Questo post è stato eliminato dall'utente.
Mně to přijde úplně debilní. Telefony, počítače, tašky, kapsy jsou soukromý území protějšku, ať je tam něco 'závadnýho' nebo není. Jako zeptat se, jestli tam člověk může vlézt, to je absolutní základ, ale vůbec nevidím žádnej důvod, proč to chtít. Co je mi do soukromí druhýho člověka?
Já mám blok. Manželce do mobilu nekoukám vůbec, ani přes rameno. Do peněženky nesahal, to ji jí raději podám, její vlastní účet na amaterech neznám. O milenci vím, ale nemusím se s ním seznamovat, podobné ona s mou milenkou. Jsme manželé, milujeme se, ale nejsme jeden člověk.
Mno, jak vime, tak valna vetsi spolecnosti nejakym zpusobem na sveho partnera zarli a prave se zarlivosti tyto zasahy do soukromí primo souvisi. Ja zarlil na svou prvni holku, pak uz na zadnou. Taky to svym dilem prispelo k rozchodu, poucil jsem se az ex post…posledni partnerce zase vadilo, ze nezarlim vubec….holt jsme kazdej jinej, jsme lide…..
Jestli svojí ženu nepustíš do nějaké krabičky ať mobilu, pc .. tak proč s ní jsi? to nechoď do vztahu..
To jsou argumenty jak kdyby do mrazáku mohl jen nanuk
U tebe je to spíše o tom, že se bojíš aby někdo neodhalil ty tvoje speciální názory, protože by tvá žena utekla z domu takovou rychlostí, že by ti tam nechala i vložky.. (edited)
To jsou argumenty jak kdyby do mrazáku mohl jen nanuk
U tebe je to spíše o tom, že se bojíš aby někdo neodhalil ty tvoje speciální názory, protože by tvá žena utekla z domu takovou rychlostí, že by ti tam nechala i vložky.. (edited)
Mě to stačilo jednou a pořád to stojí za hovno.. promiň
Kdyby si zvládl názor místo komentování kdo jaký je, bylo by to více dospělé ale dobře..
Já tě teď lehce pochválím, máš vysoce hluboké myšlenky.. ale je to proces , který musí vydedukovat a na to tady z 90% není kapacita..
Mám ráda všechny lidi a věř, že mám, jen se držím jedné věci..
Aby to dávalo smysl, bylo to jednoduché a pochopitelné a ať si lidi uvědomí, proč je třeba úder a proč se vše děje, za jakým účelem.. to co píšeš ty je něco jako když hodíš krásný dort o zeď a vy si zjistěte, co to bylo..
Proč? máš na víc
Mám ráda všechny lidi a věř, že mám, jen se držím jedné věci..
Aby to dávalo smysl, bylo to jednoduché a pochopitelné a ať si lidi uvědomí, proč je třeba úder a proč se vše děje, za jakým účelem.. to co píšeš ty je něco jako když hodíš krásný dort o zeď a vy si zjistěte, co to bylo..
Proč? máš na víc
Bylo by mi to jedno. Asi by mi vadily pracovni zalezitosti, ale tam se jedna spis o nejaky kodex, pravidla, mlcenlivost…Soukrome veci jsem nikdy neresil a opakovane jsem ji po nejake narazce v minulosti telefon podal, at se klidne mrkne. Nikdy toho nevyuzila. Ted uz to nemusim resit 🙂
Hele pokud je to tvá žena, nech to na volno.. pokud jsem ve vztahu a miluji, je to pouto a pokud chceš vztah ne jen něco jako vztah, jdi v plné polní.. Já ve vztahu dala mobil, počítač, hesla apod. Ale ne, že by to chtěl ale ať si věříme ne aby to projel ale aby byl v pohodě.. když mi přišla sms a já vařila, nechala jsem si to i nahlas přečíst..je to důkaz pro druhého, že se máte rádi...ser na kecy lidí
Pokud by me o to požádal, nemám problém. Když s někým jsem, zastávám otevřenost. Pokud by našel neco, co by se mu nelíbilo nebo s čím by nesouhlasil, s tím už by se musel vyrovnat sám. Zažila jsem to ale z druhé strany, kdy se to už rovnalo stalkingu.
