Ahoj, chystam se na naklo s párem.. da se tam někde zablbnout? Nestojím moc p diváky, spíš fajn soukromí s možností vykoupat.. nebo jsou na to lepší Poděbrady? Mě to v přírodě baví, ten par o to az tak nestojí, hlavně chtějí soukromi, což se trochu složitější:D
Vždycky tam budeš trochu vidět, ať už na NÁKLE, nebo na PODĚBRADECH. Honiči si vás tam najdou 😁… takže úplně soukromí nehrozí 😉
V sobotu šla by žena nebo pár
Nechcete dnes zkusit nudapláž Náklo nebo Poděbrady u Olomouce? Žena nebo pár? Alespoň na hodinku? Pokecáme, zanahotime. Pište sz a domluvíme se kdy
Ahoj. Někdo na Nákle , tě teď tu jsem.na nějakou chvíli pak jedu zas dále..můžeme pokecat. Díky za zprávu do soukromého chatu
Ahoj, šla by žena nebo pár v sobotu na nudapláž Náklo? Vykoupeme se, pokecáme,nic jiného
Ahoj, nenajdu tady pár co seděl vedle a bavil se o tom, že je škoda, že zde nejsou všichni nahatí a žena se pak stydí?
Případně pár co seděl vedle a svléknul se až po nějaké době?
Ahojky, zítra se tam jedu podívat dopoledne, máš nebo máte někdo nějaký tip kde se dá klině i pokecat ? Díky
Neskočila by jsi v sobotu na nudapláž Náklo, vykoupeme se, pokecáme, slušné jednání
Nechceš se dnes dopoledne zastavit? Je tu krásně, voda osvěžující a nikde nikdo 😉
Questo post è stato eliminato.
A jak to tam chodi ? My byli v nedeli a vsude plno. Nakonec jsme skoncili na Poděbradech u olomouce a super.
Ja teda nevim, ale ja osobne tam nikdy zadny honice nevidel nad nekym onanovat nebo smirovat...ale tak mozna jsem mel jen stesti na lidi...nuda neni oficialni, ale naturisti jsou hlavne v pravem hornim rohu jezera (pohledem od hlavni silnice, tezko se to popisuje :) ). Jsou rozeseti na vylezelych mistech asi na 200 metrech brehu, v nekterych mistech je i vyssi trava okolo, da se i malicko (ne moc) soukromi...v exponovanejsi dny tam muze byt tak 50 lidi po celem tom brehu? V minulosti se chodilo jeste na ten ostruvek, ale tam nevim, jak to ted vypada
Jo jo chodí to tam super.Vcera jsem tam byl z přítelkyni pohoda klídek .Pak jsme se na dece trochu muchlovali ani sex nebyl a říká mi trochu zavzdycham a už tam dva a honoli si Peta no děs a hrůza tak jsme stouplo a oni šli o kousek dal a tam se u druhého paru dodělal.Tak az na tyto dva jinak super👍
(edited)
Já dnes jedu Poděbrady u Olomouce na nuda ( žena). Jezdím tu už třetí rok a je to tu fajn....
Tak tohle mi popravdě úplně uniklo, ale díky za TIP … výhledově se tam určitě mrknu..jen pro info, jaká je tam voda??
Amatérkadaniela Klidně se můžem domluvit a sejít se tam spolu
(edited)
V pondělí 4.9.2023 mě můžeš potkat nahatého na pískovně Náklo. Uvítal bych milou společnost.
Rád tam taky zajedu, ta voda nemá konkurenci nikde tady v okolí, snad jen Tovačovská jezera a to jezero za šterkovnou, kde je prý povoleno koupání. Ale na Nákle totál plno, pokud tam člověk nedorazí snad už před 7 ráno a nezabere jedno z těch míst od závory od Lhoty, kde je stejně na očích u cesty.. No je to škoda, voda TOP 👍
Právě,ta vida je krásná,jako je tam velká převaha starších pánů a párů,ale občas tam leží mladší,tak okukuji
Dneska totál LUXUS, jsme tady s přítelkyní a užíváme si tady tu prázdnotu od lidí ✌️👌🤩☀️☀️☀️💦
Ahoj,dnes tam jedu,má být krásně
Tak jako určitě ,,skouknout to ” je asi přirozené, kdo se zdravě nekoukne že 🫣😜 Mladší jsou tam opravdu málokdy a ano, převážně starší.
Náklon jsem vzdal asi dva roky zpět. Teď se válím na Poděbradech u Olomouce. Mnohem lepší, i na mistečka na zlobení :-)
Jednou jsme takhle na Nakle lezeli,dojel borec,lehl opodal,vytahl petku Branika a cumel,bylo 30 stupnu,pan v riflach a dlouhem tricku.Smrdel tak,ze mouchy padaly na zem,i ptaci meli co delat.......takze zazitek top...V tom by se me nepostavil.

Náklo nudapláž
Nudapláž Náklo