Kolik vás stály prostitutky?

Kolik jste už celkem vrazili do prostitutek?

Každý měsíc na daních ty kurvy vyberou dost.
Asi 30 tisic,mozna vic kazdopadne nelituju
V mládí (roz. úspěšném a produktivním věku) řádově statisíce, aktuálně jsem o řád níže, protože nabídka trhu se pomalu vyčerpala.
6x klasika po 1500,- udělal jsem se jen jednou - při druhé návštěvě - možná proto jsem tomu pak ještě dal šanci, ale ve výsledku to byly vždy vyhozený peníze a ztráta času. Ta poslední měla pro změnu orgasmy dva, já opět nic, ale aspoň jsem dobře hodil hrbem.
+2x nahá masáž za 2000,- z toho jedna super (tam bych zašel rád znovu, ale slečna už tu nepůsobí) a druhá o ničem.
No, řekl bych že dost. Nikdy jsem to nepočítal. Když se setkání povede, je to úžasný zážitek. Pro oba (či všechny).
Samozřejmě, že je to pro ni skvělý zážitek, když zaplatíš. *3**3**3*
Na tuhle otázku nečekej moc upřímných odpovědí.
Odhaduji, že jsem v bordelech nechal kolem 30 000 za cca 2 roky... Nevím přesně, občas jsme s kamarádem chodili do bordelu jen tak pokecat s holkama, občas zašli na pokoj, ale těch pokojů zas tolik nebylo... Něco do sebe to taky mělo, člověk vyzkoušel to, co doma nešlo, podrbal s holkama a to všechno bez rizika, že by se mu chtěla nějaká nakvartýrovat domů.
Kdo by to počítal? Myslím že dvě expartnerky s hypotékou jsou daleko nákladnější životní situace 😂😂
....to je fakt..... není nad stálý měsíční paušál 👍👍👍
Questo post è stato eliminato dall'utente.
mám to stejně. 30 znaků bla bla bla
Asi 5 mega, presne nevim odhaduji
Já 0 kč. Ale rozvod mě stál skoro šest, tak bych byl mega v plusu *20**3*
Prostitutek je asi 10000, mají dohromady výnosy 6 miliard ročně... Tak asi dost z těch peněz je od vás...
jenom 10k?...... řekl bych že je jich mnohem víc
Nic.Ještě jsem to nikdy nezkoušel.