sobota splněný sen,byla i moje největší favoritka k tomu další krásné ženy,ale vše zvládnout by vyžadovalo mít nějaký fyzicko-sexuální kurz
Ladí ,netušila jsem,když jsem jela k vodě,že večer pojedu do Bravantic Nejlepší me rozhodnutí .Děkuji všem pánům,kteří se mi věnovali a i ženě, které jsem hladila kozičky ,bylo to moc vzrušující .Děkuje i můj doprovod Tomáš ,který byl poprvé a moc se mu to líbilo.Dekujeme ♥️
.......a ano na úterní odpolední i čtvrteční dopolední....bude domina....

.....
Questo post è stato eliminato dall'utente.
A co sobota? Na webu máte akci pouze pro páry?
sobota se vyvedla,příště takových borců klidně více
Byl jsem dnes poprvé a opravdu musím uznat že fakt super klub 👍👍. Byl jsem nadmíru spokojen 👍
Včera super akce, sluníčko, teplota ve vířivce akorát , sex fajn, kuřátka výborná, děkuji všem za péči i následný odvoz .
neděle pohodovka jako vždy.Děkujeme
........čtvrtek....dopo........gang-tma-bi-glory-žena-ženy-pár-páry
........sobota....večer.......klasická swingers pro páry,ženy a muže
......
hm tak ze by mi to konecne tuhle Sobotu vyslo? Kdyby me nekdo mohl nabrat bud z UL, Praha, Ostrava?
Uz se tesim na 2 me stale kocicky!
A Ladu a jeho team!
Uz se tesim na 2 me stale kocicky!
A Ladu a jeho team!
sobota jedeme,mám ráda,když je miláček spokojen při pohledu vidět,jak dovádím s více muži
dlouho nás žádáte aby na akci ve čtvrtek byla domina.....proto jsme se rozhodli,že vyzkoušíme a vyhovíme....
pokud neva,ráda bych se teda ve čtvrtek stavila
V sobotu vyrážíme oba já i kámoška,program si uděláme až na mistě
už je tady náš čas,večer Bravantice
Nebylo to vůbec v mém plánu dne,ale teda zase jedu a těším se 🤷🙂
Za zážitky jedině do Bravantic👍.Děkuji za sobotní péči všem,kdo se podílel 😎
čtvrtekt byl perfekt,snad se vyvede i dnes odpolední úterý,na které bych ráda zašla
Souhlas! Taky jsem měl tu čest být u toho
kb nekod zBrna mel 2 ita pojedu skaoskou Jinak e bd opet tesit!
....je to z důvodů,že každým informačním komentářem porušujeme něco jako reklama.....mazání je zdůvodněno-děláte si tady reklamu a podobně......dle nás pokud někdo napíše že se mu tady nelíbilo nebo líbilo....je to v podstatě taky špatná nebo dobrá reklama......mazat by se měli jen ty komentáře,které někoho nějak uráží nebo někdo napíše vyloženou kravinu.......

.....
......SEXU ZDAR.......
......SEXU ZDAR.......
Admini amateru sou ignoranti neco sem s nima resil vubec nevedi jak se ma programovat pristupnej web. Ale to s tim nesouvysi.
Bravantice the Best, Lada umi vybyrat spolecnost, takze tam nenarazite na spatne lidi.
Tohle je jedinej klub v CR zamereny opravdu na sex.
Bravantice the Best, Lada umi vybyrat spolecnost, takze tam nenarazite na spatne lidi.
Tohle je jedinej klub v CR zamereny opravdu na sex.
..........stejně by nám admin info smazal.....
v úterý se pokusíme být,chceme,snad nám vše klapne
tak super v sobotu vyzkoušíme sex plavmo
dnes je venku konec světa,snad v neděli bude už vše ok.Chceme v neděli dorazit
neděle swingers venku i uvnitř u Ladika-jak jinak
Toto úterý jedeme na gang-bang, tak doufáme, že tam bude dost chlapů, kteří to manželce udělají pořádně natvrdo - líbí se jí, když si z ní chlapi udělají svoji čubku. Má to ráda do kundy i do zadku, ale nejradši má sandwich. Kouří do konce, ráda to polyká
....ano jde o velký gang....kde bude 5 - 6 ženy.....včetně paní dominy.....
Každopádně, manželka se už na zítřejší akci těší a ráda bude pánům po vůli
Ahoj, to bude dnes 9 žen? Chápu li dobře?
Dnešní gang -bang byl super, manželka si to krásně užila, dobře jste jí pánové vymrdali
ano trapnost nad trapnost stále dokola,admini nečtou co maží,tak na co tu jsou!!!!
Dotaz!Laďo bude v úterý odpoledne i domina?? a musí se hlásit??
tak jsem zvědavá
(edited)
děkujeme adminovi za omluva a dáváme znova....

