povedať,,, ďakujem ale nesplnas naše kritériá,,, ok to človek akceptuje potom nech aj opravia inzerát

Ale keď odpíšeš na inzerát a ona / oni neodpisu tak si človek myslí že je to falošný profil ak nie je overený
Áno presne tak.... Odpíšeš a ešte si myslíš ze si blb lebo to prečítali a doslova ta odignorovali, stačilo napísať nemáme záujem a koniec.. To ma štve ze sa tu niektorý správajú ako keby yim patril svet a tých to je tu čím ďalej tým viac
Tak možno by mal zasiahnuť tvorca tejto stránky a pri podaných inzerátoch by sa malo zaškrtávať koho hľadá a čo hľadá. Tak by mu systém generoval odpovede iba tých čo to majú v profile vyplnené tak. Od tých čo to tak v profile nemajú systém odošle správu ja neviem napríklad nevyhovujúci požiadavkam. A majú to inzerujúci jednoduchšie. Takže za deň príde 50 odpovedí ale relevantne bude inzerujúcemu posunutých len cca 20. Čo vy na to?
Programátor je od prírody lenivý tvor, nechcelo by sa mu s tým zapodievať......
Uvidme dame navrh adminovi.....
To presne uraža aj mna.prečita to spravu a neodpovie.je to o tom že si vybera.ale podĺa čoho to nik nevie.každy tu musi byť spisovateĺ alebo alan delon.je to tu chore.povačšine ludia bez foto hneď pytaju fotku inač komunikacia žiadna.a keď pošleš tak aj keby si bol Alan Delon tak neohuriš lebo si najde znamienko ktore prekaža akurat.a potom su tu ludia čo hladaju chlapa.par.trojku štvorku a gangy bangy ale maju nonstop inzeraty.tak neviem kto je vadny keď ai nevie vybrať z xy odpovedi ako tu pišete.proste tu si chodia už len riešiť komplexy ludia a uražať lebo im to tato anonymita dovoĺuje a nechcu vstať z gauča a isť na realne zoznamenie pri kave alebo hocikde lebo by sa od hanby prepadli.česť vynimkam ale predpokladam že všetky trafene husy si tu pustia pusu na špacir.asi tolķo
Vtip je v tom, že ženy sú tu "na koni" a sú si toho veľmi dobre vedomé. Preto si dovolia preberať sa tunajším plevelom a hľadať toho svojho vysneného tulipána. To, že tomu tak je, je chyba nás mužov, keďže tu hádžeme komplimenty aj ženám, ktoré si ich nezaslúžia a ešte k tomu v takom množstve, že si aj kdejaká ježibaba o sebe začne myslieť, že je princezná na hrášku... *22*

Druhá vec je, že mnohí tu ani nevedia, čo vlastne hľadajú a tak hľadajú roky rokúce a stále to svoje "niečo" nevedia nájsť. A potom sa len vyhovárajú na všetko okolo seba, no vlastnú chybu si nikdy nepriznajú. Takých je najlepšie ignorovať...
Trošku sa vždy do situácie danej ženy, či páru. Dotyčná si podá inzerát a behom hodiny naň dostane v pohode aj 50 reakcií. Behom ďalšej hodiny ďalších 50... Ešte nestihne zdvorilo odpísať tým prvým 50-tim kandidátom a už na jej odpoveď bude čakať ďalších 50... *3* Preto väčšina žien svoj inzerát už po pár hodinách radšej zmaže, lebo si uvedomia, že toľko reakcií (a ešte k tomu akých) nemajú šancu spracovať. *22*
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Aké sú to ženy a čo majú v profile je druhá vec. Keby si bol ty na mieste ženy, ktorá si podá inzerát a behom chvíle obdrží 100 správ, asi by si tiež neodpisoval poctivo na každú jednu z nich. Hlavne, ak polovica z nich budú fotky chlpatých pipíkov a blbými komentármi alebo iné somariny. *159*
Prečo si myslíš ze je to zúfalstvo??? Nie nie je je to len o slušnej komunikácii.... Ale dnes každý je skrytý za klávesnicou, múdry ako traktor a píše všetky múdrosti sveta.... Zmizla úcta to je problém o to mi ide, jedno s kým píšem, píšem slušne s rešpektom