Byl jsem letos o Velikonocích v Dreamlandu. Je to tripatrovy swingers klub v klidné vilové lokalitě. Velikostně zhruba jako Fantasy, ale více členěné díky patrům. Vchází se do prostředního patra, kde je bar a sezení. Nahoře místnosti na sex. Dole vířivka a další prostory na sex. Lidí bylo cca 40, mírná převaha mužů.
Zajímavé bylo, že jsem tam potkal jeden pár ze Slovenska a jeden velmi mladý pár Bělorusů žijících v Praze a mluvící česky. Celkově to byla povedená akce, doporučuji.
Zajímavé bylo, že jsem tam potkal jeden pár ze Slovenska a jeden velmi mladý pár Bělorusů žijících v Praze a mluvící česky. Celkově to byla povedená akce, doporučuji.
Díky moc za odpověď a tip. Našel jsem jejich stránky. Píšou že je konzumace v ceně vstupného ? Jak to bylo s komunikací s místními, dalo se domluvit/pokecat ? Angličtina nebo němčina ?
Nealko a jídlo bylo v ceně. Já byl autem tak nevím jak alko, ale základní asi bylo také v ceně. Komunikace spíše anglicky, ale jak kdo... Obsluha samozřejmě rozumí. Ale když se pak bylo nahoře v místnostech, tak nebylo třeba rozvíjet dlouhé diskuze a vždy bylo jasné když byla vzájemná sympatie...
Jj díky za info, asi to dnes zkusíme sem, jak někdo psal, nedá se najít extra mic info aspoň v angličtině :-(. Mají saunu a vířivku ? Také jsem to moc nikde nenašel.
Vířivku mají. Sauny jsem si tam nevšiml, nevím jistě. Možná tam není.
Taky nás to zajímá, jedeme tam na první adventní víkend...

Sw klub Budapešť
Někdo tip na hezký klub nebo zkušenost ?