.....info pro samotné muže......na sobotní akci jen pro páry a ženy,samotní muži NEMOHOU...pojedete zbytečně....ani nepůjde dojet a být vpuštěn....s tím,že partnerka za chvilku přijde....

...
vypadá to,že v neděli vše klapne
......další prioritou bude co nejdříve zavedená klimatizace v celém objektu...už na tom pracujeme......

.....
....hlaně píšeme,že jste po akci u nás nechali celkem dost věc a předmětů......pokud budete něco postrádat stačí volat na kontakt v popisku......
sakra to musela byt lupacka jak hrom! S klimou opatrne ono jak je clovek spoceny a fouka na tebe klima taky to neni moc ideal :D. Ale jinak to qituju neni nic horsiho, nez kdyz clovek si to uzije tak, ze mu tece pot do oci.
vše klaplo jak mělo,neděle bezva sexovačka
Jako vzdy bylo naprosto super, Lada pokazde na akci ma v rukave nejaky trumf, kterym me vzdy dostane :D.
Klima a vetraky s povdekem kvituju.
Klima a vetraky s povdekem kvituju.
.......a rovnou připomínáme.....jako vždy že na odpolední akci v úterý a čtvrteční dopolední....NENÍ NUTNÁ REZERVACE.....stačí jen dojet...........

....
máme v plánu tuhle neděli,ale máme dovču a zvažujeme zkusit čtvrtek
taky se stavim, kdyby jel nekdo do/z Brna pisnete jesti mate volne misto v aute, a kdyby nahodou nejaka volna slecna, mohu ji pribrat do paru :D.
Uz se tesim az mi to snad vyjde si zasukat v karavanu!
Uz se tesim az mi to snad vyjde si zasukat v karavanu!
neděle byl skvělá,dobrý fičak,a tuto sobotu jdeme taky
sobota velikánská suprovka.Ladi ten výběr mužstva byl luxusní
my v sobotu,dovča,volno spojíme s
v sobotu se stavíme na kousek sexíku
že by i nějaké novinky?
my dnes ano přijedeme,asi jen na první hodinku pak musíme fičet
deštík nám nadělal menší problémy,ale snad dnes neděli stíháme
vše se nakonec vyřešilo a tím pádem jedu-jedeme v neděli
neděle jsou přesně pro nás,dobrý čas a jde se na věc.Laďo dnes akce i s vířivkou?
taky prijedu. Protoze i nkdo minule stezoval ze mu chyby nejaka buchticka ke kave, tak nco pivezu. Vymenim za ty buchticky co tam budou rozhodne budou lepsi nez to co prinesu ja.
Lada je proste machr.
Ale i jini organizatori sou supr, jen kazda akce je lehce jinak zamerena.
Lada je proste machr.
Ale i jini organizatori sou supr, jen kazda akce je lehce jinak zamerena.
Večer jsme tam

už se nemůžeme dočkat
Ahoj - na swingers jsem nikdy nebyl, ale možná bych to rád vyzkoušel. I tohle mě láká... Tak jak bychom se domluvili? 🙂
.......zkusíme-vyzkoušíme-uvidíme tzv rychlo úterky v odpoledních hodinách pravidelně co 14 dní-jde o podobnou akci jako je rychlo neděle.....termíny a čas již máme zde v popisku......
......klidně pište připomínky,nápady........budeme rádi za vaše názory......
neděle super,uterní rychlovka za nás ok nápad
ahoj,dnes nebudeme chybět,s chutí do toho a půl je hotovo
jedu až z Prahy a nevím,zda mám nakonec dorazit...dal jsem tu před několika dny výzvu,která žena se mě hned na začátku ujme a napsala jen jedna...ale lajků na ten příspěvek je hodně...Byl jsem březnu a moc jsem si tehdy nevybral.Opakovat akci,kdy nevím kdo tam bude již nebudu.Ještě počkám zda se ozve nějaká pěkná nadržená ženská
Ta jedna jsem byla já A jsem ráda za všechny lidi v Bravanticích ,kdy se vzájemně všichni respektujeme.Ty jsi mě oslovil,ale pak neměl ani tu slušnost odepsat .Myslím si,že nikomu z nás nechybis
Dlouho jsem nebyla a jsem ráda,že jsem opět jela.Dekuji Ladi, Barci, Dají,Misi a všem koho jsem zase ráda viděla.Moc ráda zase přijedu ♥️
Ok.Třeba se uvidíme.Pokud mi to vyjde, stavím se ..
nejdrive k panovi co enchce jezdit ze si nevybral. Ja taky el parkrat tak rikajic na blind ani kazdy rk nejsou huskty tak proste se bud zdarilo ci n a to sem sice jel jen z Brna ale vlaem. Takze mozna by to chtelo zmenit mysleni?
K Ladovi, njak mi to ted nevychazi resim spoustu dulezitejsich veci bhuzel ale jakmile nejaky wikend bud mit volny tak se objevim jko uragan!
K Ladovi, njak mi to ted nevychazi resim spoustu dulezitejsich veci bhuzel ale jakmile nejaky wikend bud mit volny tak se objevim jko uragan!
......úterý.........dopo........gang-domina-glory-bi-tma
.....čtvrtek.......dopo.........pár-páry + další žena-ženy
.....neděle.......odpo.........klasická swingers pro páry,ženy a muže
........
Ladi už jsme psali na vašich stránkách,těšíme se na venkovní sexradovánky,v sobotu přijedeme,myslíš,že už bude karavan v provozu?
v sobotu přijedeme,jinak páteční rychlovka bezvadní

