A kto ide dnes nahotiť a kúpať na nuda ?
zajtra , streda okolo obeda
po praci tam asi zajdem
Bohužiaľ sa z Rece tento rok stalo jazero honicov a buzerantov. Včera reálne 6 chlapov jede.n fajčil druhému, tretí si kúsok od nich honil. Traja sme sa normálne "nudili" každý na svojom priestore, žiadny pár, žiadna žena ... Necítil som sa tam príjemne. A ked vidím konverzáciu tu tak dnes to nebude iné.
Presne takto je to aj inde....fuj no čistý grc....
To vážne??? To nieje normálne.
To radšej zlate piesky ako bagrovisko
Kúpať do zabaciny. Fujj. Vlani som chytila ekzém.
Questo post è stato eliminato.
Ahojte. Kto ide dnes?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Minuly tyzden v pondelok a dnes som bol. Voda bola este dobra pred tyzdnom, ale dnes uz dost zelena
Daj vediet aká bola voda, uz su tu krasne slnečne dni, určite zavítame coskoro aj my
Voda dobra len by bolo lepšie tych textilakov pomenej
A si na zadnom jazere? Tam su obleceny???
Na zadnom jazere čo mám skúsenosť väčšinou starší chlapi a voda spinava
Ved ale tak sa o tomto aj pise. Ze opalovacka naostro je iba vzadu.
Prečo v zadu?My keď ideme tak v predu normálne a aj iný ľudia chodia v predu že tam prídu textilaci no nech sa pohorsia alebo pozrú
A byvaju vpredu aj zeny bez plaviek?
Ahojte. Je plno teraz na zadnom jazere?
Nie 4 sme tam boli dnes
Sme tam boli v sobotu 9.8.2025 a posledný krát…
Voda nič moc špinavá žabačince na hladine a vo vode sladkovodné medúzky….
Vstup do vody krkolomný😩😩
Ocikali sme sa tam s priateľkou, jeden sa na nás pozeral a začal si honkať….
Radaej chodíme do Veľkého Bielu …
Ideme aj zajtra radi sa pozrieme na niekoho kto si to bude rozdávať - radi sa aj pridáme
Voda nič moc špinavá žabačince na hladine a vo vode sladkovodné medúzky….
Vstup do vody krkolomný😩😩
Ocikali sme sa tam s priateľkou, jeden sa na nás pozeral a začal si honkať….
Radaej chodíme do Veľkého Bielu …
Ideme aj zajtra radi sa pozrieme na niekoho kto si to bude rozdávať - radi sa aj pridáme
To mohla byť pekná podivana.. škoda tej špinavej vody. Inak je to tam fajn, taký kľud
Vo Velkom Biely je nuda? Na ktorom mieste?
Pravdepodobne medzi Bielom a Bernolákovom, krásne miesto.
Parking je tam ok, parkujes kde sa podari.
„Ak sa hovorí, že pohľad vie povedať viac než slová, tak tvoj jazyk ich práve všetky umlčal. Tá vlhká hrana medzi nehou a provokáciou, ktorú si zachytila, je ako pozvánka – ale nie na rozhovor. Povedz, Re_beka… si takáto výzva aj v reči tela, nielen v obraze?“ 😏👅🔥
Asi reaguješ na album z tej pláže …predpokladám …ale na tom nič nemení ,že sa tam chodím ,len kúpať a opaľovať 😉
Chodí tam dost ludi čo nie su na tejto stránke (aj so mnou ) a nie je im príjemné ,ked niekto príde ,že ahoj si Rebeka z tej stránky …mozme pokecať 🤣
Tým ,že tam chodím niekoľko rokov ,tak tam poznám ludi ,ale naša komunikácia je bežná nie sexuálna ..v čom je rozdiel ,lebo chalani z amatérov chcú viest sexuálnu komunikáciu @NocnyLovecSK
Chodí tam dost ludi čo nie su na tejto stránke (aj so mnou ) a nie je im príjemné ,ked niekto príde ,že ahoj si Rebeka z tej stránky …mozme pokecať 🤣
Tým ,že tam chodím niekoľko rokov ,tak tam poznám ludi ,ale naša komunikácia je bežná nie sexuálna ..v čom je rozdiel ,lebo chalani z amatérov chcú viest sexuálnu komunikáciu @NocnyLovecSK
Ďakujem za úprimnosť, Re_beka.