Mame pristup s manzelem do nasich telefonu navzajem. Nemame pred sebou co tajit. Pin ke kartam mame taktez. Co mi tam muze najit..konverzaci s rodinou nebo s kamarady z her, co hraju. Do pracovniho telefonu ma pristup taktez.
A ja u neho muzu maximalne najit sbirku nahotinek, o cem stejne rika, ze to dela pro me, protoze vi, ze se mu tam chodim divat
Jako jestli neni uplna duvera ve vztahu, tak ten vztah na rovinu nema cenu.!
A ja u neho muzu maximalne najit sbirku nahotinek, o cem stejne rika, ze to dela pro me, protoze vi, ze se mu tam chodim divat
Jako jestli neni uplna duvera ve vztahu, tak ten vztah na rovinu nema cenu.!
Už jsem myslel že to tak nikdo nepopíše jako ty. To o čem píšeš je přímo ta důvěra. My s ženou to máme taky tak, nelezeme si navzájem do telefotu, ale taky ho nemáme ani jeden zamčený. Není důvod. Nemáme totiž co skrývat, co tajit. Když vidí, že mi přijdou od kamarádů nahotinky, tak se tomu spolu zasmějeme. Jsme tak spolu semknutí, při tom oba nejvíc svobodní víc než kdy jsme kdy byli…!
(edited)
Pokud před někym musim něco tajit, pak je asi vztah ve fázi, kdy je pro mě zbytečné do něj vkládat svojí energii.
Telefony jsem vždycky nechával tam, kde mi z pazoury upadly. Co by tam partnerka našla... fotky, který zná, konverzace s kamarádama o důvěrných věcech, jako třeba výměna spojky + vtipná videjka z ťikťoku
.
Když napíše nějaká bejvalka, tak jí odbyju a to si myslim, že by partnerku spíš potěšilo.
btw. piny ke kartám znaly vždycky všechny, protože mě nebavilo řešit domácí finance, a viz. Blesk66P.
Měj hezký den
PS: kdo dal svý přítelkyni taky pin ke kartě, tak palec dolu!
(edited)
Telefony jsem vždycky nechával tam, kde mi z pazoury upadly. Co by tam partnerka našla... fotky, který zná, konverzace s kamarádama o důvěrných věcech, jako třeba výměna spojky + vtipná videjka z ťikťoku
Když napíše nějaká bejvalka, tak jí odbyju a to si myslim, že by partnerku spíš potěšilo.
btw. piny ke kartám znaly vždycky všechny, protože mě nebavilo řešit domácí finance, a viz. Blesk66P.
Měj hezký den
PS: kdo dal svý přítelkyni taky pin ke kartě, tak palec dolu!
Hanba by mě fackovala, nevlezl bych manželce ani do kapsy do skříně, natož do kabelky, nebo do mobilu. Jsme spolu čtyřicet let a neudělal bych to ani v době začínajícího vztahu. A obráceně, jí vůbec nezajímá co mám v mobilu. Co s tím má společného pin ke kreditce už nechápu vůbec. Ale chápu, že dneska lidi řešej hlouposti, co by bylo kdyby. Doufám že máš alespoň tu přítelkyni, když už máš takový starosti.
(Ježiš ! 42 ? )
Ty jako žiješ s někým o kom si myslíš, že kdyby měl přístup k tvému účtu, tak že ti ho vybere ? To jako vážně ? (edited)
(Ježiš ! 42 ? )
Ty jako žiješ s někým o kom si myslíš, že kdyby měl přístup k tvému účtu, tak že ti ho vybere ? To jako vážně ? (edited)
Dotaz byl jinej, jestli by si ty dal nahlídnout dobrovolně partnerce do tvýho mobilu. co se týče toho pinu tak to jde o ty různý aplikace.
Hele já za to nemůžu, že nechápeš text. Je tam napsáno, že jí vůbec nezajímá co mám v mobilu, tak jestli mě chceš nachytat na tom že jsem debil, tak musíš ještě chvilku počkat a číst mé další komentáře, určitě se ti to podaří, ale tentokrát ne, spíš naopak.
(edited)
(edited)

Důvěra
Dali by jste dobrovolně nahlédnout partnerce