Těším se po delší době na sobotní sexovani
.Snad bude dost volných slečen s chuti k radovánkám a své potejšky nechají osamocené
.Odpoledne ještě Majales v Dolních Vítkovicích
..Po hudebním zážitku večer ten sexuální
..
děkuji za dnešní čtvrteční dopoledne,ráda zopakuji,jen škoda,že dopoledne volna nebývá tolik

ano,i my se bavili jak je u Ladi zvykem,děkujeme párečku(ona černovláska)co byl poprvé,že jste nám předvedli nádherné lesbi
.........na tento týden máme pro vás připraveno....
.....čtvrtek...........dopo 10-12 hod.........akce gang-tma-bi-glory-bude subina před barem + nick tibija + další žena-pár
.....sobota......večer od 20 hod.........swingers...JEN PRO PÁRY A ŽENY
.....NEDĚLE.......odpo...14-17 hod......rychlo akce-swingers-gang-tma-bi-glory
........
....
...čtvrteční dopolední akce opět začne příchodem štíhlé subinky před bar,kde bude svěřena do vaších rukou a penisů......bude i pár tibija + další pár-páry-žena-ženy...
ahoj jsou zeny na ctvrtecni akci v glory mistnosti ? Chtel bych to vyzkouset ale zatim tam zadna zena nelezela. Dekuji za odpoved.
že bych se dnes stavila?minule se mi hodně líbilo
dnes mi nic nevychází,vynahradíme si vše v neděli
s náma počítejte,pozdrav do Vizovic
potkáme se dnes?
.....na tento týden jsme pro vás připravili..

........úterý.......dopo.......gang domina + 3-4 ženy-glory-tma
........čtvrtek....dopo........gang-tma-bi-glory
...........

...........
........úterý.......dopo.......gang domina + 3-4 ženy-glory-tma
...........
Ahoj,už jsme psali i na vaše stránky,sobota úžasná,sice měsíc je dlouho,ale kouzlo čekání má něco do sebe
v sobotu zase přijedu.Nějaká žena,co se mě hned ujme?
moc jsme chtěli na páry,ale bohuže nestíhámel.Přijedeme na neděli
my jedemééé na Laďův kombajn
chvilku po 14
venku nádhera,a večer si uděláme další nádheru v Bravkách

........čtvrtek....dopo........gang-tma-bi-glory-silikonová panna-sauna
.............................

.........................
........čtvrtek....dopo........gang-tma-bi-glory-silikonová panna-sauna
.............................
Pan Buh me nema rad :-( proc sou soboty pro samotne muze vzdy kdyz nemuzu? Ja se snad budu muset obleci jako zena vcetne paruky a makeupu :-(.
Jinak Lado co by si si na priste pral tedy ochutnat? Nebo experiment zas echas na me? :D
Jinak Lado co by si si na priste pral tedy ochutnat? Nebo experiment zas echas na me? :D
tak tahle neděle,byla nejlepší co se všech nedělí týká.Laďo vymakali jste je k dokonalosti všem,kteří nemají rádi vysedávačky a chtějí jít rovnou na věc.Vynikající nápad a realizace do praxe ještě lepší
(edited)
děkovačka za sobotní swéčko,je prýma,že je stále a stále tolik nových tvářiček,i toho dívčího mazlení jsme si užili.Včera nám vyšlo snad vše,jen ten čas rychle uběhl.Ladičku tobě a příjemné obsluze baru děkujeme.Ppřijedeme asi v neděli na rychlovku
....
.......čtvrteční dopolední akce opět začne příchodem štíhlé subinky před bar,kde bude připoutána a svěřena do Vaších rukou a penisů + další pár-žena-ženy......

