Questo post è stato eliminato dall'utente.
No nevím .... Já 55 a polovička 54 a pokud to jde tak i dvakrát za den. Hodně se to změnilo po 50. Víc času a zkusili jsme už všechny polohy, všechny otvory a spousta hraček. ..... Milujeme piš u obou, krásně kouří a naučila se polykat a chutná ji ..... No a nový rozměr má i análek, oboustranný ..... Po 50 to teprve začlo mít grády ..... 😎
No jo,většina žen po šedesátce to tak má(čest výjimkám). Moje žena (69let) přede několika lety taky začala odmítat sex a každou chvíli jsme se k vůli tomu pohádali.Tak jsme si k tomu sedli a popovídali si o tom. Nakonec uznala moje potřeby a jednou týdně si zašukáme.Není to žádná hitparáda,spíš mi drží a občas pohne zadkem,já se do ní vystříkám a je mi fajn. Je to lepší,než si někde honit péro,protože najít v 67. letech bokovku je skoro nemožné.
Za mě je každý muž mazel.. ale musí si sednout se ženou, nemyslím si, že je nějaké omezení, musí se přitahovat.. takže pokud někoho přitahuje nějaký muž ať 50 nebo více, prostě si ho dá a sní ho ..
to je u všech.. nikdo není mimo hru.. jen to musí být dobrovolné ne na sílu..
Ale musí to být prdel nastoupit a neřešit jejich styl opatrnosti a zničit jim ptáky :D (edited)
to je u všech.. nikdo není mimo hru.. jen to musí být dobrovolné ne na sílu..
Ale musí to být prdel nastoupit a neřešit jejich styl opatrnosti a zničit jim ptáky :D (edited)
My cca 5x do týdne, podle nálady, času a inspirace :-)
No tak pokud ti tady chybí ten s nulou tak ho tu máš!!!
Tak se starej o ty děti, uklízej, myj nádobí a ona nebude tak unavená, jak píšeš.... pak bude mít třeba častěji chut
Ne. Nechci se pořád někoho doprošovat, aby roztáhl nohy.
Není nad to poznat opravdu vášnivou ženu. Která to opravdu chce, líbí se jí to a touží po tom.
Touží po tom nechat se ohnout přes kuchyňskou linku při vaření jídla, v kabince v nákupním centru při zkoušení šatů, ve sprše, když si v zimě vyhřívaná záda horkou vodou nebo i v posteli, kdy bude za chvíli opět vstávat do práce....
Není nad to poznat opravdu vášnivou ženu. Která to opravdu chce, líbí se jí to a touží po tom.
Touží po tom nechat se ohnout přes kuchyňskou linku při vaření jídla, v kabince v nákupním centru při zkoušení šatů, ve sprše, když si v zimě vyhřívaná záda horkou vodou nebo i v posteli, kdy bude za chvíli opět vstávat do práce....
S manželkou nula. Nestojí. S kolegyní stojí při prvním doteku a při objetí tecu. Mrdat s ní je bomba.

Intenzita sexu u starších?
Kolikrát se vám chce?
2) máte velkou potřebu oba, tak jak vás to popadne?
3) když je ona náruživá, tak se přizpůsobíte?
Ptám se hlavně u starších 40 - 50+ v dlouhodobém vztahu, kdy už chuť na sex není jako za mlada.
Třeba mě stačilo jednou týdně, ale když se moje holka utrhne ze řetězu tak se ještě dovedu přizpůsobit.
Aby byla spokojená a ukojená, i když zrovna nemám náladu, chuť ani páru.
Jen erekci.
Jak to funguje u vás?
Máte odvahu sex odmítnout, když ona chce a vy zrovna ne?