Cítim z tvojich slov, že si na tej pláži predovšetkým človek – nie prezývka zo stránky, ale žena, ktorá tam patrí, lebo sa tam cíti dobre.
A to rešpektujem.
Nie každý, kto ťa spozná tu, musí hneď vedieť, ako ťa osloviť tam. Niekedy je ticho múdrejšie ako otázka.
Neprišiel som sem za sexuálnou komunikáciou. Skôr za tým zvláštnym typom energie, keď si dvaja rozumejú medzi riadkami…
Možno som si tvoj album prečítal ako príbeh.
A možno to bol len obraz, ktorý ti rozumel inak, než si čakala. 🙂
Cítim z tvojich slov, že si na tej pláži predovšetkým človek – nie prezývka zo stránky, ale žena, ktorá tam patrí, lebo sa tam cíti dobre.
A to rešpektujem.
Nie každý, kto ťa spozná tu, musí hneď vedieť, ako ťa osloviť tam. Niekedy je ticho múdrejšie ako otázka.
Neprišiel som sem za sexuálnou komunikáciou. Skôr za tým zvláštnym typom energie, keď si dvaja rozumejú medzi riadkami…
Možno som si tvoj album prečítal ako príbeh.
A možno to bol len obraz, ktorý ti rozumel inak, než si čakala. 🙂
Ahoj. Akobto vyzera teraz? Myslim cistota, pristup, ale aj pomer textil / FKK. Vdaka
Ahoj podľa mňa je to dobre stale ,tak isto ako min roky .Ja som tam spokojná
Užívam, aj ty… kredity ti dosli??? Som ti poslal z paroveho profilu na podporu albumov
Dnes som tam bol prvýkrát, veľmi prijemne a pokojne prostredie. Vždy tam nejaký nudista bol, tak kľudne vyskúšaj :)
Za Recou smer Senec po lavej strane.
Štrkoviska medzi Hviezdoslavovom a Štvrtkom na ostrove, 2 jazerá za sebou druhe idealne na nahe opalovanie
Bol som tam pred cca hodinou 4ludia
Škoda že sme sa tam ešte nestretli
No je to možné že sa míname čo je škoda.
Prosim ta kde to tam je?? Z ktorej strany? Dakujem za odpoved
Dakujem za podrobnu navigaciu 😉
Netreba viem uz priblizne kde to je. Najdem to. Este raz dakujem. Ani ja niesom zo Senca. Mozno sa tam uvidime
Prosím môžeš ešte raz napísať kde to je? Aj by som tam rád šiel pozrieť. Ďakujem.
Ja mám rád zložité vysvetlenia... Ale aspoň je to to menšie či väčšie jazero?
Tiez by som sa tam chcel pozriet, dnes na zlatych narvano.
miesto uzasne, chodievam pravidelne, malo ludi, voda tip top, nahe opalovanie...proste TOPka
Daj vediet ked sa tam vyskytnes. Dobehneme.
Ahojte kde presnejšie to je ?? Rad by som sa pridal k takým aktivitám
Šiel by som sa tam pozrieť, len nech tam nebudem sám....pridá sa niekto? Dnes okolo 16:00?
Veľmi zaujímavý tip a info na aktivity😉✌️💪
Akykolvek telu i duchu prospesny zmiesany kolektivny sport tam ma priestor. Vitani su sportovci aj divaci.
Dneska niekto na zadnom?

Bagrovisko za Recou smer SC
Pary, ktore tam chodia?