.....
Ladi v neděli naber co můžeš,myslíme chlapce,bereme jednu ženskou posilu
Ladi s tou pláži jste jedineční,už se těšíme až se spustí venek i karavan.V neděli se stavíme na rychlý grupáč

........čtvrtek....dopo........gang-tma-bi-glory.....
...........

........
........čtvrtek....dopo........gang-tma-bi-glory.....
...........
Ahoj. Jedu v sobotu do Bravek. Trasa Ústí nad Orlicí, Moravská Třebová, Olomouc, Bravky. Vzal bych ženu, která by měla zájem tu skvělou atmosféru zaží a si užít a nebo i pár. Písněte do vzkazů..
dnes tomu nebude jinak,s mladou večer vyrážíme do Bravek
Párovka v sobotu paráda,čteme,že za 14 dní je párová znova.Dotaz zní,bude párová co 2 týdny pravidelně,nebo jde jen o jednorázový posun?Díky
Ahoj do Bravek,na párovku jedeme.Ladi ano víme,že máme absenční průser,v sobotu vše doženeme
Kájove, Karlové,Kajikove,Karlíci a Martini a Marci jsou a byli vždy fajn 👍
Ano, i na rychlo neděle chodí dost lidí
my v neděli,minule byl dobrý šrumec,víme,že se hlásit nemusí,ale i tak Ladiku nažeň nám tam borce s velkým výkonem

........čtvrtek....dopo........gang-tma-bi-glory....bude i subinka před barem+další páry a ženy
...........

........
........čtvrtek....dopo........gang-tma-bi-glory....bude i subinka před barem+další páry a ženy
...........
sobotěnka luxusní,tohle se hodně povedlo
Ladi jsi kouzelník děkujeme
další neděle a další suprovní rychlovka,pánové tentokrát ok
....

...OPĚT-čtvrteční dopolední akce opět začne příchodem štíhlé subinky před bar,kde bude svěřena do vaších rukou a penisů + a opět další pár-páry-žena-ženy...

v sobotu určitě nevynecháme,posíláme pozdrav a signál do Olomouce
Vše nej úžasným ženám bez kterých by život a sexik nebyl tím co máme nejvíc rádi 🥰..těším se zase někdy na pořádnou divočinu 😚
asi me tu zeny ukamenujou, ale napsat to musim. Vite co znamena zkratka MDZ?: Mrdej Zeno.
my ano,zase nám Ladik blokuje šukatéry,snad vybral dobře
večer se s kámoškou ukážeme,minule jsem měl dovoleno já,tentokrát bude mít volnost ona
jede někdo z Prahy...že by jsme jeli spolui
Bravantice-sw

........úterý.......dopo.......gang...domina + 3-4 ženy-glory-tma-bi+silikonová panna
........čtvrtek....dopo........žena-ženy-pár-páry-gang-tma-bi-glory
.......neděle.....odpo........swingers neděle pro páry,ženy a muže
........úterý.......dopo.......gang...domina + 3-4 ženy-glory-tma-bi+silikonová panna
Ahoj nám vyjde opakovaně neděle klasická,bude i Brněnská parta?
Ve čtvrtek mi to nevyhovuje , jinak jsou za mě Bravantice super
....

...OPĚT-čtvrteční dopolední akce opět začne příchodem štíhlé subinky před bar,kde bude připoutána a svěřena do vaších rukou a penisů + a opět další pár-páry-žena-ženy......

.....
my se ukážeme v sobotu,věříme,že Ladiková sestavička bude grupen koncert
.....čtvrtek...........dopo.........akce gang-tma-bi-glory-bude pár nick tibija + další ženy-pár
.....sobota...........odpo.........swingers...JEN PRO PÁRY A ŽENY
.....NEDĚLE.......odpo.........rychlo akce-swingers-gang-tma-bi-glory
........

...........

