Mě to tu přide docela marný.
Nechci být otravný, takže píši víceméně jen na inzeráty (tam se nedá říct, že by odpověď nebyla žádaná). A velmi výjimečně píšu přímo, pokud náhodou narazím na profil, kde je v popisu o seznámení zájem (víceméně taky forma inzerátu). Fotky ptáka neposílám.
I tak cca 95 procent odpovědí zůstane nepřečtených. Takže u těch se nedá říct, že by chyba byla na mé straně a psal jsem nesmysly.
Z toho zbytku naprostá většina ani nerozklikne profil. Ne že bych ho měl nějaký velkolepý. Ale argument "nereaguje, protože jsi nedal dostatek informací" taky neplatí, když se ani nepodívá, zda nějaké informace jsou.
Z toho zbytku, který odpoví, tak se většinou vyklube nějaký podvodník, který tahá peníze nebo teplouš s ženským profilem, protože má pocit, že mě naláká na svou fotku chlupatýho zadku v ženským prádle.
No a ten zbytek (tedy jedna rozumná konverzace za 1-3roky) se stejně většinou nic nevyklube. Ale jen u těchto pár konverzací se dá spekulovat, zda jsou nedostaky na mé straně. Zbytek je mlácení prázdné slámy a byl by marný i když bych byl pan dokonalý.
Takže tak no. Různě tu po fórech člověk čte, jak jsou tu všichni chlapi nespolehliví, naslibují a pak nepřijdou, apod. Ještě se mi nestalo, že bych na schůzku nedorazil. Ale jak se k ní dopracovat na amatérech? To je mi zatím záhadou.
Nechci být otravný, takže píši víceméně jen na inzeráty (tam se nedá říct, že by odpověď nebyla žádaná). A velmi výjimečně píšu přímo, pokud náhodou narazím na profil, kde je v popisu o seznámení zájem (víceméně taky forma inzerátu). Fotky ptáka neposílám.
I tak cca 95 procent odpovědí zůstane nepřečtených. Takže u těch se nedá říct, že by chyba byla na mé straně a psal jsem nesmysly.
Z toho zbytku naprostá většina ani nerozklikne profil. Ne že bych ho měl nějaký velkolepý. Ale argument "nereaguje, protože jsi nedal dostatek informací" taky neplatí, když se ani nepodívá, zda nějaké informace jsou.
Z toho zbytku, který odpoví, tak se většinou vyklube nějaký podvodník, který tahá peníze nebo teplouš s ženským profilem, protože má pocit, že mě naláká na svou fotku chlupatýho zadku v ženským prádle.
No a ten zbytek (tedy jedna rozumná konverzace za 1-3roky) se stejně většinou nic nevyklube. Ale jen u těchto pár konverzací se dá spekulovat, zda jsou nedostaky na mé straně. Zbytek je mlácení prázdné slámy a byl by marný i když bych byl pan dokonalý.
Takže tak no. Různě tu po fórech člověk čte, jak jsou tu všichni chlapi nespolehliví, naslibují a pak nepřijdou, apod. Ještě se mi nestalo, že bych na schůzku nedorazil. Ale jak se k ní dopracovat na amatérech? To je mi zatím záhadou.
Ano dá, ale chce to hodně, hodně přemýšlet, co a komu napsat.
Je to tak že převaha mužů, maximálně stěžuje hledání.
Každá žena tu má hold velký výběr.
Je to tak že převaha mužů, maximálně stěžuje hledání.
Každá žena tu má hold velký výběr.
Výsledok v hladaní na amatéroch = 0, 00nic
Stačí sa pozrieť do rubriky Seznamka
Niektorý jedinci ( schválne píšem neutrálne, kedže človek nevie, či si píše s párom, alebo len s chlapom, schovanym za párovým profilom, alebo za ženským profilom ), ktorý požadujú v od chlapa, aby mal brko od 20+ a 6cm +, pritom ženy mahú problém len trošku nadštandardných 17/5cm.
.
Dalšia požiadavka;
Bez priloženej fotografie, nebudeme komunikovať a hneď mažeme!!!
Foto musí byť bez okuliarov, bez prilby bez šatky, nie foto z velkej dialky, ...
Pritom inzerát píše profil bez fotografie.
Zlatokopky / zlatokopci
Pošli mi kredit ( miestna Amatérska mena, ktorej vravím Ak - amatérska koruna ).
Pošleš mi to až pak se můžem bavit o podrobnostech...
Alebo mi pošli dobíjací kredit, prípadne tie s vetšiou gurážou a bez zábran pošlú tel. číslo a dobi mi to trebars za 666kč ( to mě spravně rozpáli ).
" Baba " mi pošle " své fotky ", píšeme si celkom dlho a vypadá to nejak zaujimavo, slubne, ale keď chcem nejakú aktuálnu fotku, s overením ( čo znamená na papieri napísané " pro Yeníka " a ona, alebo ak je to pár tak obaja { ona a on }), alebo poslanie hlasovky, tak komunikácia v tom lepšiom prípade hneď končí.
