Ja jak jsem zacinal s tou svoji, tak jsem zjistil, ze zarli na moji ruku. Ale az takovym zlusobem, ze jsme se kvuli toho nekilikrat pohadali. Pripadala si menecena, ze mi nestaci ona🤦 vzdy jsem se ji ptal, jestli jsem ji nekdy odmitl kvuli toho, ze jsem si jej treba vecer pred tim vyhonil. Nedokazala kloudne odpovedet.
No mnoho let jsem to delal tajne, pak na to prisla a bylo to tu znova. Nemohlaprenest pres srdce, ze ji kvuli toho lzu. No vim to. Je to krava. Fakt je to krava.
Po X letech naseho souziti to nakonec doslo k tomu, ze tvrdi, ze ji to nevadi.. asi uz konecne dospela 🤷😆
No mnoho let jsem to delal tajne, pak na to prisla a bylo to tu znova. Nemohlaprenest pres srdce, ze ji kvuli toho lzu. No vim to. Je to krava. Fakt je to krava.
Po X letech naseho souziti to nakonec doslo k tomu, ze tvrdi, ze ji to nevadi.. asi uz konecne dospela 🤷😆
Souhlasím, že s tímhle by prostě nikdo neměl mít problém. Máš chuť? Ne, já jo, tak si to prostě udělám. Na druhou stranu bys taky měl dospět. Říct o svy, že je krava... Zřejmě má doma vola. Pak je to pochopitelné. 🤣
Onanuju se odmalička hrozně rád 🙂 žena je někdy radši když se onanuju než sexovat. Nechá mě vedle ní onanovat klidně celej večer u toho na mě spuli zadek a já jí ho laskam. Vi že jsem honič a že to miluju tak to bere. Co že se onanuju na jiný ženský a taky to bere. Takže za mě ok. Jinak se onanuju v práci hodně když to jde a to ví taky.
Netušíme to, ale víme to že honíte. Takže je objem fakt jedno.
Maximálně tak 2 x do roka , sklenička vína , nějaké Péčko , když přítelkyně někam odfrčí, má filozofii, že to patří jí a že tu je od toho, aby mi honila ona , říká je to moje práce a zbytečně neplýtvej.
Už mi i podezírala , kde jsem byl , když toho do pusy dostala málo.
Už mi i podezírala , kde jsem byl , když toho do pusy dostala málo.
Je mi 42 a ráno si 2x pohraju a večer manzelku klíďo pomiluju. Jak už tu někdo zmiňoval manželka nevnímá objem ejakulátu. Ale jak zmiňuješ že manželky vědí že si honíme, tak jsme na to nedávno doma narazili a když jsem ji řekl že si minimálně aspoň obden potřebuju ulevit byla z té čestnosti docela překvapená :-)
Mě překvapuje, že co jsem se tak bavila s pár kluky na tohle téma, téměř se tvářili, že jich se to netýká. Buď to svádí na čas nebo kombinaci času a věku. Sem tam se vídám s kamarádem a z legrace se ptám jestli se udržuje v kondici. Odpověď je, není čas a že ho to nebaví
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Bože to je zase "názor" 🫣. Prostě když si to potřebuje udělat, tak si to uděláš. To že si chceš udělat dobře neznamená že k tomu nutně potřebuješ někoho druhého. Taky mám partnerku a když není semnou a prostě to na mě přijde, tak si to udělám a nebudu čekat na ni nebo nutně někoho shánět jen aby to bylo ve dvou.
Questo post è stato eliminato dall'utente.

honění se souhlasem manželky
honění se souhlasem manželky
Ale - ptáte se někdy manželky, jestli bude večer chtít sex? Že pokud ne, tak si sám vyhoníte?
Jasně, že pokud je Vám 20 let, pak vyhonění odpoledne neovlivní objem výstřiku večer. Ve věku 40 let, to ale dopad mít bude.