........
...........
Ahoj, jíž delší dobu polemizujeme s myšlenkou Vás navštívit ale zatím jsme nenalelzli odvahu. Prvně bychom se rádi zeptali zda je na dnešní nedělní akci volno a do kdy se musíme nejpozději rezervovat na nedělní akce. Potom bychom rádi poprosili někoho zkušeného o pár informací v soukromému chatu. Děkujeme :)
Ráda dodám dalšího muže a pokud se ho ujmete,budu ráda.Rád by jel ,ale asi potřebuje podporu ..
Ženám co mají rády větší penisy a výdrž doporučuji zkušenost sice mnoho let zpět,ale je Ládi,bude se hodit 👍
Omlouvám se všem , pán jen kecal a skutek utek.. takže to musíte pánové oddřít sami,už nebudu za nikoho tady psát..mějte se všichni fajn
Díky,jako na neděli hodně slušné,všude plno,skoro nebylo kde

gut akcička
dnes čtvrtek výborné,5 žen-milé překvapení
Tak to byla opět parádní šukací sobota.Tolik novych krásných holek co bylo teď sem už dlouho neviděl 😻.Tentokrat mě holky tahaly do tmavých prostor asi chtěly divočit na tajnačku ale proč nee noo.Učarovala mě krásná blondkyka díky za pusinku na rozloučenou moc hezky to bylo s tebou😻.A ta slivovička před koncem nebyl dobrej nápad 😁.Rad sem po delší sobě viděl Pepu a jeho naruživou Renatku, které to pořad sluší a je to divoška ☺️.Bylo i spousta známých tváří , takže opět fajn šukací večer v nej prostoru kde se dá oddávat sexiku.A Lada opět výborně všechny bavil svyma vtípkama a atmosféra byla parádní 🔥🤩.Kuřatka Top top 👌👌.Kdo nebyl určitě navštivte !!.
HM tak je na case to zkusit kdo tam jezdiva z BrBrna?
Ahoj,máme za úkol zorganizovat soukromou akci v pátek dopoledne 10-12 hod,bude pár na amateri.cz nick tibija a chtějí 4-5 mužů na menší gang.Pokud máte zájem info a další dotazy na +420722056103.....Laďa
Ahoj,máme za úkol zorganizovat soukromou akci v pátek dopoledne 10-12 hod,bude pár na amateri.cz nick tibija a chtějí 4-5 mužů na menší gang.Pokud máte zájem info a další dotazy na mobilu zde v profilu....
....
...čtvrteční dopolední akce opět začne příchodem štíhlé subinky před bar,kde bude svěřena do vaších rukou a penisů + další pár-páry-žena-ženy...
další sobotní mega šukanice,jak Laďa píše,kluci se nám malinko zadýchávali.Děkujeme po zkušenostech a návštěvě klubu v Čechách jen potvrzujeme,že Bravantice až na světlé vyjímky nemaj konkurenci,holý fakt,který musí přijmout i jejich kritici
...na tento týden jsme pro vás připravili....
........úterý.......dopo.......gang-5 žen-domina + 4 ženy-glory-tma
........sobota....večer.......swingers JEN PRO PÁRY A ŽENY
.......neděle.....odpo........rychlo neděle-gang-tma-bi-glory pro páry,ženy a muže
Bravantice-sw

v sobotu dobrý fičak,bezvadní akce,v neděli se ukážeme znova
sobota skvělá,tentokrát na nás Laďa připravil krásnou past v podobě ženské přesilovky.Za tohle moc děkuji
....ale jak vždy píšeme,volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci.....
........a jen připomínáme,že tento víkend je swingers pro páry,ženy a muže.....jen v neděli....
ještě,že jsme koukli na rozpis,že dnes nic není.tak se potkáme zítra na nedělní
Ladi ty pernamentky,jak jste se tam včera bavili bychom chtěli taky
neděle hodně TOP dobrá

........čtvrtek....dopo........gang-tma-bi-glory....bude i subina
...........

........
........čtvrtek....dopo........gang-tma-bi-glory....bude i subina
...........
Taky se u vás dnes po delší době ukážu i s kamarádem. 
Těšíme se.
Těšíme se.
1.týden............sobota pro všechny
2.týden............sobota jen páry a ženy
........................neděle-rychlo akce pro všecny
3.týden............sobota pro všechny
4.týden............neděle pro všechny
myslíme,že tato varianta je zatím vyhovující pro všechny
Proč, proč, proč, mi některý zdejší expert nebo expertka nahlasila dotaz jako reklamu. Nechápu, jestli někomu vadí, že jsem napsal místo. Co takhle smazat celé téma a začít znovu. A označovat věci, místa, činnosti a uživatele pravými jmény. Rovnou upravit kód stránek, aby zmizely nicky a objevila se registrační jména a pravá místa bydliště+telefoní čísla. Hned by tu bylo veseleji.
Dobrý večer, jaké bývají ty rychlo neděle?
Kluci kdo jedete na nedělní akci od nebo přes Brno,a přibral by po cestě 2 kočky....brnkněte mi na mobil v popisku....dík....Laďa
(edited)
(edited)
Ahoj, já se chystám. Občas jezdím čtvrtky, ale teď i neděle. Odjezd přímo z Brna.
Kluci moc děkujeme za ochotu-odvoz zajištěn

