Questo post è stato eliminato dall'utente.
Dnes niekto pod mostom apollo alebo Petržalka?
v pondelok 29.6.2026 nudapláž pri Svite - štrkopiesky, od cca 11:30 bude k dispozícii moj pasívny zmrd na poriadne vymrdanie, nakŕmenie a napustenie inštrukcie má mať jocksy a ponožky s nápisom SLUT. Dovolené všetko, bez zábran a stopky - na výzore a veku nezáleží.
(edited)
Ba lesik pod pristavnym mostom o 11:30 kto ma zneuzije oralne budem nahy..aj viacery
Okolo 19 budem honit v aute pri senci prid vyhonime pofajcime rychlovka
Niekto nás prichytiť s manželkou niekde na tichom mieste ? 🤔
Kedy a kde sa vás dá načapať?
Pri Apolle je ráno a doobeda ticho. Ja by som sa došiel pozrieť.
A odkiaľ ste? Kde sa vás dá prichytiť?
Ahoj keby ste BB rád vás prichytim
Nacapem niekoho dnes v aute alebo prirode a pomôžem mu s masturbaciou?
Koho načapem v Žiline ako honka v aute či niekde v prirode.
Načapem niekoho dnes v prirode alebo aute? Smer od tn do bn?
Bukovec nejaká co ukáže nožky a ja pohonim
TRNAVA KOHO NACAPAM
TN.bn.PD...niekde vonku cestou.real💦
Zajtra doobeda mozem ak chces
niekto honka za ekonomickou univ. ba parkovisko?
Reca kto teraz ?????????????????????????
Vrutky nieco realne dnes
Teraz honim v šamorine pride niekto
Som zaparkovany na zlatych a pekne si ho honim v aute
Ahoj isiel by som dnes niekam
Ahoj ja budem nahý sa prechádzať v kamenaci vzadu pri golfovom vedľa po ceste a to bude v pohode a úplne sa ti budem predvádzať a vidieť ako to povieš na toto sa mi podarí sa nechať sa vidieť a ukázať sa to bude v pohode a úplne sa to bude dat a to je super ze sa to dá na to pozrieť a vidieť ako sa to páči a úplne sa ti to bude páčiť a vidieť ako som sa musel ísť zasit to ze som si nechal vynadal a vidieť ako sa to páči alebo sa dá na moje telo sa vystriekat
Kde si ho honievate?
zajra okolo pol piatej budem honit pod pristavnym nahy kto ma nacapa a vyfaja ma,vie niekto poraadit kde tam?
Zajtra niekto na Zlate?
zajtra doobeda možno
V Piestanoch na stanici sa prave naschval pocikavam. Mam inkontinencnu vlozku, ale uz preteka.
zajtra 27.5. nudapláž v Presove nájde sa TOP/DOM bez kecov pre mojho zmrda bez zabran a stopky na veku a vzhľade nezaleži, chcem ho v lesíku mat použitého a poriade mdrkou napusteneho. dovolené s ním všetko
Ahoj dnes niekto na zlatých niekde v zadu na nude okolo 8:00-9:00 rad by som na niekoho nahého pozrel ako sa vyhoni
Univerzita Mateja Bela ?
Napíš správu a dohodneme sa
Košice ? Chceš aby som ťa /vas ,,načapal ,, alebo chceš načapať mna ako si honim vonku? 😁😈🥵👍
Mozte sa pozerat aj na mna kdekolvek priidem
Kde v TT chodis honit?
ahoj , napis mi prosim spravu, dohodneme sa,,
A niekde Levice alebo tlmace niekto by mohol šiel by som aj ja
Poprad okolie dnes okolo 17tej chcem niekde kde sa da v aute nahy honit..viete mi poradit miesta kde sa tu da? Kde chodite? Pocul som batizovce jazero ale neviem presne ktore? Poradte mi prosim. Samozrejme divaci mi nevadia a ked treba tak aj oralne posluzim... aj romovia mozu byt
Zajtra 23.3. v BB nad Hornými Pršanmi - vyhliadková veža. Pridá sa nejaká slečna/žena ?
Trnava dnes? Kto sa ku mne prida na honku?
BA mojho bastarda mam ubytovaneho v apartmane dovolene vsetko a bez zabran
Ahojte kde v BA v blízkom okolí Vajnor sa chodí honkat fajka v aute nejaký lesík alebo čo?
ZVOLEN KOVÁČOVÁ dnes poobede honka v sprcha ch fajka v kabinke. Kto chce?
ZVOLEN dnes 10.30 -11.30 budem honit horné wc. Kto na honku , fajku?
v sobotu budem cely den nahy na chalupe pri sturove, dvere budu odomknute
Dnes niekto v aute ako je nudpalaz delna ?
PRESOV dnes od 15:20 - 18:00 bude k sluzbam pripravený môj bottom/subík k dispozícii pre nadržanych TOP/dominov pri nudapláži v Prešove. Ide o reál zmrda bez zábran,dovolené všetko na REAL
Žarnovica každé ráno 6,00-7,00 si honim v aute. Kto na honku , fajku? Pozri foto a píš
Trnava budem v kamenaci sa vyzleciem do naha a budem rád keď budem v pohode sa nechať nachytať a nechať si obtierat vtáka o mňa a aj viac
Žarnovica v Pondelok ráno 6,00-7,00 honka fajka v aute pred Zarnovicou smer od ZH za sokolcom stará cesta . Kto príde?
