Ahoj. Odpovídám jako muž. Anální masturbaci mám rád, ale vždy po důkladném klistyru. Bez něj si to neumím představit, navíc se u toho člověk i uvolní a připraví. Hádám že v záchvatu touhy a nadrzenosti se to v páru může zvrtnout, ale pro mě by bylo nepříjemné partnerku vystavit možnosti... Víme čeho :-) každý podle svého, já mám rád hygienu
přesně tak.. když to chceš mít jako skutečný zážitek..musíš se umět uvolnit a to nechci být ničím vyrušen..tak že pokud zadek .tak uklizený:-)
manželka by to jinak ihned stopla,... máme domluvené heslo...a vyhneme se nedůstojné konverzaci na téma co kde je a být nemá
manželka by to jinak ihned stopla,... máme domluvené heslo...a vyhneme se nedůstojné konverzaci na téma co kde je a být nemá
Máš to ráda :) láká mě to zkusit
Anal jsem nikdy nezkoušel a láká mě to vyzkoušet. Právě s tebou :)
Vždy vypláchnout. Klistýrek je základ.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Po shlédnutí tvého profilu a tvých konverzací (i se mnou) začínám mít pocit, že tvé psaní dává nějaký smysl. Odhaduji několik možností:
- Máš obecně submisivní fetiš a snažíš se vždycky vystupovat v roli ponižovaného a ubližovaného, protože se ti to nějak líbí. Proto vyhledáváš páry s bi muži, které by ti toto vše dopřály.
- Máš psychologickou asociální poruchu, kde nedokážeš pochopit nadsázku/humor/odhadnout záležitosti běžné mezilidské komunikace (autista)
- Nějaké trauma , které tě nutí se samotného ponižovat a trestat (nezdravý vztah s matkou?) popřípadě trapná záležitost ve škole, od které se odvíjí nenávist k sobě samému, která se točí okolo malé odlišnost penisu?
- a pak mám jen poslední možnost a to je, že jsi troll, ale na to mi přijdou tvoje zprávy a profil až moc konstantní a upřímné.
(edited)
- Máš obecně submisivní fetiš a snažíš se vždycky vystupovat v roli ponižovaného a ubližovaného, protože se ti to nějak líbí. Proto vyhledáváš páry s bi muži, které by ti toto vše dopřály.
- Máš psychologickou asociální poruchu, kde nedokážeš pochopit nadsázku/humor/odhadnout záležitosti běžné mezilidské komunikace (autista)
- Nějaké trauma , které tě nutí se samotného ponižovat a trestat (nezdravý vztah s matkou?) popřípadě trapná záležitost ve škole, od které se odvíjí nenávist k sobě samému, která se točí okolo malé odlišnost penisu?
- a pak mám jen poslední možnost a to je, že jsi troll, ale na to mi přijdou tvoje zprávy a profil až moc konstantní a upřímné.
(edited)

Zadní vrátka
Vaše dojmy, zkušenosti rady.