........čtvrtek....dopo........subina-gang-tma-bi-glory
........sobota....večer.......swingers páry,ženy i muže
........čtvrtek....dopo........subina-gang-tma-bi-glory
Ladi byli jsme po teda dlouhé době a musíme vám pochválit vše,tvůrči um,pod tvým vedením jde vše samo,pěkné žabičky za barem,tohle také dělá hodně,prostě stále týpek na svém místě.Mile nás překvapil i brutální počet párů a výběr,který jsme velmi ocenili.Přejeme vám vše nejlepší a dalších letech byli takový jako do teď

dnes čtvrtek bude subinka,kterou si budete moct vzít s na vodítku a zkusit roli domika....
Ladiku,v sobotu přivedeme další zájemce,kteří chtějí poznat Bravantický sex-land.Děkujeme za vstřícnost
ano sobota dobrý fičák,šukalo se jak o život
a proto do Bravek jezdíme
Bravantice-sw

........úterý.......dopo.......anál gang+domina + 3-4 ženy-všechny dělají anál-glory-tma-bi+silikonová panna
........čtvrtek....dopo........subina + další žena-ženy-pár-páry-gang-tma-bi-glory
.......neděle.....odpo........swingers neděle pro páry,ženy a muže (edited)
........úterý.......dopo.......anál gang+domina + 3-4 ženy-všechny dělají anál-glory-tma-bi+silikonová panna
........čtvrtek....dopo........subina + další žena-ženy-pár-páry-gang-tma-bi-glory
.......neděle.....odpo........swingers neděle pro páry,ženy a muže (edited)
....
...čtvrteční dopolední akce opět začne příchodem štíhlé subinky před bar,kde bude svěřena do vaších rukou a penisů + další pár-žena-ženy...
ahoj tak dnes změna plánů a vyrážíme směr Bravky.Hodíme vířu.Lai dej tomu trochu grády
Pokud mě někdo přibere,ráda pojedu Jsem Ostrava Výškovice
fakt bylo suprovně,kluci,holky,obsluha velká pochvala.Laďo organizace jedna báseň,v podstatě jako vždy
....pokud máte dotazy k akcím volejte na mobil v popisku
V sobotu budu po velmi dlouhé době opět v Bravantickém doupěti trošku relaxovat. Doufám, že bude dobrá nálada a překonám svůj věčný stud. Rád bych se opět pověnoval nějaké dobrovolnici v mučírně, nebo v ordinaci... Moc se těším na večer plný nepřekonatelných zážitků a ženských orgasmů.
....na čtvrteční dopo akci dojede i páreček z Polska-ona blondýnka....
v sobotu pá pá v Bravkách,Laďo vybírej pořádné šoustací družstvo
Musím opět jen a jen chválit sobotní úžasnou akci 😘.Lada skvelej hostitel atmosféra parádní kazdej se bavil a užíval si sexik všude kde to jen šlo ..Ach ty kuřatka na ne má chuť ještě tedka jak se říká tohle je gastro porno 😁.Holky nadržené jako vždycky.Musím pochválit Kamilku neboj jméno si už pamatuji 😁moc hezky s tebou dále pak nejvíc divokou samici Pavlinku ta jela úžasně teda pak byly i nějaké ženy z Polska taky si umí užívat sexu.Brunetku se kterou si užívám na kazde akci s pousta dalších.Určitě neváhejte a kdo má rad sex akci navštivte nemá to zde chybu a budete na 100% spokojeni.Tak sexu zdar 😛
v sobotu se jelo na doraz,šukalo se na plné pecky,možná by to Ladičku chtělo nějaké třetí parkoviště
dnes prubnu gang,jinak sobota byla vynikající pařba
i my trochu váhali hlásit,nehlásit
v neděli teda dorazíme
další top párovka,wou wou sestavička,krásné ženy
škoda,že páry bývaj jednou za měsíc,ale zase se budeme více těšit,smíšené jsou taky super
Ladi malinko jsi nám tam chyběl,ale holky a Dája měly vše pod kontrolou
sobota byla krásná,ale krátká,vše tak rychle uteklo.Ladičku nechce je dělat aspoň 2 x za měsíc?jsi koumes určo něco vymyslíš
....pokud máte dotazy k akcím volejte na mobil v popisku
...na tento týden jsme pro vás připravili....
........úterý.......dopo.......gang-domina + 3-4 ženy-glory-tma
.......neděle.....odpo........rychlo neděle-gang-tma-bi-glory pro páry,ženy a muže
kdo je připraven není překvapen.My nahlášení přátelé taktéž.Večer jsme u Ladika
Jo moc na stroje nejsem, neprijdu si jako Terminátor, takže reálné ženy?
v sobotu se rádi stavíme,vířa-sex-kuřátka
v sobotu bude veselo,nebudeme chybět,Laďo dobře,že jsi dal znova ty párovky a ty rychlé neděle,hodně lidí bude spokojeno a mnohé se vyřeší
......BOHUŽEL NA TUTO SOBOTU JE JIŽ PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY......
....ale vždy volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervačku....
.....
.....děkujeme za velmi vysokou sobotní návštěvu,za nespočet tekutých,sladkých i masitých dárečků....
....mrzelo nás,že se opravdu hodně párů z důvodů plného obsazení nevlezlo,ale kdo byl viděl,že více lidiček bychom tam už ani nenacpali...
....děkujeme a budeme se těšit na další návštěvy.......nezapomeňte se jen včas hlásit...
......úterý.........dopo........gang-domina-glory-bi-tma
.....čtvrtek.......dopo.........akce začne příchodem subinky před bar-bude i slečna Viky+ další žena-pár
.....neděle.......odpo.........klasická swingers pro páry,ženy a muže
........
....
...čtvrteční dopolední akce opět začne příchodem štíhlé subinky před bar,kde bude svěřena do vaších rukou a penisů......bude Viki + další pár-žena-ženy...
Ahoj je tu pár co by mě zasvětil jak to tam chodí ve čtvrtek na bi se děkuji

