Čauky, jsem singl zajda 24 let, chtěl bych vyzkoušet nezávazně milfku, strašně mě to láká, našla by se nějaká?
Můžu se přidat ? Jsem 21 lety Zajda
Ahojik rada se přidám a rada se priucim novim vecem,je mi38 let, a špatně mluvím ale dotyky mi jdou
Hmm šel bych do toho moc rád a klidně bych se priučil
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Já teda nejsem úplně tak zralá ale jsou kluci co to okolo dvacítky fakt umí.. okolo těch 22-24 to jsou dost divočáci a to včetně prstění, lízání při sexu a tvrdé mrdání.. dají si více kol po sobě a jsou poměrně neúnavný..
Jen je to omezené narazit na kluka co už ví..
Já je ale měla mimo amatéry.. (edited)
Jen je to omezené narazit na kluka co už ví..
Já je ale měla mimo amatéry.. (edited)
Jak kdo, třeba má intenzita ve 31 je stejná jako když jsem měla 18 akorát se ráda nechávám vytrestat pár dní bez uspokojení abych si dala několik divokých prohekaných mokrých čísel..
To já nelovim.. mě je to jedno, užila jsem si dost jako mladší a teďka jen když z toho cítim kvalitku a sedíme si .. takže se to zvrhne pak třeba další schůzku v kvalitní mrdání ale takhle jen říci pojď, to je na mě moc zoufalý čin.
Tak ono je rozdíl virtualita a realita..
Tady je vytvořený jiný přístup..
Osobně kdyby na mě někdo něco zkoušel z amatérů tak nepochodí, veřejnost je osobní prostor a tam musíš chodit s respektem jinak budeš za blbce.. máme 10,5 milionu obyvatel a tady jsou tisíce lidí a to je kupa profilů zrušená..
Takže seznámení ano ale ne aby to bylo obtěžující.. (edited)
Tady je vytvořený jiný přístup..
Osobně kdyby na mě někdo něco zkoušel z amatérů tak nepochodí, veřejnost je osobní prostor a tam musíš chodit s respektem jinak budeš za blbce.. máme 10,5 milionu obyvatel a tady jsou tisíce lidí a to je kupa profilů zrušená..
Takže seznámení ano ale ne aby to bylo obtěžující.. (edited)
Já si je taky pamatuji.. ten chat byl skvělý a jak snadno se šlo sejít.. pak to někdo dojebal jen na psaní a to byla fatální chyba
Však já se snažím se takto chovat pořád, na pohodu..nevím co s těma lidma je.. ukňouraný zhrzený mamánci
Je to snadné, pozdravit, chovat se slušně, být zdvořilý, mít cíle, sebevědomí , nevytahovat hned ocas a neřešit erotické věci..pak bude mít žena respekt a zváží další komunikaci..
Hele já když mluvím s dnešním chlapem, většinou se cítím psychicky mocnější, jen pár jich fakt respektuji, protože se umí chovat jako muži... milé jednání, žadné frajeření, práce, koníčky žadné narážky a příjemný čas s nimi a moc ráda je vždy vidím znova
Hele já když mluvím s dnešním chlapem, většinou se cítím psychicky mocnější, jen pár jich fakt respektuji, protože se umí chovat jako muži... milé jednání, žadné frajeření, práce, koníčky žadné narážky a příjemný čas s nimi a moc ráda je vždy vidím znova
Nepíšu profi 😉
A ano, tady jsem pod službou orálu ale mám taky svůj život mimo amatéry a tam se bavím po svém 😉
A ano, tady jsem pod službou orálu ale mám taky svůj život mimo amatéry a tam se bavím po svém 😉
Tohle je pro muže co chtějí ženu pro sebe, co to denně nestřídá a vybírá si.
Mám ráda fajn přirozené schůzky nic umělého, proto se stýkám tak málo a za vysoké částky ..
Tak aby tě to nezmátlo, že to je na lusknutí 😃😃
Mám ráda fajn přirozené schůzky nic umělého, proto se stýkám tak málo a za vysoké částky ..
Tak aby tě to nezmátlo, že to je na lusknutí 😃😃
Tak po určité době je snad každý sex lepší než ten s manželem , nebo ? :-))
To je otázka jak z časopisu Bravo, každý má ve svém věku jiné zkušenosti, jinou fyzickou kondici včetně erekce a jiné sexuální preference. Taky má každý jinou výbavu atp.
Jestli někoho nudí stejný partner , tak to není problém věku, ale problém v mozku...
Jestli někoho nudí stejný partner , tak to není problém věku, ale problém v mozku...
To já jsem ujetý na zralé, takže se můžeme sejít 😋
Asi tak nějak. On ten sex je přeci jen o dvou lidech, takže i žena v něm má určitou roli...
Zralá hladová mamina je za mě nejvíc hot
Tojo máš pravdu lepší skušeny co ví co má dělat
Ahoj já taky Plzeň....z jaké části jsi ty?
Aha... a sednu bys nechtěla si užít

Maminka s Zajíček
Sex