PRESOV dnes k sluzbam od popoludnia do večera bude pripravený môj bottom/subík k dispozícii pre nadržanych TOP/dominov pri nudapláži v Prešove. Ide o reál zmrda bez zábran,dovolené všetko
zeleny dvor kosice dnes po 19: 00 poslusne hlboko do sucha vyfajcim MRDKU SPAPAM na starej ceste bez kecov a vypisovania budem mat na sebe biele kratasy
BA PK SC MA TT DS. Ktoreho pockam na dohodnutom nieste oprety o auto ? Assjob, trtkacka, fajka, deepthroat. Ostriekaj mi tvar/telo/zadok.
Ty max 35+/-…
Ak si do 25r, vieme si dohodnut aj odmenu tebe. sprava-ideal dnes, kludne sj v noci
Ty max 35+/-…
Ak si do 25r, vieme si dohodnut aj odmenu tebe. sprava-ideal dnes, kludne sj v noci
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor kto ma príde načapať po 20tej u mňa v aute....? Poď, daj vedieť...
Ahojte,kto by ma nacapal ako podvečer niekde v aute si honim?
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor kto sa príde pozrieť, načapať ma u mňa v aute...? Cca 16.45h. Budem tam chvíľu
Questo post è stato eliminato.
DNES stará cesta ZELENY DVOR KOSICE okolo 16:45 pošlem tam svojho zmrda jeho foto v galérii, kto ho očúra a nakrmi mrdkou?
Zajtra o 22:30 štrbské Pleso niekto stanica 😋
Honkam si vonku kto sa pridá
PRESOV nudaplaž dnes v čase 17-19hod bude k dispozícii moj zmrd pre TOP/DOM heslo stetka
Ktoreho dnes pockam oprety o auto ? prides, stiahnes mi gate a budes si honit o moju dierku ? obsuchavat sa o moj hladky zadok ? ostriekas mi ritku, alebo dierku ? tvar ? mozes aj zasunut. BA PK SC MA TT DS
ZVOLEN zajtra ráno 5,45 - 6,45 budem si honit v aute parkovisko pod OSTROU LUKOU. Chcem honit a fajčiť veľký bieli kokot. Píš
pride zajtra niekto pri zapade slnka na zlate v plavkach sa okupat a nenapadne si obzrie aj mna? dnes sa to stalo nahodne s partiou dievčat
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor kto je zvedavý a príde? Možné aj pomôcť....
Dnes vwcer v Trnave v Kamennom mlyne na parkovisku budem honit. Ja 46r
Koho načapem v lv dnes večer?? Okolo 10 ? Napíš RP kde
Ahojte tu Mato z Nz a rad sa vam nahy predvediem ako honim
Kde budete ja prídem
A vas sa da niekde sledovat v Lv?
Ktory ma dnes/zajtra ostrieka ? Tvar?zadok?usta? Pockam kde povies s nastavenou, mozes sa obtierat.. kludne aj viac, dohoda cez spravu, kludne anonymne pridem kam pivies BA PK SC a okolie
Chcel by ma niekto načapať ako sa honím? Niekde Prešov alebo blízke okolie. Najlepšie niekedy večer, bol by som aj celý nahý. Mohol by si sa pozerať až kým sa nespravím, alebo zviažem si vajcia a môžeš mi poťahať šnúrku
DNES VECER POCKAM KDE POVIES V JOCKSOCH, ALEBO DAMSKYCH TANGACH. VYSUKAJ MI USTA, ALEBO MOJU HLADKU DIERKU A OSTRIEKAJ MA. KLUDNE MOZETE BYT VIACERI. PRIDEM HOCIKAM VRAMCI BA PK SC MA TT DS. SPRAVA
Žilina nuda pláž rajcianka banova kto ma nacape honim si tu
BA PK SC REAL DNES ?
Pockam s nastavenym zadkom kde si povies prides a budes sa o mna obtierat a ostriekas mi zadok ? Alebo ma oasukas ? Vyfajam ? Ty max 35, real, pridem kam povies a budem cakat ako povies :)
Pockam s nastavenym zadkom kde si povies prides a budes sa o mna obtierat a ostriekas mi zadok ? Alebo ma oasukas ? Vyfajam ? Ty max 35, real, pridem kam povies a budem cakat ako povies :)
Sympaticky chalan, chlap v BA, ktory by ma “nacapal” naheho niekde vonku? Dohodli by sme mieto a cas, prisiel by som s mojim bi kamosom alebo len ja sam a ja by som sa uplne vyzliekol. Mozne je aj viac..
