Questo post è stato eliminato dall'utente.
To by bylo na delší povídání. Za 30 leť už jsem vyzkoušel ledacos. Výlety, wellness, milenku a nejvíce se osvědčilo swingers. Ale jen do té doby než jsem si to rozdal s jinou holkou. Do té doby vystřídala spousty partnerů , kterým spíše jen podržela. Její aktivita je nulová i tady. A stále má strach , abych jí neutekl za jinou. Bohužel nedělá nic proto , aby se tak nestalo. Kromě toho ,že mne neustále hlídá.
Zažila jsem to zrovna nedávno. Po měsíci a půl scházení jsem se už fakt dost těšila. A byla jsem neuvěřitelně překvapená, jak špatné to bylo. Zkusila jsem si s ním o tom promluvit. Vysvětlit co mám ráda, co se mi líbí, co bych chtěla. Po pár dnech přišlo druhé kolo. Doufala jsem ve zlepšení... No vůbec a také padlo slůvko sobecká. Chtěla jsem tomu dát šanci. Tak jsem dokonce udělala screenshoty pozic a praktik, které očekávám a poslala jsem mu to 😆 A jak se říká do třetí všeho... No a už jsme týden od sebe. Za mě se jen málokdo může změnit.
Ahoj neznama. Pojd se prosím potkat naživo... chtěl bych Te obdarovat... změnit pohled na to, co Ti nedal ten, o kom píšeš... chtěl bych Ti na úvod lizat poštěváček....
dovolis...?
Pár chlapů jsem v životě potkala a takového jednoho. Mazlení a všechno okolo nic. Jen samotný styk. Pro mě hrozně málo. K dobrému vztahu patří i dobra intimita. Vím, co to je žít roky vedle někoho, kdo Ti nedá, co potřebuješ. Znova bych to už nedopustila.

Uspokojení ženy
Kompatibilita s novým partnerem
Mám nového partnera, se kterým je koitus úžasný, ale nevěnuje se mi, co se týče ostatních věcí, které mám ráda. Když ho požádám, jestli by si nemohl aspoň se mnou pohrát rukou, tak mi odpoví, že jsem fakt sobec a myslím jenom na sebe.
Já mu dopřávám všechno. Ale on na mě totálně v těhle ohledech kašle.
Stává se tohle běžně (mně osobně se to ještě nestalo)? Jak mu to mám vysvětlit, že nejsem sobecká, ale jsou to pro mě úplně jiný zážitky než samotný sex (tuhle větu jsem zkusila)?