podľa mňa každý den jeden sex-orgazmus s poriadnym striekaním je super, dva ešte lepšie ale 5x behom 2 hodín je drina. Mne by to nešlo ani 3x.
Môj honiaci rekord je 5x za deň. Bol to boj ale stálo to za to. Každý ďalší orgazmus išiel ťažšie ale boli silnejšie neviem prečo.
Môj honiaci rekord je 5x za deň. Bol to boj ale stálo to za to. Každý ďalší orgazmus išiel ťažšie ale boli silnejšie neviem prečo.
My sme sa milovali s priatelkou celu noc a ona mala 25orgazmov(počital som jej to)..........nakoniec mi to uuuuužasne spravila pusou.......
Tak to já za tu dobu mohu vystříknout kolikrát se mi jen zachce!!Třeba kupříkladu letos se mi vubec nechtělo....
Podle mě záleží na partnerce, měl jsem milenku, se kterou jsem byl schopen 4X za cca 3 hodiny... ale záleží na mnoha faktorech ...
Moja ex-partnerka dosahovala muti orgazmy a to niekolko krat po sebe . Multiorgazmus je vlastne ludovopovedane dlhsie trvanie orgazmu . Takze jedna vlna orgazmu , ktora neprestava a u nej trvala 3-5 minut . Da sa povedat ze je to aj viac orgazmou po sebe , ktore netrvaju niekolko sekund ale az desiatky sekund . Moja ex-partnerka vedela dosiahnut viac multiorgazmou za hodinu . Raz sme mali rekord 13 za hodinu . Vtedy mala ludovopovedane zensku erekciu .
ludia preco spajate stale orgazmy s vystrekmi? :) a nejde o pocet ale o kvalitu a dlzku preziteho orgazmu, nevymenil by som ani 10 orgazmov ked som zacinal so sexom za taky aky prezivam teraz. to ze sa kamoska vytahuje, nemusis jej verit.
ja to zvladam 5 ale vystrik neni tak silny!
Ne myslím jenom u chlapa a pod pojmem sex si představuju mít prostě orgasmus (vystříkat se) a jít na to znova. Jen nevěřím že tohle dokáže někdo 5x během 2 hodin. Tak mě zajímá jak na tom lidi sou.
No mě by to právě zajímalo, protože mi furt tvrdí, že prostě 5x během dvou hodin a třeba i 8x během celýho dne.
Ale to 5x mi taky nepřipadá moc reálný, to prostě jak píšete, zásoba nemůže bejt nekonečná ne v tak krátký chvilce a že by se někomu ještě postavil potom. A jestli jo to musí bejt fakt pár šťastlivců.
Ale to 5x mi taky nepřipadá moc reálný, to prostě jak píšete, zásoba nemůže bejt nekonečná ne v tak krátký chvilce a že by se někomu ještě postavil potom. A jestli jo to musí bejt fakt pár šťastlivců.

Kolikrát lze mít sex za ...