(edited)
Rad by som sa nehal napapať ženou parom keď budem z milenkou v aute v prírode môžete sa čelí čas pozerať alebo aj pridať všetko je možné piste súkromné spravy
BA PK SC TT a okolie:
Pockam dnes oprety o auto somstiahnutymi gatami. Prides, budes sa svojim vtakom o mna obtierat a ostriekas ma ? Alebo ta vyfajcim a ostriekas mi tvar ? Alebo ma poriadne tvrdo osukas ako kurvicku niekde, kde si povies ? Ty max 35rokov. Real pridem kam povies
Pockam dnes oprety o auto somstiahnutymi gatami. Prides, budes sa svojim vtakom o mna obtierat a ostriekas ma ? Alebo ta vyfajcim a ostriekas mi tvar ? Alebo ma poriadne tvrdo osukas ako kurvicku niekde, kde si povies ? Ty max 35rokov. Real pridem kam povies
ZVOLEN zajtra ráno 5,30 - 6,30 budem si honit v aute parkovisko pod OSTROU LUKOU. Kto ma načape toho vyfajcim alebo on mňa? Píš.
Prešov nudapláž teraz od 17:00 musím počúvať a obslúžiť všetkých kto s chuťou príde ja pasív v jocksach a ponozkach s označením SUB, dovolené všetko
Kedy chodíte honievat na Olichov a chcete byť nachytany
Pomohol by som s tým
Pomohol by som s tým
Zlate piesky dnes od cca 10-12 budem lezat na deke vzadu niekde pri bilbordoch v bielych jocksach, Túžim byť tvrdo mrdaný, plnený bez zbytočných kecov. Ja naničhodný pasív zmrd bez stopky.
R1 pohranice smer BB kto ma načape budem tam zajtra 8.8. Honit v aute okolo 9:00
ZA chodi niekto niekam von honit? Napis sukromne
Cawte nieco real a diskret zajtra v BA doobeda alebo na trase TN -BA
ZVOLEN zajtra ráno 5,45 - 6,30 budem honit v aute parkovisko pod OSTROU LUKOU kto sa pridá?
Kedy tam budete....?
No tak to by som bol rad ten divák :D
Dňa 01.05.2025 od 15:00 pri Váhu, za Piešťanmi smer Horná Streda v lokalite medzi prvými a druhými prúdmi.
Nahota spojená so zábavou.
Nahota spojená so zábavou.
Bol som, ale nik neprišiel. Bol tam síce mladý chalan ale oddával sa alkoholu a páčil sa mi jeho penis, ale nechcel som ho otravovať. Ak sa tu náhodou pristaví ten chalan, čo tam počúval dokola pesničky od Horkýže Slíže, nech si je vedomý, že sa mi páčil jeho penis.
ZVOLEN ráno 5,45-6,30 si honievam v aute parkovisko pod OSTROU LUKOU kto sa pridá na honku, fajku? Píš.
Dnes 27.4 budem od 21:00 k dispozícii starším uchylnym mužom na hranie na odpočívadle Dubnica smer BA. Budem v sexy dámskom oblečení
Dnes 27.4.2025 po 17:00 za Piešťanskými prúdmi Smer Horná Streda pri Váhu. Budem nahý na hnedej deke. Kto chce, bez opytania mi môže pohoniť.
Z rodinných dôvodov sa ponuka ruší.
ZVOLEN ráno 5,45-6,30 honim v aute parkovisko pod OSTROU LUKOU. Kto na honku , fajku?
KOSICE Zajtra vo veľkonočný pondelok budem ponúkať v lesíku za Hornbachom (Moldavská) od cca 8:30-10:30 svojho poslušného bez zábran zmrda na vyšibanie, ošťanie, vymrdanie, nakŕmenie...bude v ružovej mikine s kapucňou a biele jocksy CALVIN K. Dovolené všetko, REALNE na výzore a veku nezáleží...záleží na tvojej chuti...
(edited)
KOSICE dnes ráno 17.4. od cca 7:20 - 8:20 budem ponukat svojho nanichodneho bastarda v sivych teplákoch a biele botasky v lesíku za hornbachom...hľadám real pervezr aktiv/domin co si ho podajú...viac v RP.. REAL
A od zajtra (stvrtok) 6.3 do nedele 9.3 opäť ponúkam svojho zmrda z východu (bude ubytovaný na apartmáne na Šancovej ul.) na výmrd ako děfku, je seriózny, poslušný bez zábran. Dovolené všetko
Chcel by som byť prichytený dnes ked si budem honiť v aute .Nejaka dáma alebo 2, 3 dámy aj pár načapete ma? Pošta dám polohu
budem služobne na východe v Prešove. DNES 30.1.2025 opäť ponúkam svojho zmrda na výmrd ako děfku, je seriózny, poslušný bez zábran. Obľubujem ak mám bastarda použitého od iného. MIESTO: cruising Prešov nudapláž od 13:30-16:00 bude v okolí nudapláže v bielych jocksach CALViN K, mikine s kapucnou.
Posúvam bastardov vy čas slúženie v Prešove do 17:00
ZVOLEN každé ráno 6,15-7,00 honim si v aute parkovisko pri novom kauflande. Kto na honku, fajku? Píš
ZVOLEN EURÓPA dnes 15,00-16,30 budem si honit na wc pri kine. Kto sa nechá fajčiť, honit? Píš
Ahoj kde tam mislis prosim ta rad pohonim stebou na nej
Dnes v nr ...honka v aute.. koho mozem pozriet/pridat sa
ZVOLEN teraz honim v EURÓPE wc pri kine v poslednej kabinke. Pozri foto a pis
Teraz v zime sú v Bratislave nejaké miesta, kde sa môžeš nehať nacapat? Alebo niekoho pristihnúť? Kde môžem prísť sledovať? Rád sa prídem pozrieť. Kľudne v súkromnej správe...
