Ja len transku by som vyskusal
Je nas tu takych naozaj vela 🤭 pridavam sa.
Tiež by som rád niekoho vyfajčil prípadne sa nechal aj vyšukať
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ja by som tam rad isiel 15 . 12 pozriet a popripade posluzit muzom ako poslusna kurvicka .
Áno zrelého neskúseného v tomto smere.
no ja som to uz skusil a bolo to fajn
Bráni ti niečo vyskúšať Club Sauna Expert v BA keď na teba príde chuť?
To ano, aj ja mam chute a hladam,,,
aj ked vela zaleži od veku, si myslim že skor o mladych je zaujem ako o staršich, no každy ma nejake chute či predstavy s kym a čo by aspon zo zvedavosti skusil,,,, a velakrat je problem aj dialka a hlavne miesto ,, ak to chlap nema chut riešit tak na divoko niekde na WC ci v aute na slepo,,,,
Aj hetero muži možu mať chuť vyskúšať ch, pričom nemusia byt bi (a dokonca to nie je nič výnimočné). Áno, predstav si, že ten náš svet je taký pestrý, že aj toto je možné.
Osobne ti odporúčam prečítať si o tom nejaké štúdie a neútočiť tu na ľudí, že nepoznajú, resp. nechcú priznať svoju sexuálnu orientáciu, a to všetko len preto, lebo ich osobná skúsenosť nezapadá do tvojho jednoduchého videnia sveta. Ak sa chceš dovzdelať, začať môžeš napríklad aj týmto: https://www.sydney.edu.au/news-opinion/news/2021/08/20/do-you-think-you-re-exclusively-straight-.html
Osobne ti odporúčam prečítať si o tom nejaké štúdie a neútočiť tu na ľudí, že nepoznajú, resp. nechcú priznať svoju sexuálnu orientáciu, a to všetko len preto, lebo ich osobná skúsenosť nezapadá do tvojho jednoduchého videnia sveta. Ak sa chceš dovzdelať, začať môžeš napríklad aj týmto: https://www.sydney.edu.au/news-opinion/news/2021/08/20/do-you-think-you-re-exclusively-straight-.html

Tajná chuť vyskúšať muža
Ma tu niekdo aj myšlienky tohto typu?