Na anal je dobre dat teplu sprchu aspon 3 krát vyplachut a potom jazykom ju uvolnit najlepšie pri lizani sa uvolny potom uz len prstom dráždiť aj robertkom ak mas trochu gelu a sup ho hnu par krat preklzat a potom penis uz krasne vojde a nemoze ju boliet uz nic mal som zeny co nemali anal a ked skusili uz chceli furt a nebolelo ich nic ked si to vies spravne pripravit tak to neboli vobec ale kazdy len chytro dnu aj na sucho a potom to boli
Análik nemá bolieť. Ak bolí, treba spomaliť.. Neponáhľajte sa. Najprv iba dotyky a postupné prenikanie dnu jedným prstom ..neskôr dvomi. Mne sa osvedčilo aj postupné prenikanie pri kúpaní vo vani. Musíš postupne uvoľnovať seba a aj riťku. Uvoľnenie je základ. Riťka je iná. Nejde to tak ako pri bežnom sexe. V žiadnom prípade nechod do toho typu "nedokážem prejsť prahom bolesti pri preníkaní".. uuuf.. to musí byť hrozne nepríjemné, to muselo hrozne bolieť.. Strava je tiež dôležitá, aj poznať svoje trávnenie a telo.. kedy do toho ísť a kedy nie. Ak by si chcela o tom písať viac, kľudne mi napíš správu :)
Ďakujem pekne. Ste všetci fakt zlatí. Moc empatickí. Ďakujem.
Vhodna strava 1-2 dni pred dnom D (vygoogli bezzvyskova dieta) a spravne odhadnut mnozstvo vody (2-3 dl) pri cisteni je zakladom uspechu. Treba si uvedomit, ze cistis -vyplachujes len poslednych cca 15cm hrubeho creva, po prvu zakrutu :) Niekomu vyhovuje viac sprchova hadica, najlepsie gumenna s odrezanou koncovkou a na konci jemne osmirglovana (zabrusena), aby tam neboli ziadne ostre hrany, ktore ta mozu lahko poranit. Pozor tiez na prilis silny prud. Alebo pouzi tzv. irigator - vyzera ako velka gumenna ziarovka a kupis skoro v kazdej lekarni alebo zdravotnickych potrebach. Ak das prilis vela vody alebo moc silny prud, voda sa dostane prilis daleko, pojde z teba uz len hneda voda a v ten vecer uz z toho nic nebude - skus znovu inokedy. Cistenie opakovat max 2-4x, najprv vyjdu zvysky stolice a potom by z teba mala vychadzat uz len cista voda. Neboj sa dat si tam prst a skusit, ci je vsetko OK :) Potom tak 20 minut pockat, nech sa to trosku skludni a moze sa ist na vec :) Na roztiahnutie odporucam sadu analnych dilatatorov (zdravotnicke potreby) alebo analny kolik (sexshop) - kazde ma svoje vyhody aj nevyhody, vyskusaj. Samozrejme aj dobry (najlepsie silikonovy) lubrikacny gel (www.pilulka.sk). Najprv experimentuj sama, ziskaj v tomto smere skusenosti a sebavedomie a potom to nanho vybal naplno, Ty dracica :) Uzi si to!
Veľmi ti ďakujem, toto bolo vyčerpávajúce poučenie.
To riziko je tam vždy, môžeš sa čistiť ako chceš. Nám keď sa to stane tak sa umyjeme a ideme ďalej. Lebo v tej fáze sa už nedá cúvnuť Je to krásne keď to chcú obaja. My začíname prstom, potom hračky a nakoniec ja.Používame gel na análne hry vraj je to lepšie ako normálny. Musíš byť hlavne uvoľnená a vtedy to ide ľahšie a je to príjemné pre oboch . My sme s tým tiež začali až nedávno, žena mala pred 50kov..Prajem príjemný zážitok "hviezdička "
Prosím ta co tu riešiš za pic. Ak je nato 5 rokov nadržaný nebude mať problém s tým ze nebudeš úplne prečistena ako píše ten pod tebou tu literatúru.. a po ďalšie ak mu to chceš splniť cítiš sa nato atd už dávno si si mala anal roztahovat sama a skúšať nech ide na hotovo . Ver ze to bude bez bolesti .. takže menej píš a viac sa venuj sebe a pôjde to aj bez nás a ešte k tomu to budeš chcieť denne ty od neho..😁😁😁
Pravdupovediac, moc si mi nepomohol.

Análna hygiena
Ako sa vyčistiť pred análnymi hrami?