Môžeš skúsiť klasicky pod Prístavným. Aj v zime tam niektorí chlapi chodia.
Ahojte ja na plavárni sauna okolo 19h budem honít v kabínke plnej pary kto ma nacape?
Dnes 21.10 opäť budem ponúkať svojho zmrda na výmrd ako děfku, je seriózny, poslušný bez zábran. Obľubujem ak mám bastarda použitého od iného. MIESTO: cruising nudapláž Prešov, v čase od 12:30-16:00.
Nahota bola súčasť prvej ludskej dvojice. To Diabol do nich vložil strach z nahoty.
som služobne na východe Košice. DNES 7.10.2024 opäť ponúkam svojho zmrda na výmrd ako děfku, je seriózny, poslušný bez zábran. Obľubujem ak mám bastarda použitého od iného. MIESTO: cruising lesík za Hornbachom (Moldavská) od 19:30-20:30 bude len v boxerkach, mikine a v kukle.
som služobne na východe PRESOV opäť ponúkam svojho zmrda na výmrd ako děfku, ak máš záujem píš správu. zmrd je seriózny, poslušný bez zábran. chcem ho mať použitého od iného. miesto kde bude slúžiť do cca 18:30 upresním v RP reálnemu záujemcovi
Zažil už niekto, že ho niekde prichytila nejaká žena? Kde v Bratislave je možnosť byť prichytený alebo niekoho prichytiť?
To by som si pozrel😍 kde presne chodievate?
ZVOLEN dnes okolo obeda budem honit v EURÓPE na wc. Kto sa nechá vyfajcit?
Čaute nacapte ma honim si vonku príroda pri rajcianke ako je nuda pláž rajcianka Bánová
ZVOLEN zajtra ráno 5,15-6,15 budem si honit v aute parkovisko pod OSTROU LUKOU. Chcem honit a fajčiť veľký bieli kokot. Píš
Idem honit kozarovce olichov k billboardu
teraz honka kozarovce pri bilbordoch
teraz honka kozarovce pri bilbordoch
Dnes hradiako pri motokrosovej dráhe
V piatok (9.8.) cca. od 7:00/15 do 8:30 ; max. 9:00 hod. (Možno od 6:50)... pod Ostrou Lúkou, alebo pod Čertovou skalou- parkovisko chodník Boky (oproti GLS) skôr chodník je reálnejšie. ..?
Ranná fajka, honka diskrétne!? Podmienka: HYGIENA a zdravie.
Nezáujem - zbytočne nepíšte/nereagujte...real Správa.
Ranná fajka, honka diskrétne!? Podmienka: HYGIENA a zdravie.
Nezáujem - zbytočne nepíšte/nereagujte...real Správa.
Hlohovec idem honit na wc celý nahý ostriekaj ma pofajam
Žilina hradisko o 22 30h budem tam honit kto ma chce nacapat???
Žilina kto pôjde honit alebo šukať do prírody a chce aby som ho vás videl napiste kde kedy
Budca koho pretiahnem nahy v aute pri hrone cca 20 min
Koho nachytam v aute ? Môžem prisadnut a pomôcť? Ba medzi 15-15:30? Ružinov Petržalka ja 35
Môžeme aj naopak napíš ss ze kde
PO Niekto dnes večer? Žena muž pár?
v sobotu 22.6 budem nahy malovat chalupu pri sturove. ak by mal chut manzelsky par prist pozriet pripadne sa pridat, dovolene je vsetko
DNES MAM CHUT BYT OSTRIEKANY.. POCKAM PRI AUTE - OPRETY S NASTAVENYM ZADKOM.. PRIDES, MOZES SA O MNA OBTIERAT A OSTRIEKAT MI ZADOK (nie dnu, len na zadok).. REAL PIS SPRAVU PRIDEM KAM POVIES
Príď do Bardejova kto chce tak kedykoľvek napíšte mi kto by prišiel do Bardejova a nachytam ta ako si honis
Hľadám ženu alebo pár nie muža
V piatok 7.6., od cca 7:30/45 do 9:00 pod Ostrou Lúkou...alebo chodník Boky, za Budčou /od ZV/? Kto nadržaný, vyfajam diskrétne- načap ma, budem honit v aute.. vek 24-45... real, hygiena!!! Čistotny.. real bez narušenia súkromia
Cauko kde chodievas v mirage a na verejne?
(edited)
Ahoj rad kuknem dakedy napis spravu
Keby ťa chcel nacapat security a načapal ti po tej gebuľi buzerantskej
Zdravím... Teraz za Budčou- fajka honka pod Čertovou skalou parkovisko chodník Boky, pri Budči. Real? Alebo pod Ostrou Lúkou pri Hrone....
KOŠICE - Zelený dvor! Teraz nejaký chlap?
Aký lesik pofajam len neviem ktorí konkrétne keď tak napis
PREŠOV! Koho načapem? Teraz, hm? :P
Myjava dnes, honenie, fajanie?
