AquaCity Poprad 28.8.23

28.8.2023

Zajtra, Utorok 28.8.2023 budeme na celý deň v AquaCity poprad. Ja 32, Žena 29. Žiaľ ide s nami aj švagriná tak ak niečo musíme to poriešiť. Hľadáme len pár alebo len ženu. Žiadny len muž. Môže sa stať, že žena nebude mať ani náladu a bude musieť sa venovať švagrini. Ja sa budem vedel oddialiť. Dohoda medzi nami. Budeme v Aqua Packet
ahojte, dnes streda 8.1 a zajtra 9.1. sa chystám na celodenný vstup s wellnessom do AquaCity Poprad, chystá sa niekto tiež? 🤔 nebranim sa nicomu realnemu
aquacity poprad (aquacity+wellness) budem hladat neviazanu zabavu ja pasiv/subik bez stopky. dovolene vsetko na real bez zbytočných kecov na real
Inteligenti do pice. Ale keby som napísal, že ide aj žena tak nestíham ani odpisovať a každý ohnivej by tu spamoval
Trafená hus zagágala. A máš vôbec ženu?
Ano mám a ľudia s ktorými si píšeme tak o tom vedia
Tak preto máš toľko priateľov v profile*3*
A aj ten jediný je teplý (edited)
Čiže v preklade znamená si sám bez ženy. Napíš to rovno a nie ako ideš s manželkou a švagrinou ale švagriná má migrénu a manželka sa bude starať o švagrinú.

Realita si sám a hľadáš ženu. Zbytočne ten opis rodinných vzťahov.
Poprad dnes welnes sauny nahy spolu
Prečo píšeš mne? Nemám žiadnu záujem.
Nejak to máš po pletené zajtra je 29.8.
A ani vaše veky sa nezhodujú čo máš udané v profile a napísané tu v chate. Pochybujem či aj vôbec tam idete
Ja mám v októbri 33 ona december 30. Áno sekol som si den. Stáva sa
Aj si čítal čo si napísal do fóra? Lebo sa to nedá ani pochopiť že čo tam vlastne chceš.
Ujo ja to chápem. Prečítajte si to viac x
Citujem: Môže sa stať, že žena nebude mať ani náladu a bude musieť sa venovať švagrini. Ja sa budem vedel oddialiť.
Toto čo má znamenať ty mudrlant?!
Znamená to, že švagriná má migrénu a jeho žena sa o ňu bude musieť starať, teda bude sám a bude rád ak sa o neho postará pár či samotná žena😁
Mal si napísať rovno inzerát že si chceš zatrtkať a nie tu básniť a robiť zo seba blba
Ujo blb ste tak možno vy. Kľudne si ďalej honkajte
Ty šašo jeden vieš v čom je rozdiel medzi fórumom a zoznamkou ?
Tvoja švagriná má ženu si chcel povedať?