Imam 20 godina, i nešto iskustva. Vidim mnogo ovdje ljudi ima ove fetiše,a malo je tema i komentara. Moja prva maštanja su bila na žene u najlonkama, suknjicama, visokim petama. Kasnije se to produbilo i kao mlad dečko ne mogu proći kraj zgodne žene u najlonkama,a da se ne uzbudim i ne uključim maštu iste sekunde. Isto tako fetiš na donji veš, mašta o susjedama, profesoricama, tetama iz susjedstva. Volio bih čuti ostala mišljenja na ovu tematiku. Kako ispunjavate svoje fetiše sa svojim ženama, curama, i ostalim ženama oko vas? Dali svojim partnericama otkrivate svoje fetiše, kako vam ih ispunjavaju, koliko ste voajeri samo, a koliko doslovno uživate u ovom.
Moja iskustva su počela u ranoj mladosti dodirujući najlonke, gaćice , štikle i slične stvari, kasnije me to uzelo sve više. Volim kad imam curu nagovoriti ju na najlonke, izlaske bez gaćica u grad ili neke slične igre. Koliko vas ima koji se uzbuđujete ili samozadovoljavate skriveno na nečije gaćice ,najlonke, grudnjake? U komunikaciji sa mnogo ljudi ovdje vidim da je taj fetiš mnogo zastupljen. Volio bih čuti i mišljenja žena i partnerica o ovim temama, no nekako mi se čini da su one dosta zatvorene po tom pitanju. Isto tako vjerujem i da ima mnogo muških koji se boje iskreno komentirati ako se potajno samozadovoljavaju na ženine , kumine, obiteljske gaćice, najlonke itd.
Moja iskustva su počela u ranoj mladosti dodirujući najlonke, gaćice , štikle i slične stvari, kasnije me to uzelo sve više. Volim kad imam curu nagovoriti ju na najlonke, izlaske bez gaćica u grad ili neke slične igre. Koliko vas ima koji se uzbuđujete ili samozadovoljavate skriveno na nečije gaćice ,najlonke, grudnjake? U komunikaciji sa mnogo ljudi ovdje vidim da je taj fetiš mnogo zastupljen. Volio bih čuti i mišljenja žena i partnerica o ovim temama, no nekako mi se čini da su one dosta zatvorene po tom pitanju. Isto tako vjerujem i da ima mnogo muških koji se boje iskreno komentirati ako se potajno samozadovoljavaju na ženine , kumine, obiteljske gaćice, najlonke itd.
Ja sam puno nailonki potrošila a i dala bi i gaćice svojim prijateljima
Kad je seks u pitanju i predigra, za muža se oblacim u razne krpice, mijenjam perike, stikle, rekvizitie, stilove...no u svakodnevnom životu vise sam vojnickim look obucena, ili sportski ali opwt sa seksipilom, jbga stara sam rokerica, metalka, u yome sam ko u drugoj kozi, no volim se obuc kao jelte cici mici zensko, no samo u svrhu swksualnih igra, neman ja zivaca badat u stiklama vanka, nikad nisam imala zivaca za takve poduhvate, volim seksi izgledat u necem sto ženama nije seksi
Čije volite mirisati i gledati najlonke?
Questo post è stato eliminato dall'utente.

Najlonke, gaćice, štikle..
Pantyhose, Woman