Kedy tam budeš? Dôjdem sa pozrieť :)
PREŠOV! Koho načapem ako si honi a dokončim ho? 😈
Real je ak sú sympatie. Keď nie sú, tak bohužial.. :) čaká sa na ďalšieho… tak to je… ☺️
Tak aspoň nejdem s hocikým. 😉 a ja sa moc nenačakám, keďže stretko keď chcem, mám… Čiže o tej virtualite môžeš niekomu inému písať😂
6:15/20 ženské wc voznica odpočívadlo krúžok na vtákovi popper dojdi pozrieť
myslíš bývalú nedostavanu čističku tam som bol honit
kde tam pri bývalej nedostavanej čističke?
DNES ALE AJ INE DNI NIEKDE VONKU, ALEB VAJNORIA.. POCKAM KDE POVIES OPRETY O AUTO.. BUDES SI HO OBTIERAT O MOJ ZADOK A DIERKU A OSTRIEKAS MA ? PRIDEM BA PK SC A OKOLIE.. CHCEM CITIT NADRZANEHO VTAKA NA MOJOM ZADKU A VYSTREK NA ZADOK.. Mozem aj pofajat. Real-sprava
KOHO DNES POCKAM OPRETY O AUTO ? PRIDES, STIAHNES TRENKY A BUDES SI OBTIERAT VTAKA O MOJ ZADOK A DIERKU AZ DOKYM MA KRAASNE NEOSTRIEKAS. PRIDEM HOCIKDE POVIES VRAMCI BA PK SC A OKOLIA. AJ INE DNI..
PREŠOV! Koho načapem niekde a urobim ho? 😈
Niekto dnes 11:27 rychlik z Ba-Ke?
Nejaká zvedavá cestou do prace odpočívadlo voznica cca 6:15/6:30 budem na ženskom wc honit pod sa spraviť v druhej kabinke na mojom vzdychani a zvuku mlaskajucej predkozky
19:15 budem za ekonomickou v ba
Kam chodievate šukať? Pohľad na vás by mohol byť zaujímavý.
Nebude niekto teraz honiť za Ekonomickou? Ak nie, tak pôjdem k Apollu.
Ba kto ma nacape ako si niekde v aute budem honit
príďte niekedy v doobedňajších hodinách....
Olichov caradice omv park budem sa robiť na parkovisku síikonovou suskou strčíš ho do nej? Cca 8:15
Dnes City Arena Trnava horne wcka. Budem honit okolo 19:00. Prida sa niekto?
Zajtra 28.12. budem honit vo vlaku (Ex 604 Tatran) na wcku z KE do BA. Ak chces napis a pridaj sa.
BA parkovisko pri EU niekto okolo 17?
VAJNORIA ALEBO V PODATATE KDE CHCES KTO MA NACAPE SO STIAHNUTYMI GATAMI A OSTRIEKA MA ? MILUJEM ASSJOB - OBTIERANIE VTAKA O ZADOK A DIERKU. SOM MOBILNY A FLEXIBILNY PIS KEDYKOLVEK
Okres Košice nikto,chcem sa pozerať.
KTORY by prisiel a nacapal ma ako stojim so stiahnutymi trenkami oprety o stenu ? Mozes prist, obtierat si vtaka o moj zadok a ostriekat ma. Budem vo Vajnorii, ale som mobilny a flexibilny cize vieme dohodnut hocijake miesto.. assjob, fajka tebe, kludne aj visc. Napis
Zajtra v BA real kdo príde ku mne nahá kava vyhonim vyfajcim sam na byte karlovka info sprava M+M
Dnes idem cez ba. Pohonim niekde pred ba na odpocivadle. Prida sa niekto?
Prešov dnes 18:00 pri nude Delňa? Načapeš ma?
21:00 tam budem. Pis sukromne ak prides
Ide dnes niekto honit v aute za ekonomicku? Šiel by som aj ja honit
(edited)
(edited)
Vedia len nahlasovať ale do očí asi nik nemá odvahu povedať
Banovemesto si hrdina len tu na fóre a sedíš len doma pri Pc ja nemám problém ti to aj do očí povedať a vysvetliť aj ručne ringla
Tak vidíš.aspon si nám opísal,ze sedíš doma pri Pc a robíš sa ručne...to bude tvoj problém😉😉😉...keď si teda sám🤪
Okolie ZM koho nacapem alebo kto mňa?
Kedy tam budeš a kde presne
Idem tam dnes kuk budem v aute honit okolo 15
Pri slnečných hodinách? Dôjdem ťa pozrieť ak si ešte tam.
Tn+ZA kraj nic?.......................
Zlate piesky lesik???
VELMI MA LAKA ASSJOB.. POCKAM KDE POVIES, LESIK/PARKOVISKO/WC. Prides, nahonim ta a budes si obtierat vtaka o moj zadok a dierku ? Ostriekas ma ? POPRIPADE SJ VYFAJCIM. Hocikedy a hocikde som flexibilny a mobilny :) napis, dohodneme
Ahoj áno je také miesto v okolí
Zlate Piesky BA v aute teraz
Sú v Bratislave aj teraz v zime nejaké miesta, kde vás môžu cielene, či náhodou nacapat aj napríklad ženy? To by ma veľmi vzrušovalo, hľadám len divačku...
