Erekcia v saune

Neovladatelna erekcia

Ahojte stalo sa vám že ste dostali erekciu pri ženách v saune ? Alebo daka žena ktorej sa to stalo že sa mužovi v saune pri nej postavil ?
Tak také sa mi nestalo, ale erekciu dostal jeden fešák, keď čumel na mňa, no a potom som tiež mal erekciu aj ja. Ešte šťastie, že sme v saune boli len my dvaja.
Asi by si nemal navštevovať verejne welnes a sauny.kôli takymto ĺudom sa tam potom človek neciti prijemne a nema ten zažitok a oddych.
Asi by si si mal upratať v hlave ty sraľo. Chalan sa chce niečo opýtať, žiadna zvrátenosť, takže nepotrebujeme tu takýto hejterov ako si ty! Nič zlé sa neopýtal! Ak ťa to pohoršuje, chod na iné weby ako sú amatéri! Tu nehejtuj Odpáľ sralo!
Sa ukĺudniba uražaj sam seba akurat ak tak
Nitre kto ide okolo obeda do sauny mestsky kepel bi muz vyskusat nieco v saune zazitok
To chceš keď si tam na wellnesse so zenou aby na ňu niekto cumel a ešte mu aj stal. 🤷‍♂️
Jasné aj 100 erekcii 🤣🤣🤣🤣 v saune sú väčšinou ženy zabalené v plachte až takmer po bradu. Dokonca chodia v plachtach aj do bylinkovej a parnej sauny kde by mal človek ísť bez plachty.
Neviem kde chodíš ale je vela welnesov kde chodia zeny ktore sa saunuju nahe a uzivaju si saunu... Hlavne welnes kde su saunove rituály
Určite áno,pár sme ich prešli
Vo Forum romanum a Palavava wellness v Moravii všade nahý, mierne zabalené v plachte tak maximálne v suchých saunach aj to nie všetky
mne sa stalo. predklonil som sa a zacal som malu nasobilku. pri 8x9 uz bol akceptovateľný
Ešte že v malej nieje 69, musel by si odznova *3*
ked sa nevies ovladat nechod do sauny.nikto nieje zvedavy na tvoju erekciu
Kto v sobotu na nočné saunovanie Bešeňová piste do správy.
Inzercia je inde.a nezahlcuj tu všetky fora