Já ti odpovím jako žena😉Já odpovídám prvním 10 z vrchu.A pokud jsou tam otázky které mám v profilu neodpovídám vůbec.Skoro každý den mám minimálně 25 zpráv a extrém byl 60.Pokud mě odpověď na inzerát zaujme ,vím že četl profil tak odepíšu.Jinak smůla.Chodim do práce ( OSVČ) a tady to mám jako zábavu zpestření.💋💋💋💦💦😉💦💦💦
Tak třeba já osobně bych ti neodpověděla z těchto důvodů:
- prázdný profil
- v profilovce i v galerii jen péro. (Takový ve mě budí dojem sebestřednýho muže)
-jde ti jen o psaní=honit u písmenek. (Tohle mě nebere. Takových je tu drtivá většina a proto to tady vypadá tak jak to vypadá)
-fňukáš tady (to nebere snad žádnou ženu)
- prázdný profil
- v profilovce i v galerii jen péro. (Takový ve mě budí dojem sebestřednýho muže)
-jde ti jen o psaní=honit u písmenek. (Tohle mě nebere. Takových je tu drtivá většina a proto to tady vypadá tak jak to vypadá)
-fňukáš tady (to nebere snad žádnou ženu)
Ještě jste zapomněla jeden dost důležitý důvod, že dotyčný je hotentot, který asi ještě nepostřehl, že se ve větách používají interpunkční znaménka, aby se daly číst a dávaly smysl.
Myslím, že jsi to moc zjednodušil, interpunkci nepoužívají a "i" nebo ypsilon si pletou poloanalfabeti a hotentoti, bez ohledu na to, jestli se jedná o chlapa nebo ženskou nebo něco mezi tím.
Omlouvám se, mělo tam být: "jste to moc zjednodušila", nějak jsem přehlédl červenou barvu nicku.
Typický fňukbog.
A do profilu jsem nemyslela obličej, ale vyplnit údaje (aspoň věk, výšku, orientaci, stav) ať hned víme, s kým máme tu čest.
A do profilu jsem nemyslela obličej, ale vyplnit údaje (aspoň věk, výšku, orientaci, stav) ať hned víme, s kým máme tu čest.
To je omyl zdejších mužů . Tento web je pro lidi , které baví sex - to není nabídka žen k sexu .
Ženy , které tu jsou, baví sex s partnerem , nehledají kohokoliv na sex .Jako zdejší muži .
Omlouvám se mužům , kteří to nedělají a dokáží normálně , nevulgarne komunikovat i o sexu .
Ženy , které tu jsou, baví sex s partnerem , nehledají kohokoliv na sex .Jako zdejší muži .
Omlouvám se mužům , kteří to nedělají a dokáží normálně , nevulgarne komunikovat i o sexu .

Moc mě to mrzí
Moc si chci psát