Veď to skús niekde na ulici alebo na námestí, určite ťa tam načape kopec žien. Niektorá snáď nezaváha zavolať policajtov.
Honim v aute za ekonomickou pri slnecnych hodinach
Koho načapem pri honke Mokráň záhon,alebo korzo,ikea,alebo pri olo?
Chodí niekto do Skároša parkovisko pri pomníku?
Lakal by niekoho aj outdoor assjob?
Zastavil by som niekde na parkovisku/pri lese.. dal by som sa na 4 tak, aby mi trcal zadok. Honim si, ty prides, a obtieras si vtaka o moj zadok a dierku.. ostriekas ma. Ak ano, pis spravu… Mozem aj vyhonit ti alebo nieco ine.
Zastavil by som niekde na parkovisku/pri lese.. dal by som sa na 4 tak, aby mi trcal zadok. Honim si, ty prides, a obtieras si vtaka o moj zadok a dierku.. ostriekas ma. Ak ano, pis spravu… Mozem aj vyhonit ti alebo nieco ine.
NIEKTO VAJNORIA CCA ZA HODKU ? BUDEM OPRETY O STENU, SPADNUTE NOHAVICE. PRIDES, A MOZES SI NA MNA VYHONIT, POPRIPADE VYFAJAM A OSTRIEKAS MI ZADOK. AJ NESKOR, ALEBO INE WC PO DOHODE, SOM CASOVO FLEXIBILNY A MOBILNY
Styla parkovisko? Koho doobeda načapem a pridám sa?
Ides aj dnes tam aby som ta nacapal a zneuzil situaciu
Niekto nieco take aj v Trnave?
Budem honit v Senci na gulaske.... kto ma prichyti a prinuti ho vyfajcit za mlcanie??,,
OC dituria Levice 3poschodie wc 9:15/30
Ide niekto honit na parkovisko za ekonomickou?
Lakal by niekoho aj outdoor assjob?
Zastavil by som niekde na parkovisku/pri lese.. dal by som sa na 4 tak, aby mi trcal zadok. Honim si, ty prides, a obtieras si vtaka o moj zadok a dierku.. ostriekas ma. Ak ano, pis spravu…
Zastavil by som niekde na parkovisku/pri lese.. dal by som sa na 4 tak, aby mi trcal zadok. Honim si, ty prides, a obtieras si vtaka o moj zadok a dierku.. ostriekas ma. Ak ano, pis spravu…
Dnes 16.11. 15:30 bilboard za Kozarovcami
Ja by som rád! Napr. tam kde som na fotkách v mojom albume
A už to zasa začína? Tak ako na Zlatých pieskoch? Veď vám to tak vadilo.nadavali ste na ocumovacov,zrušili profil a zasa? Zvláštne....
Forum sa vola,, nacap ma,, tak asi nato je urcene....
ahoj, áno je tu jeden ktorý by vás prišiel načapať
Honim v aute za ekonomickou ak niekto chce nacapat teraz ako su slnecne hodiny
Žilina a okolie niekto? Správa
Ahoj, dá sa na vás niekde prísť pozrieť?
hmmm tak toto by som chcel zazit aj ja ale uz je zima na nejake vonkajsie aktivity :-)
Honim si za ekonomickou v aute pri hodinách
Caute zajtra by som dal spoločnú fajku na parkovisku pri prameni chorvátsky Grob alebo zlate piesky lesik
Som zo Zvolena
Tiež.sa rád pozriem na niekoho pri masturbácii alebo pri sexe .. . Samozrejme urobím sa aj ja pred tebou ci vami ...
Zvolen píšte
Tiež.sa rád pozriem na niekoho pri masturbácii alebo pri sexe .. . Samozrejme urobím sa aj ja pred tebou ci vami ...
Zvolen píšte
STREDNÉ SLOVENSKO- kde sa chodí takto masturbovať, aby niekto niekoho "načapal" a pridal sa...prípadne honiaceho vyfajal???? Zvolen okolie?? Správa...
Škoda že o takéto stretnutie baby neprejavujú záujem.Že proste nemajú záujem o honičku, prstovanie a potom ahoj.
Pácilo by sa mi keby ma vyfajcis cez okno ,ale tiez keby ma nacape dama par ako si honim v aute
Vyfajkás ma kedy sa ti dá dohodneme.sa
Chodite ?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
skoda,,,neskoro,,,bol by som prisiel-vediet o tom skor
Napíšte. Rad sa dohodnem na stretku n zelenej vode
Kedy tam máte pláne znova ísť zastavil by som sa 😇
Ahojte rad by som sa siel na vas niekedy kuk
Do Skaroša nikto nechodí honit?
Nechceš tam prísť rovno dnes?
ZVOLEN dnes EURÓPA 15,00-16,00 budem si honit na wc pri kine v poslednej kabinke. Chcem fajčiť čistý bieli kokoti. Píš.
ZVOLEN dnes 15,00-16,00 budem si honit v Európe na wc pri kine v poslednej kabinke.
