Nesmíš nechat zapni chat usnout a ta tvoje si to přečte..
Myslím že ve vztahu je normální že dostaneme obcas i chuť na něco jiného než máme doma.. jak s tím kdo naloží je různé..
Odpověď bych hledal v přírodě, je to pudová záležitost, prostě chlap je samec a ten má potřebu se pařit s co největším počtem samic. Čím vyspělejší společnost, tím víc se pudy potlačují. Na jednu stranu je to dobře, protože nevěra bolí a může způsobit značné škody(rozvod, děti, majetek), na druhou stranou tohle potlačování přirozenosti vede k nižší schopnosti se rozmnožovat jak u mužů tak i u žen.
S většinou souhlasím, ale nechápu tu poslední větu a souvislost s rozmnožováním 🤔. Můžeš to nějak rozvést?
Samozřejmě to nesouvisí jen s nevěrou, ale čím víc se člověk vzdaluje od přirozeného způsobu života, tím víc se vyskytují problémy, které dříve nebyli. Mužům klesá hladina testosteronu, množství a kvalita spermií jde taky rapidně dolů, ženy mají problém otěhotnět a čím dál častěji potřebují umělé oplodnění.
Odpoved je jednoducha, clovek jako zivocisny druh proste nikdy nebyl monogamni. Ma to tak kazdy chlap se zdravym sexualnim pudem, to jak tomu vzdoruje nebo nevzdoruje uz je individualni. Ja osobne se dusledne ridim heslem "co oko nevidi, to srdce neboli" a nepoustim se do prilis duvernych a dlouhotrvajicich romanku, aby mi to nezacalo prerustat pres hlavu. Zatim to funguje😁
(edited)
Nechci do toho blbě kecat, ale tvrdit, že to tak má každý zdravý chlap je divný. Když se automaticky předpokládá, že žena je cudná a věrná. S kým jako mají ty techtle ? Nesedí počty. Nevěra se zveličuje. Dokáže nadělat slušnou paseku, ale rozvádět se kvůli tomu, že je mi s někým občas taky fajn? A vůbec, kde lidí berou jistotu, že právě s ním partner zažívá erotické superterno. Vždyť co chlapů tu buli, že to furt to samý, bez chuti a zájmu.
Ja samozrejme netvrdim, ze zeny jsou svetice, ale mluvim z pohledu a zivotni zkusenosti muze, takze jsem si dovolil mluvit jen za muze a nespekulovat o pristupu a motivaci zen. A ze to tak ma kazdy normalni chlap neni tema k diskuzi, byt ne kazdy se posune od predstav k cinum.
(edited)
Ahoj, mám to asi úplně stejně, vše je cajk, rodina funguje, děti rostou. Ale občas prostě přijde myšlenka na jinou slečnu či zkušenost. V mém případě to bude nejspíš tím, co mi doma chybí, ale dřív nechybělo. Jen jak jde čas, tak se věci prostě mění. Doufám, že nám tu někdo na tvoji otázku odpoví.

Názory 3
Názor a co si o tom myslí ženy