Questo post è stato eliminato dall'utente.
Tak já bych si s dovolením dovolil nesouhlasit..
Je mi divné , že jsou tu všichni tak vyzrálý a mají jen pozitivní zkušenosti. Tak si říkám zdali se tu bavíme o soužití takového páru, nebo pouze o mileneckém vztahu ? Ale za sebe tedy mohu říci , že pokud to bylo v rovině mileneckého vztahu , tak to bylo vše jak píší ostatní a zcela upřímně to bylo fajn ve všech směrech. Ale když už šlo o něco více, a tím myslím společné soužití a výchova dětí , tak už to tak jednoznačné nebylo.
Jinak bych kamaráde neřekl , že by se ti někdy ozvala starší žena , to už by musela být výjimka a těch tu je opravdu poskrovnu, takže koukej švihat do ulic velkoměsta ...
Je mi divné , že jsou tu všichni tak vyzrálý a mají jen pozitivní zkušenosti. Tak si říkám zdali se tu bavíme o soužití takového páru, nebo pouze o mileneckém vztahu ? Ale za sebe tedy mohu říci , že pokud to bylo v rovině mileneckého vztahu , tak to bylo vše jak píší ostatní a zcela upřímně to bylo fajn ve všech směrech. Ale když už šlo o něco více, a tím myslím společné soužití a výchova dětí , tak už to tak jednoznačné nebylo.
Jinak bych kamaráde neřekl , že by se ti někdy ozvala starší žena , to už by musela být výjimka a těch tu je opravdu poskrovnu, takže koukej švihat do ulic velkoměsta ...
Tak v tom případě by možná stálo za to, abys to rozvinula :-) Nemyslím , abys to negovala , ale na druhou stranu přeci nic není jen růžové a v takovémto vztahu se doslova nabízí, že něco někde drhne, něco je naopak skvělé atd atd Tady se mi zdá, že je stále řeč jen o sexu , respektive, že se lidí díky tomu úžasnému sexu tak nějak nedívají reálně.
To je pravda a nezbývá mi než se omluvit. Čistě ohledně sexu, je to dost podobné, dost starších žen je svým způsobem konzervativních , takže to nestálo ani za zlámanou grešly, některé dámy zase byly nezapomenutelné a vzpomínky na ně mě provázejí celý život. 5ekl bych, že to je tak 50 na 50 :-)
Podle mě platí, že žena omládne, jak někdo napsal výše. Bydlel jsem v 18 v paneláku a když jsem se jednou večer vracel domu. Potkal jsem u výtahu rozvedenou sousedku. Blížilo se jí k 50 a byla asi 5 let po rozvodu. Mě se nechtělo domu a ona mě pozvala k sobě, no ... :) Scházeli jsme se ještě asi půl roku. Potom jsme se s našima odstěhovali. Sem tam jsme si občas napsali. Chvilku po mě si našla chlapa a hlavně bylo na ní cítit, že měla svojí energii zpátky :)
Ahoj rád bych si to také zkusíl s nakou starší aspoň jednou nakou 30ku nebo 40tku rád se nechám něčemu přiučit ale vypadá to že v olomouckém kraji žádné takové ženy nejsou co by rády zajicky
Ahoj, já si nemyslim, že je to vždy pravda. Záleží na tom, co od vztahu chceme. Pokud jde pouze o milenecký vztah, tak to pravda na 100% je, věk je jen číslo. Ale co když je vůle založit rodinu? Podle mýho názoru je v tomhle případě věkovej rozdíl o generaci už na škodu...
Asi v 25 jsem měl potěšení potkávat se s dámou 51. Bylo to super. Věděla co chce a jak to dostat. Vydrželo nám to asi 2roky. Nic lepšího jsem nezažil. Akorát mi přijde, že se zralé ženy strašně podceňují.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Take si to myslim.problem je púodle meho mineni v tom,ze predpojatosta predsudky jsou mezi lidmi silne zazite.Mam zkusenosti sdvema holkama,byly mladsi o 37 a druha o 31 let a vse fungovalo normalne. Problemy nastaly az se do vztahu zacalo montovat okoli,ktere vse pokazilo.
Pod vyrok "Vek je len cislo" sa podpisujem a plne s nim suhlasim. Ako som pisal v inej teme, za posledne roky som mal sest zien vo veku od 38 do 50rokov. Momentalne mam takmer rocny vztah s 50r. zenou a nic krajsie som v zivote nezazil. Aj ked je medzi nami 20r rozdiel, tak nikde to nie je citit. Ani v konickoch, ani v elane, ani v humore, ani v komunikacii a co sa tyka sexu, ten je najlepsi aky som kedy zazil. A co sa tyka jej tela, proste ho milujem. Krasne, stihle, hebke, vonave...Ked je dvom spolu krasne a sa lubia, tak vek sa neriesi. Srdce vek neriesi.
Zcela souhlasím, hezky napsané :) Akorát u nás je to zase naopak, mě lákali odjakživa starší muži, a taky pro mě je věk jen údaj v kalendáři. Ale záleží na tom jestli je mi s tím člověkem dobře... pokud je, neřeším nějaký věk...

vek je len číslo
zajačik a zrelá žena