Chcem fajčiť veľký bieli kokoti. Píš
Chcem fajčiť veľký bieli kokoti. Píš
ZVOLEN teraz ráno 6,15-8,00 budem si honit v aute parkovisko pod OSTROU LUKOU. Chcem honit a fajčiť veľký bieli kokot 18cm a viac 18r-80r. Píš
Ahoj kde chodíš do sauny chcel by som ho vidieť ako lezis dotknúť sa ho honít ho
BA TEHELKO teraz honim na wc pri jednote posledná kabínky. Kto na honku, fajku?
Žilina zajtra Žilina plaváreň o 13h budem honít
BA OC THELKO teraz honim na wc pri TERNE posledná kabínky. Kto na honku, fajku? Píš
Zajtra ráno 7,00-8,00 budem si honit v aute na prameni CH. GROB. Chcem honit a fajčiť. Píš
V utorok (19.11.) Ide niekto okolo Budče???Parkovisko chodník Boky, pri Budči (v blízkosti GLS) Faja, honka..budem tam od cca 7:40 do 9:00/9:30 hod.,len reálne, SPRÁVA📨, priemerná postava, a hlavne podmienka: HYGIENA🚿 a zdravie❤️. A samozrejme nadržanosť...načap ma/načapem teba?🍆💦
Nezáujem, pisalkovia- šetrite si energiu☮️.
Dnes [po] sa mi nedá...
Nezáujem, pisalkovia- šetrite si energiu☮️.
Dnes [po] sa mi nedá...
ZVOLEN teraz idem do EURÓPY honit na wc. Kto na honku , fajku? Píš
Mňa zase predstava..sauna, čistá v slušnom podniku,prídem v župane s sadám si na drevený rošt.. zdvíham nohu a nedopatrením úplne odhalím svoj oholený penis.. vedľa sedí muž alebo žena...a zámerne ukáže to čo má dole... vzájomne obojstranne urobenie a následné dosaunovanie...a niekedy nabudúce zas
Čau kde chodíš do sauny? Do Soho ci plaváreň?
V piatok 6. 12 od 17:00 do 22:00.....Bude nachystany poslusny subik suka na jebanie KTO MA ZAUJEM SI ZASUKAT ALEBO SA NECHA VIFAJCT???
ZVOLEN teraz honim v EURÓPE wc pri kine posledná kabinka. Chcem honit a fajčiť veľký kokoti. Píš
Zajtra ráno ZVOLEN parkovisko pod OSTROU LUKOU 7,00-8,00 budem honit v aute. Chcem fajčiť veľký biely kokot 18cm a viac 18r-80r píš.
ZVOLEN teraz honim v aute pod OSTROU LUKOU. Kto sa pridá na honku, fajku? Píš
PREŠOV! Koho načapem ako sa hra? Dnes? 😈
Zv-streda 8.1.2025- po 7:30??? Do 10:00?
Budča- Chodník Boky v aute, fajka, honka, real v aute, kto? Cruising? V stredu ???, vyfajam, podm.: hygiena a zdravie... fajka, honka,.M, napíš ak pôjdeš okolo. :)
Budča- Chodník Boky v aute, fajka, honka, real v aute, kto? Cruising? V stredu ???, vyfajam, podm.: hygiena a zdravie... fajka, honka,.M, napíš ak pôjdeš okolo. :)
DNES PODVECER POCKAM OPRETY O AUTO. MOZES SA MI VTAKOM OBTIERAT O ZADOK, DIERKU, USTA.. ASSJOB, MOZES MA AJ PRETIAHNUT A OSTRIEKAT. PIS SPRAVU
Pacilo by sa mi stretnut v saune zenu ktoru by vzrusoval pohlad na mna ked si sadnem oproti nej a vidi co mam pod plachtou a tiez by pekne roztiahla nohy pricom by videla ako mi tvrdne, taka provokaterka.
ZVOLEN zajtra ráno 6,15-7,00 budem si honit v aute parkovisko pri novom kauflande západ. Chcem honit a fajčiť veľký bieli kokoti. Píš
Zv- štvrtok 30.1.2025- po 7:30/40??? Do max 9:00?
Budča- Chodník Boky v aute, fajka, honka, real v aute, kto? Cruising????, vyfajam,
A podm.: hygiena a zdravie... fajka, honka,.M, napíš ak pôjdeš okolo. :)
Budča- Chodník Boky v aute, fajka, honka, real v aute, kto? Cruising????, vyfajam,
A podm.: hygiena a zdravie... fajka, honka,.M, napíš ak pôjdeš okolo. :)
Zv- piatok 14.2.2025 po 7:30/40??? Do max 9:30?
Alebo pod Ostrou Lúkou???
A podm.: hygiena a zdravie... fajka, honka,.M, napíš ak pôjdeš okolo. :) napíš správu, real.
A podm.: hygiena a zdravie... fajka, honka,.M, napíš ak pôjdeš okolo. :) napíš správu, real.
Zv- piatok 14.2.2025 po 7:30/40??? Do max 9:30?
Budča- Chodník Boky v aute, fajka, honka, real v aute, kto? Cruising????, vyfajam
Budča- Chodník Boky v aute, fajka, honka, real v aute, kto? Cruising????, vyfajam
Velmi ma laka byt ostriekany niekde na WC, v parku, pri aute. Pridem a pockam kde povies. Je na tebe ci mi ostriekas tvar, zadok, dierku. Samozrejme k vystreku mozem pomoct, ale kludne aj anonymne. Ty max 35rokov, pridem kam povies je jedno ktory den/hodina.BA PK SC MA TT
(edited)
PO dnes cca 20.30 cesta pri nuda Delňa
Štvrtok/piatok (6.3./7.3.2025) po 7:30/40??? Do max 9:30?