........úterý.......dopo.......anál gang domina + 3-4 ženy(bude i Viki)-glory-tma
........úterý.......dopo.......anál gang domina + 3-4 ženy(bude i Viki)-glory-tma
jo přesně tohle milujeme,prostě ví co lidi chtějí,včera super akce
pokud nás nezasype sníh v sobotu vyrážíme směr šukanice Bravantice
.....čtvrtek...........dopo.........akce gang-tma-bi-glory-bude i Viky+ další žena-pár
.....sobota...........odpo.........swingers...JEN PRO PÁRY A ŽENY
.....NEDĚLE.......odpo.........rychlo akce-swingers-gang-tma-bi-glory
........
To zni snad jako louceni navzdy...
v sobotu jdeme na 100 pro,víme,že krátké nedělní nejsou vůbec špatné,ale obě akce asi nedáme.Parová vyhrává
dnes sobota se přidáme k dílu

........úterý.......dopo...
....anál gang domina,i subina,která bude plnit co pán řekne včetně análu + další ženy-anál-polykání a vše co k pořádné gang akci patří-glory-tma-bi-bdsm..(nutná rezervace na mobilu v popisku)
........úterý.......dopo...
....anál gang domina,i subina,která bude plnit co pán řekne včetně análu + další ženy-anál-polykání a vše co k pořádné gang akci patří-glory-tma-bi-bdsm..(nutná rezervace na mobilu v popisku)
Po sobotní párové akci byla krátká neděle ale o to byla intenzivní 😋.Už jak sem přišel ve 14:15 se mrdalo a ženy stenaly..Určitě doporučuji málo se keca ale o to se víc sexuje..Účast byla hodně solidní.Musím pochválit nové holky krásnou Jitku která si mě osedlala a její krásné kozičky jen skákaly.Měla sebou i kamarádku která pocakala kde co moc hezky taky s tebou.Byly i známe ženy a po delší době sem rad opět viděl Marcelku a Ivu a dalsi.Od Evika se objevila krásná sympatická kudrnata bllondka de kterou jsme na konci i pokecali.Určitě se na tebe budeme řešit na dalsi akci a pokud to čteš klidně se mě ozvi Marketkooooooo🥰🥰🥰..Nikita ta měla teda luxusní zimní kozisek 😋…Sexu zdar ..Ještě nesmím zapomenout na rozjezd sem měl brunetku je tam často taky moc moc hezky ale jméno sakris nevím tak příště napravim ☺️☺️
Tak to jo Evi určitě ji vezmi 😋
Třeba se potkáme i jinde než v Bravkach a to na tanečním parketě nebo ne nějakém festivale elektronické hudby.B4l je srdcovka 😋😋😋.Boris Brecha zatím z techna 😗😗
Být Armin van Buuren odletim štěstím do nebe 🤣🤣🤣 (edited)
Být Armin van Buuren odletim štěstím do nebe 🤣🤣🤣 (edited)
Děkujeme za překrásný sobotní párový večírek.S kamarády asi dáme i tuto sobotu
Ahoj,taky se dnes chystáme,možná i s dalším párečkem
že bych přijel?dlouho jsem nebyl
vše klaplo jak mělo,místo činu je jasné Bravky-Myslivna
......úterý.........dopo........gang-domina-glory-bi-tma....(nutná rezervace)
.....čtvrtek.......dopo.........akce začne příchodem subinky před bar-bude pár-páry + další žena-ženy
.....pátek.........odpo.........klasická swingers pro páry,ženy a muže....(nutná rezervace)
........
..ale jak vždy píšeme,volejte na mobil v popisku,kdyby někdo zrušil rezervaci.....
.....a znova opakujeme na čtvrteční akce se nemusí dělat rezervace-stačí jen dojet.....
......také moc děkujeme za páteční účast,nespočet dárečků....bylo jich opravdu hodně.....ale hlavně,že jste dojeli v plném počtu a dobře se všichni bavili jak měli