V inzerate, alebo v profilovom popise je napísané;
Neodpovím v případnem nezájmu, alebo dosť podobné formy...
Čo je na tom tak tažkého napísať, promiň, nejsi nás tip, nevyhovuješ nám, ....
Je to jednoduchá slušnosť, ktorá sa učí v jaslach.
Neprísť na stretnutie!
Už som sa stretol vela krát, že už keď sa dohodne stretnutie, rande, tak proste nepríde a nenapíše, oddôvodnenie.
Na stretnutie som neprisiel x a to som nejak ovplivniť nevedel ( zastavené všetky vlakové spoje na neurčito { blbec, ktorý sa rozhodol trucovať v jednom pražskom tunelu }).
Áno, občas sa meškalo, ale vždy prebehla info, že sa mešká a ponúkol sa predpokladaný čas stretnutia.
.
Stačí sa pozrieť do rubriky Seznamka
Niektorý jedinci ( schválne píšem neutrálne, kedže človek nevie, či si píše s párom, alebo len s chlapom, schovanym za párovým profilom, alebo za ženským profilom ), ktorý požadujú v od chlapa, aby mal brko od 20+ a 6cm +, pritom ženy mahú problém len trošku nadštandardných 17/5cm.
.
Dalšia požiadavka;
Bez priloženej fotografie, nebudeme komunikovať a hneď mažeme!!!
Foto musí byť bez okuliarov, bez prilby bez šatky, nie foto z velkej dialky, ...
Pritom inzerát píše profil bez fotografie.
Zlatokopky / zlatokopci
Pošli mi kredit ( miestna Amatérska mena, ktorej vravím Ak - amatérska koruna ).
Pošleš mi to až pak se můžem bavit o podrobnostech...
Alebo mi pošli dobíjací kredit, prípadne tie s vetšiou gurážou a bez zábran pošlú tel. číslo a dobi mi to trebars za 666kč ( to mě spravně rozpáli ).
" Baba " mi pošle " své fotky ", píšeme si celkom dlho a vypadá to nejak zaujimavo, slubne, ale keď chcem nejakú aktuálnu fotku, s overením ( čo znamená na papieri napísané " pro Yeníka " a ona, alebo ak je to pár tak obaja { ona a on }), alebo poslanie hlasovky, tak komunikácia v tom lepšiom prípade hneď končí.
V inzerate, alebo v profilovom popise je napísané;
Neodpovím v případnem nezájmu, alebo dosť podobné formy...
Čo je na tom tak tažkého napísať, promiň, nejsi nás tip, nevyhovuješ nám, ....
Je to jednoduchá slušnosť, ktorá sa učí v jaslach.
Neprísť na stretnutie!
Už som sa stretol vela krát, že už keď sa dohodne stretnutie, rande, tak proste nepríde a nenapíše, oddôvodnenie.
Na stretnutie som neprisiel x a to som nejak ovplivniť nevedel ( zastavené všetky vlakové spoje na neurčito { blbec, ktorý sa rozhodol trucovať v jednom pražskom tunelu }).
Áno, občas sa meškalo, ale vždy prebehla info, že sa mešká a ponúkol sa predpokladaný čas stretnutia.
.
Podle mě je problém, že je tady hodně pisálků. Dříve kdy se dalo seznámit pouze přes Annonci tak lidé si více vážili, že se mohli domluvit přes telefon, ne jako dnes. Dát někomu telefon na pevnou linku tobylo v podstatě dát rovnou i svou adresu. Prostě lidé si všeho více vážily.
Tak ja zde taky napisi zkusenost. Mam problemy s ocima. Po neuspechu na klasicke seznamce sem to zkusil zde. Bud sou to zenske co chtej jen prachy tj. placene spolecnice, to odmitam. Parkrat sem byl an SW no neco malo bylo, ale realne se neschazim s nikym. Jednou sem jel na schuzku, par si ze mne udelal srandu nebo borec proste sem prijel na schuzku a nikdo neprisel.
ale je fakt ze diky srazum si s par lidma pisi.
Bývaly doby kdy tu najít šlo,ale to už je nějaký rok...samozřejmě záleží co kdo hledá.My celou dobu hledali ženu,kdysi se zadařilo,teď už pár let ne...ne že bychom byli nedůvěryhodní a neměli co nabídnout(aspoň teda doufáme), ale důvody ať si každý vysvětlí podle svého a svých zkušeností s tímto webem a lidmi zde
My jsme zde našli. S prvním párem jsme se po pár setkáních přestali stýkat jako milenci, ale brzy po uveřejnění dalšího inzerátu jsme se seznámili a udržujeme "vztah" s dalším párem. Měli jsme i několik neúspěšných nezávazných schůzek, ale to nás naštěstí neodradilo. Záleží co hledáte, my preferovali dlouhé přátelství před dobrodružstvím.
Jako pár, jsme našli druhý pár s kterým jsme se sešli a jsme stále v kontaktu ,posíláme si fotky a videa a jak bude čas sejdeme se znovu . Trvalo to dva roky a několik planých pokusů.

Dá se zde najít?
Zkušenosti s hledáním na amaterech