Okolo 16.30 budem cestovať Bratislava smer Žiar nad Hronom rád prebehnem diskrétne ústami po trase ..
Anonymný mrd dnes v BA/PK/SC ? ja 28 rokov
Počkám kde povieš, opretý o strom/auto, s hladkou dierou pripravenou na zásun. Môžem ťa aj vyfajčiť, sebo mi môžeš vyšukať ústa. Môžete vyť aj 2-3.
Dohoda bez zbytočného vykecávanie,ja extrém nadržaná suka s ideal dierou na zásun (edited)
Počkám kde povieš, opretý o strom/auto, s hladkou dierou pripravenou na zásun. Môžem ťa aj vyfajčiť, sebo mi môžeš vyšukať ústa. Môžete vyť aj 2-3.
Dohoda bez zbytočného vykecávanie,ja extrém nadržaná suka s ideal dierou na zásun (edited)
Zvolen okolie - chodník Boky pri Budči alebo parkovisko pod Ostrou Lúkou...teraz? Kto cruising, faja tebe do konca, pripadne na striedačku
Trnava kamenac parkovisko ktorý by mal chuť má ostriekat budem tam 20:40 ty budeš stat pri aute aby som vedel že si to ty ja pôjdem za krík a potom prídeš a vytiahol a urobiť sa môžeš na mňa moju tvár ústa potom odídem s tým na mojej tvári preč utrpel by som sa až doma
Zvolen pod Ostrou Lúkou pri Hrone teraz fajka tebe? Honim v aute
Funguje to tam je tam pohyb dá sa niečo zažiť v tom WC ??
Teraz Cunovo male jazero?
Zv- Budča chodník Boky alebo pod Ostrou Lúkou teraz?
ZVOLEN každé prác. ráno 5,45-6,30 honim v aute parkovisko pod OSTROU LUKOU. Kto na honku , fajku? Rád veľký BIELI KOKOT ?r - 18r - 80r.
Dnes pockam kde povies v jocksoch oprety o auto s roztiahnutymi nohami. Vzrusuje ma assjob - prides, a obtieras sa svojim nadrzanym vtakom o moj zadok a dierku. Potom ma ostriekas (tvar, zadok, hladka dierka) a odides. V pripade zaujmu mi mozes vytrtkat usta a aj dierku. Nemam problem prist cela BA a okolie ( SC, PK a okolie). Ty max 33rokov, ak si vsak do 23 a s vacsim, viem sa aj “odmenit”.
Sprijemnime si teply vecer ? Pod ma ostriekat…
Sprijemnime si teply vecer ? Pod ma ostriekat…
Najde sa tu chalan do 35r ktoreho vzrusuje public, alebo assjob ? Laka ma predstava ze ma niekto ostrieka na wc, idealne na zadok :) ale predtym samozrejme pofajam, a v pripade sympatii mozes aj zasunut. Kludne aj dnes, ale aj ine dni. Som mobilny pridem BA PK SC MA TT
Nikto nič nechce. Ale sa ozvali?
Banská Štiavnica odpočívadlo v BS (Pod Trojickým vrchom) smer Štiavnické Bane, každý deň v čase od 11:30 do 12:30 honim v aute, ak máš chuť a cestu okolo, pridaj sa... diskrétne
Banská Štiavnica? Masturbovanie, stretko, diskrétne i pravidelne? Muž, g,bi, h s chuťou....
Nezáujem - nepíšte, šetrite energiu. Pravidelne, diskrétne a hlavne - reálne.
Nezáujem - nepíšte, šetrite energiu. Pravidelne, diskrétne a hlavne - reálne.
Banská Štiavnica- hľadám nejakého v pohode muža na pravidelné stretká, bez narušenia súkromia.
Ty = g, bi alebo hetro s chuťou nechať sa pravidelne fajčiť do konca.
bez narušenia súkromia....real
Miesto občas mám, pripadne v aute.
Ak máš záujem, napíš. Banská Štiavnica a okolie, vek 24 - 58r., správa a foto x.
Real hlavne, písalkovia 🚫
Ty = g, bi alebo hetro s chuťou nechať sa pravidelne fajčiť do konca.
Miesto občas mám, pripadne v aute.
Ak máš záujem, napíš. Banská Štiavnica a okolie, vek 24 - 58r., správa a foto x.
Real hlavne, písalkovia 🚫
Trnava kto by ma videl niekde vonku ako si ho držím a potom sa môžeš zastaviť a hneď sa vyzleciem do naha a to je super ze si to nechám nastriekat na tvár

Načap Ma!
Napiš kde chceš aby ta načapali
Vela ludi ma rado sex a ine eroticke zážitky na verejnosti preto dajme tejto veci priestor a nepíšme tu zbytočnosti
Jedna sa oto že ak idete sexovat honit alebo len sa ukazat tak napiš sem kde ideš sexovat a či sa mozme na teba prisť pozriet