.....čtvrtek.......dopo.........gang-tmy-bi-glory.....bude pár-páry + další žena-ženy
.....pátek.........odpo.........klasická swingers pro páry,ženy a muže....(nutná rezervace)
........
Ladičku s přáním všeho nejlepšího do nového roku posíláme velké poděkování za jedinečnou páteční show.Kdo měl štěstí a dostal se v pátek do Bravek ví o čem tady píšeme
pátek jedna velká nádhera,snad padl i návštěvní rekord.Ladikovi a jeho týmu děkujeme za naprosto profi zvládnutý jeden z největších MEGA večerů Bravantic
....přejeme všem hodně štěstí,zdraví pohody,penízků a mnoho úspěchu v novém roce 2024....

........úterý.......dopo.......anál gang-domina + 3-4 ženy-glory-tma
........úterý.......dopo.......anál gang-domina + 3-4 ženy-glory-tma
V sobotu na parovce. Skym se vidime ? 😋
V galerce jsou tmavovlasky, byva nekdy i vic blondynek ? (Nic proti brunetkam :-) ale jsem blondynofilnik )
my nahlášení na štěstí jsme
Ohhh tak tohle Viky naše bohyně není moc dobrá zprávička hmmm.Ale moc rad sem te poznal a s tebou zažil ten úžasný sexik 🥰😚😗😻😻
Sobota se jelo ve velkém,Ladi do teď nám vrtá hlavou kdy jsi stihl při té chumelenici odhrnout parkoviště
šukanice všude,vzrušující lesbi brunetky a blondýnky v místnosti za barem-hned bych se přidala,ale nějak jsem nenašla odvahu.Snad další sobotu na párech-pokud vše dopadne,dobře,určo přijedeme
Děkujeme všem za vydařený večírek,představa byla,že toho moc nedojede a ejhle bylo plno,sexu plný domeček.Laďa měl jako vždy vše pod kontrolou a udával tempo
...
....pro samotné muže a všechny,kteří mají rádi převahu mužů-hrátky ve tmě-v glory-ordinaci na gyn.křesle.....máme tuto neděli odpoledne........
......tzv rychlo neděle....gang-tma-bi-glory-ordinace...pro páry,ženy,muže
páry a ženy vstup ZDARMA.......MUŽI POUZE 800
......tzv rychlo neděle....gang-tma-bi-glory-ordinace...pro páry,ženy,muže
páry a ženy vstup ZDARMA.......MUŽI POUZE 800
Nadherna bylaa mega sympaticka

zítra nám snad s kámoškou čtvrtek vyjde,chce vidět něco mezi muži a třeba se i přidat
Ladiku tady nemusíme už ani psát,ale pochvala za včerejšek je na místě,takových lidí a ty vše v poho ukočíroval ke spokojenosti všech.Opět smekáme klobouček
kdo je nahlášen se má na co těšit
Už se s kamarádkou těšíme… Bude fajn.
....

....PRO DNEŠNÍ SOBOTNÍ VEČER MÁME BOHUŽEL PLNĚ OBSAZENO PRO VŠECHNY-páry-ženy-muže....!!!!.....

....
27.11, 10-13 hod., soukromá gangbang akce v Bravanticích. Muži pište na nick: nezavisla13
Bylo přeplněno, přesto na mrdání dost prostoru. Po delší pauze dost příjemný restart kundičky i mozku 
usměvaví příjemní lidé a pro mě i podstatná chemie, která mě vtáhla k božským orgiím
Díky Ladi za ty mrdy

Swingers Bravantice...č.4
Bravantice
....vlákno č.4 se zakládá.....že bylo těžké a zdlouhavé se dostat na konec vlákna a vkládat komentáře....děkujeme adminovi za vstřícnost...