To mi připomnělo vtip:
Chlap přijde do porodnice a praví: "Pane doktore, nevěřím manželce její porodní bolesti, mohl byste mi je vyvolat?" "Nic jednoduššího." Odvětí doktor. Odvede ho na sál a za chvíli se otamtud ozývá strašlivý řev. Druhý lékař se ptá: "Jak jsi u chlapa proboha udělal porodní bolesti?". "Maličkost. Dal jsem mu pořádný klystýr a zašil prdel."
Chlap přijde do porodnice a praví: "Pane doktore, nevěřím manželce její porodní bolesti, mohl byste mi je vyvolat?" "Nic jednoduššího." Odvětí doktor. Odvede ho na sál a za chvíli se otamtud ozývá strašlivý řev. Druhý lékař se ptá: "Jak jsi u chlapa proboha udělal porodní bolesti?". "Maličkost. Dal jsem mu pořádný klystýr a zašil prdel."
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Nemyslím si, že jedno pohlaví to má těžší než druhý, těžký to mají obě, akorát každý jinak. Ale jestli si z těch 'těžkostí' mám něco vybrat, tak radši budu tahat obří kozy, menstruovat, rodit a vychovávat děti, uklízet a vařit a udržovat se hezká, než abych na svejch ramenou nesla tíhu očekávání společnosti v tom, že mám zodpovědnost za uživení rodiny.
To je samozřejmě velice zjednodušenej pohled, asi by to bylo na delší diskuzi, ale základní myšlenka je z toho snad jasná.
To je samozřejmě velice zjednodušenej pohled, asi by to bylo na delší diskuzi, ale základní myšlenka je z toho snad jasná.
Kunda proti vodě utáhne tři lodě!
Jaké to je být ženou
Jaké to je mít prsa a vaginu
Při pohledu na ženy, jsem se sám sebe zeptal jaké by to bylo být ženou. Jaké to je mít mezi nohami vaginu, nemusít dávat pozor na přirození ať nepřijde k ujmě, byť odkázána si vždy k močení sednou. Jaké to je mít prsa a nosit, když jsou malá asi pohoda, ale když jsou velká, musí mít jejich majitelka denně podprsenku aby je ukočirovala a to i v parném létě