Najlonke, gaćice, štikle..

Pantyhose, Woman

Kakvo vam je razmišljanje o ženama oko vas koje često nose najloke, stikle, haljinice, tajice? Koliko vas uzbuđuje to? Svi oko sebe imamo žene, susjede, ujne, tetke, profesorice, mame, kume koje su svakodnevno u najlonkama. *18*
Imam 20 godina, i nešto iskustva. Vidim mnogo ovdje ljudi ima ove fetiše,a malo je tema i komentara. Moja prva maštanja su bila na žene u najlonkama, suknjicama, visokim petama. Kasnije se to produbilo i kao mlad dečko ne mogu proći kraj zgodne žene u najlonkama,a da se ne uzbudim i ne uključim maštu iste sekunde. Isto tako fetiš na donji veš, mašta o susjedama, profesoricama, tetama iz susjedstva. Volio bih čuti ostala mišljenja na ovu tematiku. Kako ispunjavate svoje fetiše sa svojim ženama, curama, i ostalim ženama oko vas? Dali svojim partnericama otkrivate svoje fetiše, kako vam ih ispunjavaju, koliko ste voajeri samo, a koliko doslovno uživate u ovom.
Moja iskustva su počela u ranoj mladosti dodirujući najlonke, gaćice , štikle i slične stvari, kasnije me to uzelo sve više. Volim kad imam curu nagovoriti ju na najlonke, izlaske bez gaćica u grad ili neke slične igre. Koliko vas ima koji se uzbuđujete ili samozadovoljavate skriveno na nečije gaćice ,najlonke, grudnjake? U komunikaciji sa mnogo ljudi ovdje vidim da je taj fetiš mnogo zastupljen. Volio bih čuti i mišljenja žena i partnerica o ovim temama, no nekako mi se čini da su one dosta zatvorene po tom pitanju. Isto tako vjerujem i da ima mnogo muških koji se boje iskreno komentirati ako se potajno samozadovoljavaju na ženine , kumine, obiteljske gaćice, najlonke itd.
Ja izdrkam u ćerine tange.Ona ima 35 godina,ja ih pomirišem,njezin pičić i svršim u njih.
Ja sam puno nailonki potrošila a i dala bi i gaćice svojim prijateljima
Zanimljiv fetiš.. pogotovo ako imaju miris fin
Mnogi to vole i maštaju o tome, sasvim normalan muški fetiš..
Pa mladi klinci koji to rade, drže to u diskreciji..kao i ostali muškarci
Kad je seks u pitanju i predigra, za muža se oblacim u razne krpice, mijenjam perike, stikle, rekvizitie, stilove...no u svakodnevnom životu vise sam vojnickim look obucena, ili sportski ali opwt sa seksipilom, jbga stara sam rokerica, metalka, u yome sam ko u drugoj kozi, no volim se obuc kao jelte cici mici zensko, no samo u svrhu swksualnih igra, neman ja zivaca badat u stiklama vanka, nikad nisam imala zivaca za takve poduhvate, volim seksi izgledat u necem sto ženama nije seksi
Fenomenalna žena..mašta svakog mladog dečka poput mene..
Haha, ako si 20 godina onda ti je ova wife vrh,top klasa..potpuno te razumijem..svi smo bili tih godina
Fenomenalno.. zapravo bitno je da postoje igrice..bez obzira na stil života.. Osim cici mici stila , najlonke, štiklice, postoji mnogo stilova koji stoje ženama i seksi su..
Nena nikoga na ovom forumu..jesu li to najlonke i gaćice postale nezanimljive?*1*
Volim njlonke...jako. uvijek se uzbudim na tu pomisao i pogle. Pa i sada
Čije volite mirisati i gledati najlonke?
Slabo se muškarci javljaju ovdje na ovu temu..a poznato je da mnoge to uzbuđuje
Vjerujem kakav je osjećaj.. mislim da je tako kod 80% muškaraca..
Koje su žene u tvojoj blizini i oko tebe, zbog kojih ti je taj fetiš toliko zanimljiv?
A ima ih.. s razlogom mi je to zanimljivo.. volim najlonke
Nosi li mama najlonke? Suknjice?
Tete, susjede, profesorice, mama?? Hehe..
Samo tako nastavi..danas zgodne tete oko tebe stvarno imaju puno toga za ponuditi..
Svi to imamo oko sebe*22*, pogotovo dok sam bio mlađi poput tebe, nije bilo boljeg osjećaja nego uzbuđenje na takve žene, tete, dame..*24*,
Ponekad neizdrživo uzbudljivo vidjeti najlonke.. *1* još ako su suknjice i haljinice iznad koljena...lijepe noge..uh
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Kožne suknjice daju dodatnu dimenziju, pogotovo kad ih sretneš u javnosti ili u kafiću..
Wetlook tajice su vrh ,pogotovo u šetnji po gradu
Da, zanimljivo , vi prakticirate nylon i latex redovito?
Zanimljivo je kod vas, zgodna supruga, zna izazvati napetost svojim oblačenjem*1*
I tvoje galerije su super.. profesorica dođe u najlonkama?*2*
Da da.. to je njihov stil oblačenja
Odlično.. uživate , galerije su vam super, jako uzbudljivo
Uh. To je već za prave užitke u fetišu.. jako dobro..
Nylon fetiš je savršena stvar, pogotovo kad imaš ženu s kojom možeš uživati u tome.
Zrelije žene uglavnom svakodnevno nose, pogotovo poslovne žene kojima je to sastavni dio dnevnog outfita
Da, to je baš super. Ispod mrežaste najlonke, štikle
Super fetiš imate.. vidi se da uživate
Super, zavidim vam, blago vama kada možete uživati u tom.
To je savršeno.. trenutno ih ima dosta koje ih nose.. po gradu
Razmuljivo.. radim u takvom okruženju, gdje je parada najlonki i suknjica.. uredski poslovi..
Vjerujem da ovdje ima mnogo istomišljenika..
Da, a tko to ne voli 😊, nema ništa uzbudljivije od takve gospođe
Da, pogotovo vidjeti u javnosti ..
Da, u javnosti najčešće. Baš uzbuđuje.
Jel ih nosi tvoja djevojka redovito?
Ne baš tako često, volio bih da je više
Da, zgodna je, lijepo joj stoje najlonke i suknjice vjerujem..
Dobro stoje, da bar češće nosi. Al još bolje me privlače na ozbiljnijim gospođama.
Ima ih i ovdje mnogo,ali nisu aktivne na ovu temu..
Ima ima, da.. prekrasnih supruga u suknjicama ,najlonkama..
Moj fetiš..haha, kao i najlonke nošene
Tko su kandidatkinje kojima mirišiš gaćice i najlonke?
A ima ih oko mene..*1*, nađe se , zrele i vlažne